هوک: برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران تلاش می‌کنیم

فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران در گفتگو با شبکه الجزیره بر ادامه تلاش کشورش برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران و مقابله با آنچه کار نیابتی ایران علیه منافع آمریکا در منطقه خواند، تاکید کرد.
کد خبر: ۹۹۲۹۴۱
|
۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۸ 26 July 2020
|
5954 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران امروز در گفتگو با شبکه الجزیره هم بر تلاش کشورش برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران تاکید کرد.

«برایان هوک» پس از دیدار با «محمد عبدالرحمن آل ثانی» وزیر خارجه قطر در جمع خبرنگاران در دوحه مدعی شد: «ما به منظور حفاظت از صلح در منطقه برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران تلاش می‌کنیم».

این دیپلمات آمریکایی افزود: «واشنگتن ایران را از کار نیابتی علیه منافع آمریکا در منطقه محروم خواهد کرد».

فرستاده آمریکا در امور ایران درباره بحران میان کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس هم گفت: «این نزاع خیلی طولانی شده است و در نهایت به زیان منافع منطقه‌ای مشترک مربوط به ثبات، شکوفایی و امنیت است».

هوک برای جلب حمایت بین المللی از تمدید تحریم تسلیحاتی ایران سفر دوره‌ای به منطقه را آغاز کرده است.

او امروز در گفتگو با روزنامه «الشرق الاوسط» هم گفته بود: ما پروژه‌ای داریم که تلاش می‌کنیم تمامی اعضای دائم یا غیردائم شورای امنیت به آن رأی دهند؛ مهم آن است که این تحریم‌ها که از ۱۳ سال قبل آغاز شده و در ۱۸ اکتبر آینده (۲۷ مهر) به پایان می‌رسد، تمدید شود.

تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران طبق مفاد برجام ۱۸ اکتبر سال جاری میلادی به پایان می‌رسد، اما دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» تلاشی را برای جلوگیری از انقضای این تحریم‌ها آغاز کرده است.

آمریکا پیش‌نویس قطعنامه‌ای را میان اعضای شورای امنیت توزیع کرده که خواستار جلوگیری از انقضای این تحریم‌ها است.

یک قطعنامه برای تصویب در شورای امنیت نیازمند موافقت دست‌کم ۹ عضو، بدون وتو از سوی هر یک از ۵ عضو دائم شورای امنیت (آمریکا، روسیه، چین، فرانسه و انگلیس) است.

چندی پیش دیپلمات‌های غربی به فارن‌پالیسی گفتند این قطعنامه از شانسی برای تصویب برخوردار نیست.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟