به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، نشست خبری سرلشکر «بابر افتخار» امروز در مقر فرماندهی ارتش پاکستان در شهر 'راولپندی' برگزار شد و موضوعات مختلف از جمله اوضاع امنیتی پاکستان، وضع مرزهای این کشور با هند و افغانستان، حصارکشی مرزهای مشترک با ایران، وضع شیوع ویروس کرونا و پدیده حمله ملخ صحرایی توسط سخنگوی ارتش پاکستان عنوان شد.
این مقام ارتش پاکستان در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا تأکید کرد: طرح حصارکشی مرزهای مشترک با ایران برای تقویت تدابیر امنیتی در مناطق مرزی دو کشور به اجرا درآمده و از حمایت قاطع دولتهای ایران و پاکستان برخوردار است.
وی افزود: ما اطمینان داریم طرح حصارکشی مرزها که با پشتیبانی هر دو کشور همراه است میتواند به بسیاری از مشکلاتی که در حقیقت مرتبط با مناطق مرزی ایران و پاکستان نیست، پایان میدهد.
سخنگوی ارتش پاکستان گفت: ما حصارکشی مرزها را به سود دو کشور میدانیم و برای مدیریت بهتر امنیت این مناطق این طرح به قوت خود ادامه خواهد داشت.
اذعان به اهمیت نقش ایران در بحث صلح افغانستان
سخنگوی ارتش پاکستان در پاسخ به پرسش دیگری توسط خبرنگار ایرنا در خصوص نقش همسایگان افغانستان به ویژه جمهوری اسلامی ایران برای کمک به استقرار صلح و ثبات در این کشور همسایه، گفت: قطعاً جمهوری اسلامی ایران نقش مثبتی برای کمک به پیشبرد روند صلح افغانستان ایفا میکند.
وی در عین حال نسبت به آنچه اقدامات برخی از طرفها برای تخریب تلاشهای صلح در افغانستان خواند، هشدار داد و افزود: روند صلح افغانستان بسیار مثبت پیش میرود و جامعه جهانی نیز از طرفهایی که به دنبال تخریب این تلاشها هستند، بیخبر نیست.
سرلشکر بابر افتخار در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه پاکستان حصارکشی مرزهای مشترک با ایران را تا سال آینده میلادی تکمیل خواهد کرد افزود: احداث یک هزار پاسگاه و برجک مرزی در دستور کار قرار داد که تاکنون ۴۰۰ مورد آن تکمیل شده است.
بابر افتخار افزود: نتایج خوبی را از حصارکشی مرزهای مشترک با ایران از جمله جلوگیری از تردد عناصر تروریستی، کشف مین و بمب کسب کردهایم و این روند کمک موثری برای بهبود وضعیت مردم و جلوگیری از قاچاق نیز خواهد شد.
دستیار ویژه نخست وزیر پاکستان در امور اطلاع رسانی سیام تیرماه امسال اعلام کرد: حصارکشی نوار مشترک مرزی این کشور با جمهوری اسلامی ایران به قوت خود ادامه دارد و به زودی ۱۰۰ کیلومتر از این طرح تکمیل خواهد شد.
پیشتر وزارت دفاع پاکستان طرح حصارکشی مرزهای مشترک این کشور با جمهوری اسلامی ایران را اولویت راهبری اسلامآباد دانست و بر تکمیل آن در سریعترین زمان تاکید کرد.