اخبار ویژه

بعید است روسیه همکاری‌های نظامی و مالی خود با ایران را متوقف کند/ تهران نگران آشتی مسکو و واشنگتن است!

با توجه به بی‌اعتمادی روسیه به غرب، بعید است که رهبران کرملین به‌طور کامل همکاری‌های نظامی و مالی خود با ایران را متوقف کنند.

آینده جنگ اوکراین بعد از دعوای ترامپ و زلنسکی چه خواهد شد؟/ ترامپ نمی‌تواند آب رفته را به جوی بازگرداند

پس از کشمکش روز جمعه در دفتر بیضی کاخ سفید، وضعیت اوکراین بیش از هر زمان دیگری حساس شده است، زیرا چندین سناریوی احتمالی برای آینده این کشور در حال شکل‌گیری است.

پوتین در حال بازی دادن ترامپ است/ روسیه روابط با چین را فدای آمریکا نمی‌کند/ اروپا اهمیت استراتژیک خود را برای آمریکا حفظ خواهد کرد

دکتر «عثمان فاروق لوگوغلو» معاون وزیر خارجه پیشین ترکیه معتقد است روسیه روابط خود را با چین فدای خدمات غیرقابل اعتماد ترامپ در قبال منافع روسیه نخواهد کرد و در اقدامات غیردوستانه علیه چین با ایالات متحده شریک نخواهد شد.

روایت پسر نصرالله از روز‌های پایانی زندگی پدر/ کمک «اضطراری» نظامی ۴ میلیارد دلاری آمریکا به اسرائیل/ آتش سوزی مهیب در کارولینای آمریکا

روایت پسر سید حسن نصرالله از روز‌های پایانی زندگی پدر؛ کمک «اضطراری» نظامی ۴ میلیارد دلاری آمریکا به اسرائیل و آتش مهیب در کارولینای آمریکا از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده‌اند.

چرا اسرائیل از دروزی‌های سوریه حمایت می‌کند؟/ مقدمه چینی برای تجزیه و ایجاد «کریدور داوود»

رژیم صهیونیستی با حمایت از دروزی‌های سوریه، طرح تجزیه این کشور و ایجاد یک «دولت دروزی» را در خواب می‌پروراند.

تحلیل متفاوت پژوهشگر چینی از دعوای ترامپ و زلنسکی؛ پشت پرده فرد دیگری است!

یک تحلیلگر چینی دیدگاهی متفاوت از تنش لفظی میان دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در کاخ سفید ارائه داده است.

موافقت ایلان ماسک با ایده خروج آمریکا از ناتو و سازمان ملل/ تهدید اسرائیل به شروع مجدد جنگ غزه/ مقام اوکراینی: بدون آمریکا دوام نمی‌آوریم

موافقت ایلان ماسک با ایده خروج آمریکا از ناتو و سازمان ملل؛ تهدید اسرائیل به شروع مجدد جنگ غزه و تاکید مقام اوکراینی بر نیاز اوکراین به حمایت آمریکا از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده‌اند.

ایران پیشنهاد ساخت «برج ترامپ» را در کیش به دولت آمریکا بدهد!/ گزارش جدید آژانس اتمی درباره ایران نکته جدیدی ندارد

«طارق رئوف» رئیس سابق بخش شفاف سازی آژانس بین المللی انرژی اتمی معتقد است چیز جدیدی در دو گزارش آژانس درباره برنامه هسته‌ای وجود ندارد.

آیا کشور‌های خلیج فارس می‌توانند به پایان جنگ در سودان کمک کنند؟

نفوذ کشور‌های خلیج فارس در سودان و منطقه وسیع‌تر شاخ آفریقا به آنها اهرم فشاری می‌دهد که می‌توانند از آن برای کمک به پایان دادن به درگیری استفاده کنند.

پس لرزه‌های دعوای کاخ سفید؛ ترامپ فرمان بررسی توقف ارسال تسلیحات به اوکراین را صادر کرد

پس از دیدار پرتنش دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا با همتای اوکراینی در کاخ سفید، دستور بررسی توقف ارسال تسلیحات به اوکراین از سوی واشنگتن صادر شده است.

گزافه گویی وزیر خارجه ترکیه درباره ایران/«افندی»، چه کشوری در کودتا از اردوغان حمایت کرد؟

«هاکان فیدان»، وزیر خارجه ترکیه، در مصاحبه‌ای ادعا‌هایی را علیه ایران مطرح کرده است.

ترکیه می‌داند ایران هنوز برگ‌های برنده‌ای در سوریه بعد از اسد دارد/ آنکارا به دنبال احداث پایگاه نظامی در سوریه است

تحولات سوریه ممکن است روابط ایران و ترکیه را پیچیده‌تر کند، به ویژه با توجه به اینکه تهران معتقد است سیاست‌های ترکیه در سوریه تهدیدی برای منافع ایران است.

دیدار پرتنش دو رئیس جمهور؛ ترامپ، زلنسکی را از کاخ سفید بیرون انداخت/ امضای قرارداد معدنی میان آمریکا و اوکراین لغو شد

متعاقب تنش در کاخ سفید، ترامپ از زلنسکی خواسته کاخ سفید را ترک کند و گفته که زلنسکی آماده صلح با روسیه با دخالت آمریکا نیست.

پیام تاریخی «اوجالان» برای خلع سلاح کردها؛ واکنش کرد‌های سوری و عراقی چه بود؟

پیام تاریخی «عبدالله اوجالان» رئیس حزب کارگران کردستان با استقبال گروه‌ها و کشور‌های مختلف واقع شد.

کرد‌های سوریه: پیام اوجالان برای خلع سلاح ربطی به ما ندارد/ چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای ماندن در جنوب لبنان/ کره شمالی موشک کروز آزمایش کرد

واکنش کرد‌های سوریه به پیام اوجالان، چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای ماندن در جنوب لبنان و آزمایش موشک‌های کروز توسط کره شمالی از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده‌اند.

اختصاصی تابناک/ متن گزارش محرمانه مدیر کل آژانس درباره برنامه هسته‌ای ایران ارسالی به شورای حکام و شورای امنیت

گزارش جدید آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای منتشر شد و بر اساس آن آژانس از افزایش قابل توجه تولید و انباشت اورانیوم با غنای بالا توسط ایران خبر داد.

۷