تبریز قارتال: کشور ما ایران غذاهای حلال خوش طعم زیادی دارد و در هر منطقه با توجه به اقلیم آن، غذاهای متنوع محلی فراوانی تهیه و پخته میشود.
یکی از نقاط کشور که آشپزیها و غذاهای متنوع و لذیذی دارد خطه آذربایجان است که از قدیم الایام دستپخت عالی و معروفی دارند. دعوت میکنم از دسپتخت یکی از شهرهای منطقه آذربایجان یعنی غذاهای کدبانوهای تبریزی هم حتما پچشید. در شهر تاریخی تبریز به غذاهای سنتی از دیرباز اهمیت زیادی داده میشود و به برکت نان و آب و برنج بسیار معتقد هستند. برای مثال نان بربری و سنکگ تبریزی جایگاه ویژه ای در سفره ها دارد و خوشبخت است کسی که از دستپخت مادران قدیمی تبریز میل بفرمایند.
از معروفترین غذاهای معمول مصرفی در سفرهای مردم تبریز میتوان پیتی یا آبگوشت، کباب ها و جوجه کبابهای محلی با گوشت مرغوب کوهستانی، انواع آش و کوکوی بومی، یئپراخ دولماسی یا دلمه برگ مو، خورشت هویج و کنگر و قورمه سبزی، شکم پاره یا قارنی یاریخ، خاگینه یا قیقاناق، کوفته تبریزی، بادمجان دولماسی یا دلمه بادمجان، فست فود مفید یئرالما یومورتا یا سیب زمینی تخم مرغ و...
بیشتر از این شما عزیزان ایرانی هموطن را با این تصاویر منتظر نمیگذاریم، بفرمایید نهار مهمان ما تبریزی ها و آذربایجانی های مهمان نواز باشید...