صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
بقایی در پاسخ به تابناک:

تمرکز ایران بر پایان جنگ و امنیت تنگه هرمز است / فعلاً درباره پرونده هسته‌ای حرف نمی‌زنیم

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به تابناک درباره گزارش برخی رسانه‌های غربی پیرامون شکل‌گیری توافق موقت میان ایران و آمریکا با محوریت تنگه هرمز، تاکید کرد که در شرایط فعلی اولویت تهران، پایان جنگ در همه اشکال آن، تامین امنیت دریانوردی در خلیج فارس و توقف اقدامات آمریکا علیه کشتی‌های تجاری است.
کد خبر: ۱۳۷۲۰۰۵
| |
2984 بازدید
|
۹

فعلاً تمرکز ایران بر پایان جنگ و امنیت تنگه هرمز است

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی تابناک، «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه روز دوشنبه ۲۱ اردیبهشت در نشست خبری خود با خبرنگاران به بیان مهمترین مواضع، تصمیمات و اقدامات دستگاه دیپلماسی در یک هفته گذشته پرداخت.

اسماعیل بقایی در پاسخ به خبرنگار تابناک، مبنی بر اینکه برخی رسانه‌ها از جمله خبرگزاری رویترز اعلام کرده که ایران و آمریکا، برخی خواسته‌های خود برای یک توافق جامع، از جمله سرنوشت ذخایر اورانیوم با غنای بالا و مدت زمان توقف فعالیت‌های هسته‌ای را کاهش داده اند و توافق موقتی با تمرکز بر تنگه هرمز شکل خواهد گرفت. آیا این موضوع مورد تایید هست یا خیر؟ اظهار کرد: ما این را قبلاً گفته بودیم. در این مرحله تمرکز ما بر چیزی است که فوریت دارد. آنچه فوریت دارد، خاتمه جنگ در همه اشکال آن، به شمول لبنان و تأمین ایمنی و امنیت دریانوردی در خلیج فارس و تنگه هرمز است.

وی افزود: همزمان نیز توقف اقدامات خلاف قانون و راهزنی دریایی آمریکا علیه کشتی‌های تجاری در دستور کار قرار دارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: این یک امر بسیار مسئولانه و معقول است که در وضعیتی که اکنون با آن مواجه هستیم، اولویت‌ها را مدنظر قرار دهیم و برای حل‌وفصل آن‌ها متمرکز شویم، نه اینکه درباره موضوعاتی صحبت کنیم که سابقه آن نشان می‌دهد دست‌کم در دو نوبت منجر به جنگ شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۹
ناشناس
|
Canada
|
۱۳:۳۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۱
کلا جنگ بخاطر مسایل هسته ای بود تا اون حل نشه که جنگ تموم نمیشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۱
آمریکا انسانیت و عهد و پیمان نمی فهمد و موضوع هسته ای بهانه اوست. آمریکا می خواهد ایران هم مانند بقیه کشورهای وهابی و ترسوی حوزه خلیج فارس گوش به فرمان او باشد. که با غیرت ایرانی نمی خواند. باید در مقابل آمریکا ایستاد و هر سلاحی که برای ادب کردن آمریکا لازم است، ساخته و بکار گرفت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۱
درسته جنگ به خاطر اون مساله شروع شد ولی گاو آمریکا زایید و حالا تنگه هرمز مساله ای شده که اولویتش برای آمریکا کم تر از هسته ای نیست.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۱
جان کلام را گفتید. متشکرم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۱
اخوی! می‌خواستند با جنگ عملی کنند که نتونستند
دنا اورمزد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۱
احساس میکنم سخنگوی وزارت امور خارجه خیلی با دولت پزشکیان هماهنگی ندارد!؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۱
حاج اسماعیل بقایی خیال میکنه که آمریکا صبر ایوب داره و حالا حالاها قرار نیست راجع به مسائل هسته ای صحبت کنند. زهی خیال باطل
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۱
حرفهای بقایی نمک روی زخم است چون انگار هیچ اطلاعی از واقعیت ها ندارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۱
احسنت
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟