بازدید 5822
۵

اروپا باید خود را برای قطعی برق و خاموشی آماده کند

وزیر دفاع اتریش در گفت‌وگویی هشدار داد که بر اثر پیامدهای جنگ اوکراین و بحران انرژی، کشورهای اتحادیه اروپا باید خود را برای قطعی برق و خاموشی‌های گسترده آماده کنند.
کد خبر: ۱۱۵۶۷۸۶
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۰۷:۳۳ 28 December 2022

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از راشاتودی، «کلاودیا تاتر»، وزیر دفاع اتریش در گفت‌وگو با روزنامه آلمانی «دی ولت» به کشورهای اروپایی هشدار داد در بحبوحه بحران انرژی ناشی از جنگ اوکراین، اتحادیه اروپا شانس خیلی کمی دارد که از خاموشی‌های گسترده و قطعی برق در امان بماند.

وی دراین‌باره افزود: احتمال خاموشی در بخشی از کشورهای اتحادیه اروپا در آینده‌ای نزدیک، بسیار بالاست.پرسش این نیست که آیا اتفاق خواهد افتاد یا نه، مسئله بر سر زمان وقوع این اتفاق است.

وزیر دفاع اتریش در ادامه خطاب به سران و مقامات اروپا گفت: ما نباید وانمود کنیم این وضعیت تنها یک نظریه است. ما مجبوریم خود را برای خاموشی‌های گسترده در اتریش و اروپا آماده کنیم.

به نوشته راشاتودی، شبح و سایه قطعی برق از ماه‌ها پیش کشورهاو سران اروپا را درگیر کرده است، زیرا به علت تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو بابت عملیات نظامی روسیه در اوکراین، هم‌اکنون قیمت‌های قبض گاز و برق افزایش یافته و از آن به بحران انرژی در قاره سبز یاد می‌شود.

در اوکراین نیز به علت حملات موشکی و پهپادی گسترده اخیر روسیه به زیرساخت‌های انرژی این کشور، هم‌اکنون مناطق زیادی از اوکراین با خاموشی‌های مداوم روبرو هستند.

حملات موشکی گسترده ارتش روسیه علیه زیرساخت‌های اصلی اوکراین در شهرهای مختلف پس از انفجار در پل کریمه در ۱۶ مهر آغاز شده و به گفته ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین در نتیجه این حملات تاکنون نزدیک به ۴۰ درصد زیرساخت‌های انرژی اوکراین از بین رفته است.

پس از حملات موشکی روسیه به زیرساخت‌های اوکراین، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، بارها از آمریکا و مقامات اروپایی درخواست کرد که سامانه‌های پدافندی پیشرفته در اختیار این کشور قرار دهند. سرانجام چهارشنبه گذشته واشنگتن‌پست گزارش داد که دولت آمریکا قرار است یک سامانه ضدموشکی پاتریوت در اختیار اوکراین قرار دهد؛ هر سامانه پاتریوت دارای حداکثر ۸ پرتابگر است که بسته به نوع مهمات مورد استفاده بین ۴ تا ۱۶ موشک را در خود جای می‌دهد.

منابع آگاه به واشنگتن‌پست گفته‌اند نیروهای آمریکایی در خاک یک کشور ثالث، احتمالاً آلمان، نحوه استفاده از این سامانه را به اوکراینی‌ها آموزش خواهند داد.

به گفته این منبع آگاه «این کار کمی طول می‌کشد، اما سربازان اوکراینی پس از این دوره آموزشی برای عملیاتی‌کردن سامانه پاتریوت، به اوکراین برمی‌گردند. این مقام آمریکایی با این حال تأکید کرد که «بعید است که این سامانه دفاع هوایی قبل از بهار به اوکراین برسد». بنا بر گزارش واشنگتن‌پست، با رونمایی از این بسته کمک نظامی، با آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین، دولت بایدن نزدیک به ۲۲ دلار فقط در بخش نظامی به اوکراین کمک کرده است.

«مارک هرتلینگ»، ژنرال بازنشسته ارتش آمریکا در گفت‌وگو با نشریه «نیوزویک» درباره زمان عملیاتی‌شدن سامانه پاتریوت در خاک اوکراین اعلام کرد نیروهای اوکراینی برای مقابله با حملات موشکی روسیه، نمی‌توانند به این زودی‌ها از سامانه ضدموشکی و پیشرفته پاتریوت استفاده کنند. مارک هرتلینگ دراین‌باره گفت: اوکراین ماه‌ها نیاز به آماده‌سازی برای استفاده از سامانه پیشرفته ضدموشکی پاتریوت دارد. این سامانه نمی‌تواند کل خاک اوکراین را در برابر حملات موشکی، محافظت کند.

وی همچنین افزود: اگر کسی تصور می‌کند با پاتریوت می‌توان کل مرز ۸۰۵ کیلومتری بین اوکراین و روسیه را محافظت کند، هیچ چیزی از عملکرد و نحوه کار این سامانه ضدموشکی نمی‌داند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۵
یک موضوع جالب دیگر اینکه هم زمان با کاهش صادرات گاز روسیه به اروپا همه کشورهای اروپایی تعداد زیادی از نیروگاه های به اصطلاح هسته ای را به بهانه تعمیرات و سرویس از مدار تولید برق خارج کردند.

مثلا فرانسه تا الان از 58 نیروگاه به اصطلاح هسته ای خود 32 عدد ان را از مدار خارج کرده است و یا المان این نیروگاه ها را با سوزاندن ذغال سنگ همچنان پابرجا نگاه داشته است.

یعنی این نیروگاهها گازی بوده اند و به دروغ وانمود می کرده اند که نیروگاه های هسته ای هستند.

تمام نیروگاههایی که به عنوان نیروگاه هسته ای معرفی می شوند ، نیروگاههای گازی و بعضی از انها هم نیروگاه های زمین گرمایی هستند.

چیزی به عنوان نیروگاه هسته ای مطلقا وجود ندارد.

مگر تعمیرات و سرویس چقدر زمان می برد که باید چند ماه انها را از مدار خارج کنند.

ان هم در فصل سرما.

سرویس و تعمیرات اگر هم لازم باشد باید در بهار و تابستان صورت گیردکه به برق کمتری نیاز هست و بتوان به صورت دوره ای انها را دسته بندی و تعمیر کرد نه اینکه در فصل سرما اکثر انها از مدار خارج شوند.
روسیه امروز با امضای پوتین فروش نفت و فراورده های نفتی به کشورهایی که برای نفت روسیه سقف قیمت تعیین کرده بودند شامل کشورهای جی 7، اتحادیه اروپا و استرالیا را ممنوع کرد. این ممنوعیت از فوریه سال آینده یعنی حدود یک ماه دیگه اجرایی میشن.
به ترجمه جملات دیگران توسط شما هم اعتمادی نیست
دمتون گرم! دم مسئولین عزیزمون گرم!!!
خیلی جدی و پیگیر هستند!!!
هنوز به زمستان سرد اروپا و مشکل تامین برق و انرژی اروپا ایمان دارند!!
فعلن که ما خودمان رو برای قطع گاز اماده کرده ایم!
برچسب منتخب
# توماج صالحی # نمایشگاه کتاب # موسسه مصاف # صادق زیباکلام # سیل
وب گردی