ربیعی، مردی برای استیضاح؛

پشت پرده استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی

علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، که از ابتدای دولت یازدهم با کابینه حسن روحانی همراه بوده تاکنون چندین بار طرح استیضاحش در مجلس کلید خورده است. حالا باید یک بار دیگر در روزهای پایانی سال 1396 به مجلس برود و پاسخ نمایندگان مجلس را بدهد. گویا این بار ماجرا با سایر دفعات فرق دارد و در این استیضاح نه اصلاح امور نهفته است و نه منافع ملت!
کد خبر: ۷۸۱۷۵۰
|
۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۴ 12 March 2018
|
17930 بازدید
|

پشت پرده استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعیعلی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، که از ابتدای دولت یازدهم با کابینه حسن روحانی همراه بوده تاکنون چندین بار طرح استیضاحش در مجلس کلید خورده است. حالا باید یک بار دیگر در روزهای پایانی سال 1396 به مجلس برود و پاسخ نمایندگان مجلس را بدهد. گویا این بار ماجرا با سایر دفعات فرق دارد و در این استیضاح نه اصلاح امور نهفته است و نه منافع ملت!

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ هنگامی که حسن روحانی، سکان هدایت دولت یازدهم را به دست گرفت، فردی متولد سال 1334 با سابقه سکونت در جنوب شهر تهران را جهت در اختیار گرفتن هدایت وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مجلس معرفی کرد. علی ربیعی که در خانواده ای کارگری بزرگ شده بود، برای رسیدن به وزارت با مخالفت هایی از سوی نمایندگان مجلس نهم رو به رو شد؛ اما این مخالفت ها به اندازه ای نبود که بتواند مانع رسیدن او به کابینه دولت یازدهم شود. از 284 نماینده حاضر در مجلس نهم 163 نماینده به علی ربیعی رأی اعتماد، 100 نماینده رأی مخالف و 21 تن نیز رأی ممتنع دادند.

تقریباً یک سال و چند ماه بعد از انتخاب ربیعی به وزارت یعنی در آذر ماه 1393، وی جهت پاسخ به نمایندگان پای به بهارستان گذاشت؛ اما باز هم با 98 رأی موافق، 95 رأی مخالف و 11 رأی ممتنع از 219 رأی توانست بهارستان نشینان را قانع کند و به وزارتخانه بازگردد، ولی هفتمین کارت زرد دولت یازدهم را دریافت نمود. یک سال بعد ربیعی دومین کارت زرد خود از مجلس نهم را دریافت نمود.

با روی کار آمدن مجلس دهم و در تیر ماه 95 ماجرای استیضاح علی ربیعی برای اولین بار در مجلس کلید خورد. در واقع علی ربیعی نخستین گزینه مجلس دهم برای استیضاح بود؛ استیضاحی که نمایندگان اصلاح‌ طلب مجلس دهم به جریان انداخته بودند و در ابتدای راه با بیش از ۶۰ امضا همراه شد. در آن استیضاح چهار محور عمده مطرح بود: کوتاهی در ارائه ساختار وزارتخانه، معطل گذاشتن بنگاه‌ های اقتصادی ‌از جمله شستا و به زیان رساندن این بنگاه‌ ها، عدم ارائه برنامه برای ادارات کل استان‌ ها و وضعیت داخلی شرکت‌‌ های تأمین اجتماعی.‌

البته این استیضاح به دلیل عقب نشینی برخی نمایندگان منتفی شد، ولی در ماه های پایانی سال 95 یک بار دیگر طرح استیضاح ربیعی به جریان افتاد. دلیل استیضاح این بار بی ‌توجهی وزیر به وضعیت کارگران و مشکلات آنها عنوان شده بود. برای بار دوم نیز استیضاح ربیعی ناکام ماند.

پشت پرده استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی

روزها گذشت و حسن روحانی، یک بار دیگر رئیس جمهور شد و برای بار دوم علی ربیعی برای سکانداری وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مجلس معرفی کرد. تعداد موافقان علی ربیعی این بار در مجلس بسیار بیشتر از دوره قبل بود و تعداد مخالفانش کمتر شده بودند. ربیعی توانست این بار با 191 رأی موافق، 79 رأی مخالف و 15 رأی ممتنع به کابینه دوازدهم خود را برساند. یکی از مخالفان سرسخت علی ربیعی برای تصدی وزارت، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس بود.

وی در روز رأی اعتماد گفت: اگر حتی یک درصد هم آقای ربیعی از صحن علنی رأی اعتماد دریافت کرد، همه موضوعات ‌مورد نظر بنده در قالب تحقیق، تفحص، سؤال و استیضاح در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت.

در روزهای پایانی سال 96، یک بار دیگر طرح استیضاح علی ربیعی در مجلس اعلام وصول شد. اکبر رنجبر زاده، عضو هیأت رئیسه مجلس در مصاحبه با ایسنا در این زمینه گفت: استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جناب آقای دکتر علی ربیعی که طی نامه به شماره د/79/10/9346 مورخ 13 اسفند 1396 کمیسیون اجتماعی پس از بررسی ‌های لازم مطابق ماده 223 آیین نامه داخلی مجلس با تعداد 24 امضا نمایندگان تقدیم هیأت رئیسه شده و اعلام وصول می‌ شود. وی توضیح داده است: طبق ماده 225 آیین ‌نامه داخلی مجلس وزیر حداکثر ظرف مدت ده روز موظف به حضور در مجلس و ارائه توضیحات در جلسه مجلس خواهد بود.

گویا این بار این استیضاح پشت پرده هایی نیز دارد. محمود ملکی، سردبیر خبرگزاری تابناک در این زمینه عنوان نموده است: برخی افراد که به شدت امروز به استیضاح ربیعی مشتاق هستند از او واگذاری پتروشیمی ها را می خواهند. قبل از این، درخواست آنان فقط دخالت در عزل و نصب های مجموعه های اقتصادی وزارت کار بود؛ اما اکنون به دنبال تصاحب این مجموعه ها اقتصادی هستند. مردم یقین داشته باشید با کنار رفتن ربیعی، نفر بعدی اگر از اموال شما باج دهد وزیر خواهد شد؛ باور کنید نیت خیری در استیضاح وزیر کار وجود ندارد؛ آنهایی که دستشان از تصاحب شرکت ها و مناصب شستا و صندوق بازنشستگی کوتاه شده، اکنون پیاده نظام رسانه اشان را برای عزل ربیعی و آوردن عامل خودشان بسیج کرده اند.

حال باید منتظر ماند و دید، ماجرای این بار استیضاح ربیعی به کجا خواهد رسید. آیا عده ای که به گفته ملکی به دنبال تصاحب پتروشیمی ها هستند به این خواسته خود خواهند رسید یا اینکه دوباره ربیعی از این آزمون سخت نیز به سلامت عبور خواهد کرد و یک بار دیگر از بهارستان به وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواهد رفت.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
فرنام صنعت پاکسا
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۳۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۱
همه معامله گرن این وسط فقط مردم هستند که تو تنگنا و سختی باید زندگی سپری کنن
پاسخ ها
جلال
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۰ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۱
امیدوارم به جای حجتی و اخوندی ، دو وزیر جوان و پرتلاش وخوشفکر برای پست وزارت انتخاب شوند ، به جوانان اعتماد کنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۱
نمایندگان حواسشان جمع باشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۱
ربیعی اخیرا دردیداربا بازنشستگان معترض به کفاف نبودن حقوق با هزینه هخای سرسام آورزندگی وهمچنین ناعادلانه بودن حقوق پرداختی دولت روحانی باافتخاراعلام نمود دولت با افزایش پلکانی حقوق کارمندان وبازنشستگان رابه زیر یک میلیون ونیم ودومیلیون تومان افزایش داده درحالیکه میزان خط فقر اخیرا توسط بانک مرکزی روحانی 3میلیون ونیمک اعلام گردیده یعنی 80درصد بازنشستگان وکارمندان پس از5سال صدارت دولت روحانی زیر یک مکیلیون ونیم ویا دومیلیون حقوق میگیرند بااین اوصاف باید تمام کابینه استیضاح شوند
علیرضا
|
Netherlands
|
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۱
چرا خبرنگار و رسانه ها اینقدر گنگ حرف می زنند اگه لابی و فشاری هست شفاف اطلاع رسانی کنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۱
تابناک جان شما هم داری حقوق مردم را نادیده میگیری وحزبی تفسیر می کنی چطور اقای وزیر رییس جدید شستا را از مدیران دوران اقای احمدی نژاد انتخاب کرده
پاسخ ها
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۲
آقای ناشناس همه مدیران دوران آقای احمدی نژاد که بد نبودند بلآخره توشون آدم حسابی هم تک و توک پیدا میشده تا اسم آحمدی نژاد می آد همه فکر میکنیم سرطان اومده نه بابا اینطوریا هم که میگن نیست .
زمانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۱
با سلام، متاسفانه دلیل غالب ناسامانیهای کشور، خودخواهیهای سیاسی افراد، گروهها و احزاب می باشد و ادامه این وضعیت کشور را به قهقرا خواهد برد! از اعتراضات خیابانی سالهای 88 و 96 گرفته تا ناکارآمدی دولتها و اختلاسهای موردی برخی افراد تماما ریشه در خودخواهیهای سیاسی افراد یا جناحها دارد، نتیجه آن هم تزریق روحیه یاس و ناامیدی در بین مردم و در نتیجه افزایش مشکلات اقتصادی و اجتماعی خواهد بود، برای غلبه بر این مشکل باید تمام افراد و گروههای سیاسی، منافع شخصی یا جناحی خود را کنار گذاشته و اولویت اول و دوم و سوم آنها منافع کشور باشد.
پاسخ ها
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۰ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۲
در تمام دنیا حزب تشکیل میشه برای پیشرفت مملکت در ایران حزب تشکیل میشه تا منافع خودشونو پیش ببرند و اگر پاش بیفته، مملکت رو فدای اهداف حزب خودشون بکنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۱
نميشه هميشه همه چيز را به سياست و دستهاي پشت پرده و توطئه و دشمن ربط داد
آخوندي چه كارمثبتي انجام داده ؟
ربيعي چطور ؟
بقيه هم معلوم !!
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۱
آخوندی چه کار مثبتی انجام داده؟ هیچی. ولی وزرای اقتصاد و صمت چه کار منفی ای بوده که انجام ندادن؟ کاش اونا رو هم استیضاح کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۱
برای مردم عادی این بازی های سیاسی چه فرق دارد؟ کی به فکر من هست/?
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۱
وقتی باتوجه به رفع تحریمها وآزادشدن 150میلیارددلار ازاموال بلوکه شده وافزایش جهانی قیمت نفت وافزایش تولید نفت دولت روحانی پس از5سال منت گذاشتن برسربازنشستگان وکارمندان باافزایش پلکانی حقوق 80درصد کارمندان وبازنشستگان رادرزیر یک میلیون ونیم وحداکثر دومیلیون نگه داشته در حالیکه خط فقر سه میلیون ونیم اعلام گردیده این یعنی فاجعه برای کشوری که 40سال ازانقلابش گذشته ولی 80درصد ملتش زیر خط فقر وفلاکت بسر میبرند بنابراین تمام اعضای دولت مسبب فقر باید استیضاح شوند نه سه وزیر
پاسخ ها
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۲
احسنت .
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۱
من علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را دوست دارم و معتقدم ایشان درد جامعه کارگری را بهتر از سایر وزرا می داند و استیضاح کنندگان در پی باج گیری سیاسی و اقتصادی هستند نه منافع ملت.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # یحیی السنوار # قیمت طلا # استقلال # پرسپولیس # خلیج فارس # آرین طباطبایی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات