وطن امروز: خانههای اعیانی هدف تبهکاری قرار گرفت که به بهانه قطعی آب از خانوادههای پولدار باجگیری کند. مرد مرموز با ادعای اینکه ساکنان ساختمان بیش از حد آب مصرف کردهاند، با جدیت اقدام به قطعی ساختگی فلکه میکرد تا بتواند در قالب رشوه از بیآبکردن ساختمان صرفنظر کند.
چندی پیش زوج جوانی که شیکپوش بودند به شعبه 7 بازپرسی دادسرای شمیرانات رفتند و ادعا کردند فریب خورده و به یک مامور قلابی سازمان آب باج میلیونی دادهاند.
زن جوان که خانهای مجلل در شمال تهران دارد به بازپرس شمسالدینی گفت: «وقتی مرد جوانی زنگ آپارتمانم را زد و ادعا کرد مامور سازمان آب است، خواستم به سرایدار زنگ بزند و با هماهنگی وی وارد ساختمان شود. هنوز چند دقیقهای نگذشته بود که سرایدار در خانهام را زد. دستپاچه بود، شنیدم مامور آب میخواهد فلکه را قطع کند. سریع خودم را پایین رساندم. مرد جوان کارتی به من نشان داد و در حالی که اخطاریهای در دستش بود، گفت که مصرف آب ساختمان خیلی زیاد است و حتما مصارفی مانند شستن خودرو داریم که در 2 ماه استفاده از آب بیش از حد مجاز بوده است و سازمان آب دستور قطع آن را صادر کرده است. واقعا وحشت کرده بودم. سریع همسایهها را خبر کردم و همه در محوطه جمع شدیم. مامور آب خیلی خونسرد حرف میزد و ما همه التماس میکردیم. ناگهان یکی از همسایهها دستهچک خود را از کیفش بیرون آورد و
2 میلیون تومان برای همان مرد نوشت. جالب اینکه مامور سازمانآب با گرفتن چک خیلی سریع رفت بدون اینکه فلکه آب را قطع کند. ما هم 2 میلیون رشوه را بین همسایهها تقسیم کردیم».
این زن افزود: «چند روز پیش خواهرشوهرم که در همان محله ما زندگی میکند ماجرایی شبیه به ما را به من گفت که در آن مرد جوان با گرفتن رشوه میلیونی از قطع کردن آب منصرف شد. همین باعث شد شک کنیم که وی مامور آب باشد و حتما یک شیاد است و با این روش کلاهبرداری میکند».
همزمان با ادعاهای این زن پولدار، بازپرس شمسالدینی با پروندههای مشابهی روبهرو شد که در همه آنها مرد جوان مشخصات کاملا مشابهی داشته است.
با توجه به اینکه هیچ سرنخی از سازمان قلابی آب نبود، پلیس از مالباختهها خواست به چهرهنگاری کامپیوتری آن دست بزنند که با ارائه مشخصات مرد باجگیر توانستند چهره فرضی وی را به دست آورند. همین چهره کافی بود تا در آلبوم مجرمین ردپای یک تبهکار قدیمی به دست آید، مرد باجگیر «محمود» نام داشت و در سال 82 بهخاطر سرقت خودرو و خانه بازداشت شده و مدتی در زندان بود.
کارآگاهان که مرد باجگیر را شناسایی کرده بودند وی را در خانهاش دستگیر کردند. او ابتدا خود را بیگناه میدانست تا اینکه پیشروی مالباختهها چارهای جز اعتراف ندید. وی به بازپرس شمسالدینی گفت: «با پوشیدن لباس مامور آب و تهیه کارت جعلی به محلههای اعیاننشین میرفتم، میدانستم ساکنان آنجا حاضر هستند برای اینکه در رفاه باشند رشوه بدهند، با همین تصور بود که میتوانستم به بهانه قطعی آب آنان را ترسانده و پول میلیونی بگیرم، نقشه خوبی بود و خیلی راحت با پولهای بادآورده نهتنها هزینه مواد را تهیه میکردم بلکه با خرید خودروی سمند تصمیم داشتم مسافرکشی کنم و دیگر دست به دزدی نزنم».
با اعترافات مرد باجگیر، بازپرس پرونده وی را به اتهام جعل عنوان و کارت، مجرم شناخت و روانه زندان کرد.