توسعه مشاغل خانگي، اولويت اشتغال‌زايي

ايجاد اشتغال، افزايش توليد و بهره‌وري از جمله برنامه‌هاي موفق در تحقق جهاد اقتصادي است كه بايد به آن جامه عمل پوشانده شود و اين مسائل از جمله دغدغه‌هاي مردمان شرق مازندران محسوب مي‌شود.
کد خبر: ۱۷۱۲۸۲
|
۲۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۶ 18 June 2011
|
3380 بازدید
نماينده مردم شرق نكا، بهشهر و گلوگاه در مجلس گفت: توسعه مشاغل خانگي اولويت برنامه‌هاي اشتغال‌زايي است.

احمدعلي مقيمي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در نكا اظهار داشت: يكي از مهمترين تلاش‌هاي دشمن ناكارآمد نشان دادن ايران در مسائل اقتصادي و اعلام نارضايتي مردم از وضعيت اشتغال و تورم است كه بايد در اين راستا با توان چند برابر وارد شده و حركت كنيم.

وي با اشاره به سال جهاد اقتصادي بيان داشت: دستاورد جهاد اقتصادي بايد افزايش بهره‌وري و توليد اشتغال باشد و در اين رابطه تمام مديران و آحاد جامعه مسئولند.

نماينده مردم شرق نكا، بهشهر و گلوگاه در مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: ايران در حالي افق چشم انداز 1404 را طي مي‌كند و به سمت قله‌هاي پيشرفت در حال حركت است كه با توجه به تمام برنامه‌ريزي‌هاي دشمن، اكنون شكست همه‌جانبه آنان در خاورميانه به گوش مي‌رسد و در اين ارتباط ما بايد با افزايش حركت خود براي توسعه و پيشرفت همه‌جانبه و قطع وابستگي‌ها گام برداريم.

نماينده مردم نكا، بهشهر و گلوگاه در مجلس شوراي اسلامي يادآور شد: ايجاد اشتغال، افزايش توليد و بهره‌وري از جمله برنامه‌هاي موفق در تحقق جهاد اقتصادي است كه بايد به آن جامه عمل پوشانده شود و اين مسائل از جمله دغدغه‌هاي مردمان شرق مازندران محسوب مي‌شود.

مقيمي ادامه داد: مشكلات مردم شرق مازندران در حوزه‌هاي مختلف فراوان است و بايد در راستاي اشتغال كه مهمترين معضل شرق مازندران است فعاليت بيشتري از سوي مسئولان و مردم انجام شود.

مقيمي اضافه كرد: ايجاد بنگاه‌هاي زودبازده و اشتغال خانگي مهمترين راه حل برون رفت از بيكاري و ايجاد اشتغال در منطقه است كه بايد با همت همگاني اين رشد و شكوفايي را در شرق مازندران ايجاد كنيم و نبايد برخي ناكارآمديها، ما را از ادامه راه باز دارد.
وي افزود: در اين راستا بايد با افزايش مطالبات مردم در امور جامعه، پيشرفت حاصل كنيم و رضايت‌مندي مردم و سطح رفاه عمومي را افزايش دهيم.

مقيمي با بيان اينكه ظرفيت‌هاي بالقوه فراواني در منطقه در بخش مشاغل خانگي وجود دارد ، تصريح كرد: همچنان‌كه برخي از مديران در جلسه‌هاي مختلف اعلام كردند، در حدود 30 نوع شغل خانگي در منطقه وجود دارد كه مي‌توان با توسعه آن و ايجاد اشتغال، دغدغه‌هاي بيكاري منطقه را كم كرد.

وي با اشاره به اينكه براي عملياتي شدن طرح مشاغل خانگي، نياز به آموزش مهارت‌هاي مورد نياز مشاغل مختلف خانگي داريم، خاطرنشان كرد: بايد بتوانيم در سايه اين آموزش‌ها، با ايجاد اشتغال، زمينه‌هاي تجاري شدن و پايداري اين شغل‌ها را در جامعه فراهم كنيم.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟