دبيركل حزب توسعه و عدالت ايران اسلامي گفت: بايد با در نظر گرفتن انحرافات، با نگاهی منصفانه، رويشهای انقلاب را نيز ناديده نگيريم.
به گزارش «تابناک»، عبدالحسين روحالاميني در نخستين كنفرانس خبري جبهه ايستادگي ايران اسلامي، که با حضور وی، حجت الاسلام سید محمود علوی، علی رضایی و تنی چند از شورای مرکزی این ائتلاف سیاسی برگزار شده بود، به بيان سوابق، اعضا، تركيب و ویژگی های جبهه ايستادگي ايران اسلامي پرداخت و گفت: اعضاي جبهه ايستادگي ايران اسلامي، شامل شخصيتهاي حقيقي و حقوقي برجستهاي از تركيب بين نسلي شامل نسل دوم و سوم انقلاب است.
وي افزود: در جبهه ايستادگي، عناصري داريم كه پیش از پيروزي انقلاب، دوران پيروزي و زمان دفاع مقدس تا امروز در خدمت انقلاب اسلامي بودند و همه اينها دغدغه انتقال بين نسلي را داشتند تا نسل سوم انقلاب، آرام آرام با فراهم شدن عرصه، زمينهاي براي حضور یافته و در راستای تداوم انقلاب حركت كنند.
وي با بيان اينكه انقلاب ايران پس از سی سال درخت تنومندي است كه در ايستادگي بر مواضع و ارزشهايش و همچنين ادامه راه خود از استقلال و ثبات برخوردار بوده است، تصريح كرد: انقلاب اسلامي نيز مانند ديگر حركتهاي تاريخ در معرض آفاتي از درون و برون بوده است و براي تداوم انقلاب و گسترش آمال و اهداف آن نیاز به گسترش ظرفيتهاي انساني كادرهاي انقلاب است.
روح الاميني با بيان اينكه در جبهه ايستادگي ميخواهيم انتقال اطلاعات به نسل سوم داشته باشيم، گفت: بحث در اين است تا راه براي حضور شادابتر، جديتر و رسميتر نسل سوم هموار شود؛ اين موضوع از دغدغههاي مهم مقام رهبري نيز بوده است و نيروهاي ارزشي اصولگرا و وفادار انقلاب اسلامي نیز بايد در اين راه تلاش ويژه داشته باشند.
دبيركل حزب توسعه و عدالت ايران اسلامي تصريح كرد: جبهه ايستادگي، گفتمان اصولگرايي و گفتمان ارزشي انقلاب اسلامي را گفتماني ريشهدار ميداند كه نميتواند محدود به بخش، گروه و جرياني خاص باشد؛ پس بايد اين انبساط ظرفيتي را داشته باشد، چون جرياني بالنده است و اين موضوع در ديدار با آيتالله مهدوي كني نيز مورد تأكيد قرار گرفت و ايشان بر گسترش ظرفيتهاي اصولگرايي تأكيد داشتند.
همچنین به گزارش ايسنا، روحالاميني در پاسخ به پرسشی مبني بر اينكه تحليلهايي وجود دارد كه بر این باورند گفتمان انقلاب دچار آسيب شده است، نظر شما در اين رابطه چيست، توضيح داد: اگر سه دهه گذشته انقلاب را در سه ده سال، در نظر بگيريم، ميتوان گفت دهه نخست در زمينه پايداري، ايستادگي بر ارزشهاي انقلاب و توسعه و بروز انقلاب ممتاز بوده است.
وي با اشاره به اينكه انقلاب اسلامي سير تكامي داشته است، افزود: همان گونه كه ريشههاي انقلاب گستردهتر ميشد، آفتها نيز وجود داشتهاند و در دو دهه گذشته، شاهد دنياگراييها، تجمل، خودپرستي و اميد به ديگران به جاي اتكا به سرمايههاي داخلي بودهايم كه البته منحصرا به دوران افراد و رؤسای جمهور خاص همچون هاشمي، خاتمي و احمدينژاد مربوط نبوده است.
روحالاميني با بيان اينكه در برخورد با انحرافات بايد اندازه و وزن آنها در نظر گرفته شود، خاطرنشان كرد: همان گونه كه ريزشها را دنبال ميكنيم، بايد رويشها را نيز در نظر بگيريم؛ از جمله بروز و ظهور نسل انقلابي جديد كه شايد با بصيرت بيشتر نسبت به حوادث روز ادامه مسير ميدهند. پس بايد با در نظر گرفتن توازن رويشها و ريزشها نگاه به آينده داشته باشيم كه جبهه ايستادگي نيز همين موضوع را در نظر دارد و بر این باور است، بايد علاوه بر در نظر گرفتن انحرافات و با در نظر گرفتن انصاف، رويشها را نيز ناديده نگيريم.
این فعال سیاسی همچنين در پاسخ به پرسشی درباره بازگشت سيدمحمد خاتمي به عرصه سياسي كشور و نوع رابطه جبهه ايستادگي با هاشمي رفسنجاني گفت: نميشود در مورد اشخاص وارد بحث شويم، چرا كه در رویکرد ما شاخصها و ملاكهاي كلي مطرح شدهاند.
وي با بيان اين كه ملاك در انقلاب اسلامي با تمام فراز و نشيبها، حال افراد است، تصريح كرد: افراد ممكن است سوابق برجسته در خدمتها داشته باشند، اما در تاريخ پر فراز و نشيب نظام اسلامي، دیديم كه بسيار سرنوشت افراد تفاوت كرده است.
روحالاميني با تأكيد بر اينكه مهمترين عنصر و عمود خيمه انقلاب اسلامی، قانون اساسي و نظام ولايت فقيه است، اظهار كرد: دوري و نزديكي عملي و نه صرفا نظري با مواضع رهبري بسيار مهم است، چون در حرف همه اعلام تبعيت ميكنند؛ بنابراين هر فرد و جريان را در مقايسه اعمال و رفتار او در عرصه سياسي مورد سنجش قرار ميدهيم.
وي گفت: در فتنه 88 بسياري امتحان خوبي پس دادند، اما برخي همراهي و سكوت كردند و يا عمل به هنگام نداشتند، در حالي كه از افراد صاحب نام انتظار بيشتري ميرفت. همچنين در عرصه هجمههاي بيرونی و عوامل استكبار در درون و برون كه اصل نظام و دستاوردهاي انقلاب و ركن ركين ولايت فقيه مورد سؤال قرار گرفت، حركتي نكردند و اين موضوع از نگاه فعالان سياسي، مردم و رسانهها پوشيده نيست.
وي با بيان اينكه دوران جديدي را آغاز كرده ايم، تصريح نمود: ديگراني كه در گذشته همراه انقلاب بودند، بايد خود را با آن تطبيق دهند و فاصلهها را جبران كنند؛ بنابراین، گذاشتن پيششرط مسائل را حل نميكند، چرا كه مسير نظام به پيش ميرود و هر كس از اين كشتي بيرون افتد و از آن فاصله بگيرد، خودش مسؤل خواهد بود.
روحالاميني با اشاره به اينكه در رویارویی جدي با نظام استكبار هستيم، افزود: بايد موضعگيريهاي شفاف عليه استكبار صورت گيرد و اين موضوع منحصر به افراد نام برده نيست، چراكه مسير انقلاب، امام و رهبري راهی است كه قوم و خويشي برنميدارد و در جبهه ايستادگي نيز موضوع نزديكي عملي به ارزشهاي انقلاب مدنظر است.
همچنين روحالاميني در پاسخ به پرسشی درباره حضور نداشتن نماينده جبهه ايستادگي در ائتلاف 7+8 گفت: مهم تعامل و تبادل نظر و حركت جمعي در میان اصولگرايان و ارتباط، تعامل و شايستهسالاري است و بحث كمي به كيفيت مطلوب كه همان وحدت است، آسيب ميرساند. اصل این است که ما در کنار هم و با هم، کار کردن برای اهداف و آرمان های مشترک را بیاموزیم و روز به روز بر غنای آن بیفزاییم؛ البته، اصولگرایان در این زمینه تجربه های ارزشمندی دارند و قطعا گذشته را رو به آینده و برای آینده آسیب شناسی می کنند.