الگوي مصرف غذا در كشور بايد اصلاح شود

اين الگوي مصرف مواد غذايي نادرست به شكل بيماري هاي قلبي و عروقي، فشارخون، چاقي و اضافه وزن خود را نشان مي دهد.
کد خبر: ۱۷۹۲۳۱
|
۰۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۸ 25 July 2011
|
1819 بازدید
رييس اداره بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با بيان اينكه الگوي مصرف مواد غذايي در كشور نادرست است، گفت: الگوي مصرف مواد غذايي جامعه نياز به تغيير دارد و بايد اصلاح شود.

زهرا عبداللهي در گفت و گو با ايرنا افزود: اكنون در كشور ميانگين مصرف مواد قندي و چربي از ميزان توصيه شده استانداردهاي جهاني بيشتر است.

وي اظهار داشت: همچنين استاندارد سرانه مصرف نمك در جهان كمتر از پنج گرم در روز است اما اين رقم در كشور ما به 12 گرم مي رسد.

رييس اداره بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت خاطرنشان كرد، درحالي كه مردم كشور در مصرف نمك، روغن و مواد قندي افراط مي كنند از مواد غذايي سالم مانند شير، سبزي و ميوه كمتر از مقدار لازم استفاده مي كنند.

عبداللهي گفت: اين الگوي مصرف مواد غذايي در كشور موجب كمبود ريز مغذي هايي مانند كلسيم ، آهن و روي در بدن مي شود.

وي تاكيد كرد، اين الگوي مصرف مواد غذايي نادرست به شكل بيماري هاي قلبي و عروقي، فشارخون، چاقي و اضافه وزن خود را نشان مي دهد.

رييس اداره بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، يادآور شد، بنابراين درنظر است بسيج آموزش همگاني اصلاح الگوي مواد غذايي با استفاده از ظرفيت تمام نهادها و دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور، در هفته اول دي ماه سال جاري انجام شود.

عبداللهي در ادامه از رسانه هاي جمعي به ويژه صدا و سيما خواست در ترويج الگوي صحيح مواد غذايي بيش از پيش تلاش كند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟