فرمانده قرارگاه پدافند هوايي خاتمالانبیای ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: اگر دشمنان ما دچار حماقت شده و تصور تجاوز به مرزهاي مقدس كشورمان را داشته باشند، ايران اسلامي جهنمي در زمين، فضا و دريا براي آنها خواهد شد و آنها را در آتش خودكامگيشان فرو خواهد برد.
به گزارش «تابناک»، امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی كه به مناسبت دهم شهريور روز پدافند هوايي، پیش از خطبههاي نماز جمعه تهران سخن ميگفت، تأکید کرد: دشمنان ما باید بدانند که اگر بخواهند در فکر خام خود، نسخه ای برای ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بنویسند، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در کمترین زمان، نسخه آنها را خواهند پیچید.
وی در ادامه افزود: همانگونه كه فرماندهي كل قوا فرمودند، امروز پدافند هوايي در اولويت يكم است؛ بنابراین، بنده به عنوان يك سرباز و خدمتگزار و نماينده از خيل آحاد پدافنديان ولايتمدار در قرارگاه هوايي خاتم الانبياء(ص) و ساير نيروهاي مسلح كه در كنترل عملياتي اين قرارگاه هستند، عرض ميكنم جانبازي و اطاعت بيچون و چرا از اوامر مقتداي خود براي مدافعان بي ادعاي آسمان ولايت مايه مباهات و افتخار بزرگي است.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیای (ص) ارتش همچنین به نیروهای مسلح ملل اسلامی توصیه کرد، با بیداری و خواستههای به حق ملت خود همراه شوند و خویشتنداری را پیش بگیرند و ادامه داد: آنها بدانند بنا بر اشاره در قرآن کریم، پیروزی نزدیک و باطل رفتنی است که پیروزی ملتها در انقلاب اسلامی ایران، مصر و لیبی گواه همین مدعاست.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا (ص) تصریح کرد: به برکت وجود امام زمان (عج) تحریمهای اعمال شده دشمنان برای این مرز و بوم، نه تنها تهدیدی به شمار نرفت، بلکه فرصتی مغتنم برای شکوفایی، خودکفایی و خودباوری شد.
امیر سرتیپ اسماعیلی، با بیان تاریخچه ای از تشکیل پدافند هوایی یادآور شد: با پیشرفت علوم و فنآوری در حوزه هوا و فضا و پس از جنگ جهانی اول و دوم و افزایش چشمگیر منابع حیاتی علیه منابع حساس کشورها اهمیت پدافند هوایی قوت گرفت و ایران نیز از سال 1312 هجری شمسی از تجهیزات توپخانهای ضد هوایی در نیروی زمینی بهره جست.
وی خاطرنشان کرد: پدافند هوایی پس از پیروزی انقلاب اسلامی با تعریف مأموریتی جدید وارد عرصه دفاع مقدس شد، به گونه ای که در هشت سال جنگ تحملی، شاهد دلاورمردیها و سلحشوری جان برکفان پدافندی در کنار دیگر نیروهای مسلح بودیم.
اسماعیلی افزود: عملیات والفجر 8 با حضور بزرگمردانی همچون شهید سرلشر منصور ستاری، یکی از نمونههای این سلحشورهاست که منجر به ساقط شدن بیش از هفتاد فروند از هواپیماهای متجاوز رژیم بعثی شد.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا (ص) اظهار داشت: فرماندهی پدافند هوایی پس از جنگ تحمیلی نیز در راستای تقویت بنیه دفاعی اقدامات شایسته ای از حیث دستیابی به خودکفایی در تعمیر، نگهداری و بهینه سازی تجهیزات پدافندی انجام داده است.
وی گفت: با تغییر ماهیت تهدیدات و شکل و الگوی نبردهای آینده در سال 1387 با ابلاغ فرمان حکیمانه فرمانده کل قوا پدافند هوایی از نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران منتزع و قرارگاه پدافند هوایی در دهم شهریور همان سال با همدلی ستاد کل نیروهای مسلح تشکیل شد.
امیر سرتیپ اسماعیلی افزود: اکنون پس از گذشت 32 سال از انقلاب شکوهمند اسلامی و سه سال از تشکیل قرارگاه پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تجمیع توان نیروهای مخلص به خودکفایی در تأمین تجهیزات هوایی با استفاده از پتانسیلهای بومی در حد مطلوبی از مرزهای فن آوری دنیا رسیدهایم.
وی با بیان اینکه پدافند نیروی هوایی در چند سال اخیر در راستای صیانت از حریم هوا، فضایی کشور، گامهای بلندی را برداشته است، خاطرنشان کرد: بر همین اساس هم اکنون در کنار نهضت عمردهی، بهینه سازی و تعمیر و نگهداری تمامی سامانهها و تجهیزات موجود با اتکا به توان علمی صنایع دفاعی و مراکز علمی دانشگاهی و بدون کوچکترین وابستگی طراحی و ساخت انواع تجهیزات راداری و موشکی راهبردی با بهرهگیری از آخرین فن آوری روز دنیا به دست فرزندان این مرز و بوم در دست اقدام دارد.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا (ص)ادامه داد: سامانه راداری راهبردی برد بلند از جمله این سامانهها به شمار می آید که میتواند تا آنسوی مرزهای هوایی جمهوری اسلامی ایران، هر گونه فعالیت هوایی دشمنان قسم خورده کشور را رصد نماید.
امیر سرتیپ اسماعیلی یادآور شد: تولید سامانههای موشکی برد متوسط پیشرفته مناسب برای درگیری و انهدام انواع تهدیدات هوایی و در جنگهای ناهمطراز، طراحی سامانه موشکی فوق پیشرفته برد بلند برتر از سامانههای مشابه روز دنیا، ساخت و تولید انواع حسگرهای فعال و غیرفعال در طیفهای فرکانسی متنوع به منظور کشف و شناسایی انواع اهداف هوایی در سطوح ارتفاعی گوناگون، از جمله دیگر این اقدامات به شمار می رود.
وی با بیان اینکه معابر نفوذی مد نظر دشمنان خبیث بدور از چشمان تیزبین پدافند هوایی نیست، افزود: هم اکنون با توسعه و استقرار مناطق پدافند هوایی بسط و توسعه شبکه یکپارچه فرماندهی و کنترل به عنوان یک ضرورت بسیار مهم و احساس مورد توجه قرار گرفته است.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا (ص) گفت: هم اکنون دانشمندان و نخبگان این قرارگاه و صنایع توانمند داخلی، در حال طراحی و تولید شبکه کاملا بومی پیشرفته با قابلیتهای بسیار فراتر از شبکههای فرماندهی و کنترل خریداری شده موجود و متناسب با جغرافیای عمومی کشور، مشخصات و ماهیت تهدیدات هستند.
اسماعیلی ادامه داد: این شبکه با دارا بودن ارتباط امن، پایدار و چند لایه بسیار مقاوم در برابر جنگ اطلاعاتی و الکترونیکی دشمنان است و با بهرهگیری از فن آوریهای پیشرفته سختافزاری و نرم افزاری، ارتقای توان ورودی و خروجی، قدرت پردازش سریع و وسیع اطلاعات، امکان تصیمگیری بهینه و در لحظه را برای فرماندهان در کمترین زمان فراهم میسازد.