آقای معاون! با بیانیه که نمی‌توان مدیریت کرد...

به تازگی و پس از گاف عجیب ارشاد در مسدود شدن غرفه جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه فرانکفورت ـ که یکی از بزرگترین و موثرترین آوردگاه‌های فرهنگی در جهان به شمار می‌رود ـ وی بدون هیچ عذرخواهی و یا پذیرفتن کوتاهی، ضمن استفاده از روش شعار و بیانیه، مسأله را به گونه‌ای نشان داده که گویی، اتفاقی نیفتاده و تازه این حضور نداشتن باعث تأثیرگذاری بیشتر هم شده است!
کد خبر: ۱۹۷۷۴۹
|
۲۵ مهر ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۹ 17 October 2011
|
17891 بازدید
|
سرویس فرهنگی ـ شیوه جالب توجه تعامل معاون فرهنگی وزیر ارشاد با رسانه‌ها و انتقادها، شاید بی‌سابقه‌ترین شیوه در سال‌های پس از انقلاب در این وزارتخانه باشد، به گونه‌ای که وی در واکنش به کوچکترین خبری، در اتاق معاونت واقع در طبقه سوم ساختمان بهارستان، با حضور آقای «جیم» مصاحبه‌ای با خود ترتیب می‌دهد و...

به گزارش «تابناک»، شیوه تعامل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دو سال اخیر و به ویژه با حضور معاون فرهنگی به بی‌سابقه‌ترین شیوه تعامل در سال‌های این وزارتخانه فرهنگی تبدیل شده، به گونه‌ای که گاه واکنش‌های شخص وزیر را نیز در پی داشته است.

بهمن دری که پیش از معاونت، کمتر در رسانه‌ها حضور داشته و همواره در سایه بود، پس از حضور در سمت معاونت فرهنگی، «شخصا» همه انتقادها و اظهارات را پاسخ می‌دهد و از هیچ خبر و گزارشی هم نمی‌گذرد!

وی که با شیوه جالب مصاحبه با خود با رسانه‌ها سخن می‌گوید! همواره از دریچه شعار و بیانیه با مخاطب و منتقد خود برخورد کرده؛ گویی اکنون در دهه 60 هستیم و شعار دادن، یک رفتار رسانه‌ای برای یک نظام 33 ساله است!

به تازگی و پس از گاف عجیب ارشاد در بستن غرفه جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه فرانکفورت ـ که یکی از بزرگترین و موثرترین آوردگاه‌های فرهنگی در جهان به شمار می‌رود ـ وی بدون هیچ عذرخواهی و یا پذیرش کوتاهی، ضمن استفاده از روش شعار و بیانیه، مسأله را به گونه‌ای نشان داده که گویی، اتفاقی نیفتاده و تازه این حضور نداشتن، باعث تأثیرگذاری بیشتر هم شده است!

پاسخ معاون فرهنگی وزیر به این گاف بدون توجیه که حتی شخص وزیر هم تلویحا از ناهماهنگی‌های انجام شده، نارضایتی خود را اعلام کرده، ولی با درایت و سیاستی ظریف، از بزرگنمایی این مسأله گذشته است، شاید برای ایشان که در برابر کوچکترین انتقاد و یا گفت‌وگویی، به سرعت یک مصاحبه تنظیم شده از خودشان را برای رسانه‌ها می‌فرستند و درخواست انتشار آن را دارند، پندآموز باشد.

به بخش‌هایی از این بیانیه ـ گفتگو توجه کنید:

ـــ دیپلماسی فرهنگی با دیپلماسی چماق و هویج فرق می‌کند؛ آن‌چه مهم است، حفظ عزت و سرافرازی ایران اسلامی است، از همین‌ روی، بر خلاف گفته سفیر کشورمان در آلمان، نمایشگاه کتاب فرانکفورت را بزرگترین و استثنایی‌ترین واقعه فرهنگی نمی‌دانیم، چرا که باید هر رخداد فرهنگی را در اندازه آن ارزیابی کرد و بنا بر دستاوردهای آن برای کشور، مورد قضاوت قرار داد.

ـــ حال که نمایشگاه کتاب فرانکفورت به پایان رسیده، باید به این نکته اشاره کنیم که ارزش‌های دینی و فرهنگی در روح و جان ملت ایران نهادینه و منجر به اقتدار فرهنگی شده و همین بزرگی،‌ بستن غرفه ایران را به جای ضعف، به نقطه قوت تبدیل کرد.

***

اکنون پاسخ منطقی شخص وزیر را بخوانید:

خالی ماندن غرفه ایران در نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت به دلیل عدم صدور روادید برای مدیران معاونت فرهنگی بود.

تماسی با من گرفته شد و من هم بررسی کردم. ظاهراً مشکلی در موضوع صدور روادید مطرح شده بود و ویزای دو ـ سه نفر ا مدیران که قرار بوده شرکت کنند، صادر نشده است.

***

بنا بر این گزارش، این دو پاسخ افزون بر اینکه نشان‌دهنده نبود مدیریت واحد در اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، نکته دیگری را نیز در دل خود جای داده و آن اینکه آقای معاون هم باید مانند بسیاری از افراد مسئول و غیر مسئول در کشور، بدانند که با بیانیه و شعار نمی‌شود مدیریت کرد، به ویژه که ایشان در هفته‌های اخیر، آمارهای بدون ارقام و سند هم زیاد اعلام داشته‌اند؛ مثل این که در یک سال گذشته، اندازه سی سال گذشته در حوزه‌ای از ادبیات، فعالیت شده و یا در پنج سال گذشته، بیشترین خدمات حوزه کتاب صورت گرفته و... .

البته باید منتظر ماند و دید، پاسخ این مطلب چگونه در رسانه‌های گوناگون و از قول آقای معاون منتشر می‌شود، حال آنکه بد نیست در اصول مدیریت، گاه یک مدیر از کنار بسیاری انتقادها خاموش و بی‌صدا گذر کند، نه اینکه برای همه افکار و سلایق، یک آش خاص را طبخ و سرو کند!

گویی با جمله‌بندی توفانی، می‌شود انتقادها و منتقدها را قانع کرد! هرچند چند تن از نمایندگان مجلس نیز به این کوتاهی مسلم وزارت فرهنگ و شخص آقای معاون انتقاداتی داشته‌اند، باید دید ایشان به نمایندگان ملت هم همین‌ گونه و به شکل یک انشای غرا و آهنگین پاسخ می‌دهند یا خیر؟
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۶۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۵
چرا با بیانیه و وعده می توان مدیریت پایدار داشت
ناشناس
|
Germany
|
۲۰:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۵
مدیران محترم بر اساس "هر چه آن خسرو کند، شیرین بود" هر کاری کنند و هر نتیجه ای که داشته باشد، حتما و ضرورتا خیر و خوب است حتی اگر از آسمان سنگ هم ببارد نتیجه می گیریم که مدیریت آنها حرف ندارد!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۵
دارم بالا می یارم
شهاب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۵
تعجب من از مسولین این است که هر خطایی می کنند به گردن دیگری می اندازند و مگویند من نبودم دستم بود و..... وچرا یکبار هم که شده بگوییم اشتباه کردیم پس کجا رفت تقوای شما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Japan
|
۲۱:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۵
آقا نفرمائيد
چه توقعات بيجاداريدشما
درايران وعذرخواهي غذرخواهي واستعفاء مال كشورهاي غير اسلامي وبعضا بت پرست است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۵
کلا همه سر کاریم !!! ژست اداره همه امور و آسمان ریسمان بافتن تا کی؟
محمد مهدی
|
United States of America
|
۲۲:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۵
فقط یک کلمه می توان گفت "بی کفایت"
محمد ج
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۵
کلا در ایران تقریباً (نه کاملاً) هر مدیری هر کاری کنه در جهت مصالح بوده و تاثیر گذاریش بهتر هم میشه. باور نداری؟ از صدا و سیما بپرس. مدیران دنیا به مدیران ما همیشه غبطه می خورن باور کن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۵
"..بدانند که با بیانیه و شعار نمی‌شود مدیریت کرد." ایشون هم جواب میده ، چند ساله که ما توانستیم و برای ما که خیلی هم خوب شده است!!!
محمود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
دمتون گرم...بالاخره يه رسانه پيدا شد حرف دل مارو به اين آقاي معاون بزنه...باقي که جرات ندارن...مخصوصا خبرگزاري هاي مدعي انتقاد و...
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟