نماینده شهربابک از احتمال بررسی استعفای علی مطهری در جلسه روز چهارشنبه و اعلام وصول طرح سوال از رئیسجمهور به جای این استعفا خبر داد.
مصطفي رضاحسيني به عنوان يکي از امضا کنندگان طرح سوال از رئيس جمهور که حلقه 10 نفره طراحان اين سوال را تشکيل داده بودند، در گفتوگو با خبرآنلاين، اظهار داشت: از بروز شرايطي که اين سوال مطرح نشود يا به تعويق بيفتد، متاسفم. از اينکه لابيگري و اقدامات پشت پرده به جايي ميرسد که نمايندهاي نتواند به وظايف خودش عمل کند و براي انعکاس مطالب روز کشور و مطالبات مردم، مجبور به استعفا شود تا صدايش را ديگران بشنوند.
وي با بيان اينکه اين شرايط را براي نظام جمهوري اسلامي که برگرفته از اسلام است و نظامي دموکراتيک به شمار ميرود، زيبنده نميداند، ادامه داد: کساني که نمايندگان را وکيلالدوله ميخواهند، با اين کارشان به کشور، دموکراسي، نظام و آزادي انديشه مد نظر مقام معظم رهبري صدمه ميزنند. اينها اين ها آتش زير خاکستر مي شود و در آينده مشکل آفرين خواهد شد.
نماينده شهربابک خاطرنشان کرد: من هم اگر روزي لازم شود براي اينکه به تاريخ اعلام کنم که در دفاع از حقوق ملت، براي جلوگيري از قانون شکني و هدر رفتن سرمايههاي نظام، اين کار را ميکنم تا برخي از مقامشان سوء استفاده نکنند.
او که ميگفت احتمالا بررسي استعفاي علي مطهري به روز چهارشنبه موکول خواهد شد، افزود: از آنجا که امضاهاي طرح سوال از رئيسجمهور بيشتر شده و نصاب لازم را يافته است، ما اميدواريم که در روز چهارشنبه به جاي استعفاي آقاي مطهري، طرح سوال از رئيسجمهور اعلام وصول و پيگيري شود.
رضاحسيني گفت: در هر صورت اگر اين استعفا در دستور کار مجلس قرار بگيرد، من حتما در مخالفت با آن و دفاع از حقانيت مطالبات آقاي مطهري و ديگر نمايندگان سوال کننده حرف ميزنم. به اين ترتيب سوال بزرگتري را در ذهن مردم را ايجاد ميکنيم که به جاي اينکه پاسخ دهيم «چه کساني از نبودن مطهريها در مجلس نفع ميبرند؟»، مردم بپرسند که «چه کساني از طرح سوال از رئيسجمهور هراس دارند؟».
نماينده اصولگراي مجلس نهم اضافه کرد: وقتي قانون چنين گفته ولي به نماينده مجلس اجازه طرح سوال از رئيسجمهور را نميدهند، چطور ميتوان از دموکراسي حرف زد؟ نه قانون، نه مشي امام(ره) و نه حتي مقام معظم رهبري، چنين رفتاري را نميپذيرند. رهبري در کرمانشاه شفاف گفتند که دخالتي در اين امور ندارند، اين چراغ سبزي براي انجام سوال از رئيس جمهور در مجلس بود. اگرچنين ميشد، جهان دموکراسي واقعي را در ايران مي ديد.
وي با اعتقاد بر اينکه اين دلخوشيها براي از صحنه خارج کردن مطهري از مجلس، عدالت نيست و رنگ و بوي خودکامگي دارد نه دموکراسي، تاکيد کرد: چنين کاري حتي به نفع دولت هم نيست. چرا که اين روند در ذهن مردم ايجاد سوال کرده و باعث ميشود ديگران هم جرات نقد نداشته باشند. اين مطالبات تبديل به آتش زيرخاکستري ميشود که شايد براي خاموش کردنش دير شود و نظام صدمه ببيند.
به گفته وي، رفتن مطهري از مجلس يعني رفتن انديشههاي شهيد مطهري از مجلس و خفه کردن صداي عدالت خواهي در خانه ملت. در حاليکه ما نمايندگان طراح سوال از رئيسجمهور خودمان را سرباز ولايت ميدانيم و خط قرمزمان ايشان هستند و کساني که از موقعيتها سوء استفاده کنند را به هيچ مي انگاريم و تهديدها و تطميعها برما اثري ندارد.