وزير علوم، تحقيقات و فناوري با تاكيد بر اينكه تعيين پيش شرط براي صدورحكم رياست دانشگاه آزاد پذيرفتني نيست، به هيأت انتخابي شوراي عالي انقلاب فرهنگي جهت ديدار با رييس هيات امناء دانشگاه اشاره و تصريح كرد: اين هيأت ميروند كه متقاعد كنند كه حكم صادر شود نه اينكه شرطي براي صدور حكم اضافه شود، چون شوراي عالي انقلاب فرهنگي شرطي را براي صدور حكم قبول نميكند.
دكتر كامران دانشجو در گفتوگو با ايسنا درباره زمان صدور حكم رئيس دانشگاه آزاد اسلامي از سوي رئيس هيأت امناي اين دانشگاه، گفت: به صورت كلي در روند صدور حكم رئيس دانشگاه يك ايراد و نقيصه در اساسنامه جديد اين دانشگاه وجود دارد به اين معني كه در اساسنامه پيشبيني نشده كه در چه مدت زماني اين حكم بايد از سوي رئيس هيأت امناء صادر شود.
وي ادامه داد: عدم پيشبيني محدوده زماني براي صدور حكم، يك نقيصه و يك ايراد است كه در اساسنامه وجود دارد و بايد برطرف شود، زيرا اين نقيصهايست كه نه اكنون، بلكه براي دورههاي بعد هم ميتواند مشكلساز شود. به عبارت ديگر بعد از اينكه هيأت امناء فردي را انتخاب و شوراي عالي انقلاب فرهنگي او را تاييد كرد، رئيس هيأت امناء بايد مكلف باشد ظرف يك مدت مشخص حكم را صادر كند.
وزير علوم در تبيين ضرورت اصلاح اين بخش از اساسنامه اظهار كرد: اين امكان وجود دارد كه رئيس هيأت امناء با نظر اكثريت اعضاي هيأت امناء همراه نباشد و حكم را صادر نكند. اين موضوع يك گره و قفل است كه بايد در اساسنامه برطرف و راه حل آن پيشبيني شود. البته در حال حاضر بهتر اين است كه بعد از اينكه اين حكم صادر شد، شوراي عالي انقلاب فرهنگي به اين قضيه ورود پيدا كرد.
دانشجو ادامه داد: به هر صورت به اعتقاد من به عنوان يكي از اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي ، اين موضوع حتما بايد در شوراي عالي انقلاب فرهنگي مطرح و اين معضل، اشكال و يا نقيصه نهايتا در مجموع برطرف شود؛ چراكه چهار سال بعد هم يك نفر ديگر قرار است انتخاب شود. اگر احيانا رئيس هيأت امناء با نظر اكثريت افراد در آن زمان همسو نبود و حكم را صادر نكرد در آن صورت چه بايد كرد، اين را اساسنامه بايد پيشبيني بكند كه پيشبيني نشده بود.
شوراي عالي انقلاب فرهنگي ضربالاجلي را تعيين نكرده استوزير علوم در ادامه با رد اخباري مبني بر تعيين ضربالاجل از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي براي رئيس هيأت امناي دانشگاه آزاد جهت صدور حكم رئيس جديد اين دانشگاه، تصريح كرد: اين يك بحث حاشيهاي است و نميدانم از كجا نشأت ميگيرد. در شوراي عالي انقلاب فرهنگي فعلا ضربالاجلي در اين باره تعيين نشده است. تنها يكي از عزيزان شوراي عالي انقلاب فرهنگي در اين زمينه اظهارنظر كرده بود، كه البته آن هم در شورا نبود.
وي با بيان اينكه نگاه اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي يك نگاه كاملا حكومتي و كشوري است و نظام را نگاه ميكند و دنبال دعوا و حاشيهسازي نيست و دنبال حل معضلات و مسايل است، ادامه داد: با اين نگاه شورا به اين قضيه ورود پيدا كرد. پس از اينكه آقاي محمديان گزارششان را از ملاقات آيتا… هاشمي ارايه كردند، رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي با اين نگاه، نگاهي كاملا عالمانه و نگاهي كه نظام را مدنظر دارد. با اين نگاه، رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي پيشنهاد كرد يك گروهي از اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي بروند و با آيتا… هاشمي رئيس هيأت امناء در اين زمينه ديدار داشته و ايشان را متقاعد نمايند كه حكم صادر شود.
تعيين گروهي از اعضاي شورا براي متقاعد كردن آيتا… هاشمي به صدور حكم است نه توافق و تعيين شروط جديدبه گفته وزير علوم، ماموريت اين گروه اين است كه بروند و آيتا… هاشمي را متقاعد كنند كه حكم را صادر كند. اعلام نمايند كه الان مصلحت بر اين است كه ديگر حكم از طرف ايشان صادر شود و شوراي عالي انقلاب فرهنگي در اين مقطع براي رفع نقيصه مذكور در اساسنامه، به اين قضيه ورود پيدا نكند. يعني در اين مقطع ترجيح شوراي عالي انقلاب فرهنگي بر اين بود كه خود ايشان حكم را صادر كند و مصلحت نيست كه صدور حكم بيش از اين معطل بماند يا شروطي براي صدور آن عنوان شود كه نه از نظر قانوني در اساسنامه پيشبيني شده و نه اينكه در هيأت امناء دانشگاه آزاد اسلامي به تصويب رسيده باشد.
وي ادامه داد: شوراي عالي انقلاب فرهنگي اگر ميخواهد اين گره را كه يك گره و مشكل واقعي است در اساسنامه حل كند كه بعدها با مسالهاي روبرو نشود، اين را بايد بعد از اين قضيه انجام دهد كه احيانا در اذهان تقابل مطرح نشود. ضمن اينكه شوراي عالي انقلاب فرهنگي اصلا دنبال تقابل نيست دنبال حل اين گره موجود در اساسنامه است و ميخواهد نگاهش اين باشد و بيرون هم اينگونه تصور نشود كه تقابل وجود داشته است.
دانشجو با تاكيد بر اينكه ماموريت اين اعضا متقاعد كردن آيتا… هاشمي جهت صدور حكم است، افزود: بحث اين نيست كه فرمول جديدي خارج از اساسنامه ارايه شود يا به توافقنامهاي خارج از بحث اساسنامه برسند، يعني اين مجموعه در اين ديدار به توافقي برسند و آن توافق را بياورند؛ بلكه اين مجموعه ميرود كه با دلايل و مواردي كه صحبت ميشود ايشان را متقاعد كنند كه انشاءا… اين حكم را صادر نمايد چرا كه مراحل قانوني اين موضوع طي شده است و نه در اساسنامه اين دانشگاه و نه در مصوبات هيأت امناء جديد در دو جلسهاي كه برگزار شده است شرطي براي صدور حكم پس از تأييد شوراي عالي پيشبيني نشده است.
وزير علوم درباره زمان برگزاري اين جلسه و نتايج آن نيز اظهار كرد: قرار بر اين بود كه تا قبل از جلسه شوراي عالي انقلاب فرهنگي اين جلسه برگزار شود، در جريان نيستم كه اين جلسه برگزار شده است يا خير؟
تعيين پيششرط براي صدور حكم پذيرفتني نيستدانشجو درباره اظهارات اخير ميرزاده مبني بر لزوم انتشار تأييد به شوراي عالي انقلاب فرهنگي در روزنامه رسمي و يا صدور حكم منوط به ارايه برنامه، ضمن بيان اينكه «آقاي ميرزاده از طرف هيأت موسس صحبت كرده است، از طرف هيأت امناء هيچ كس الان نميتواند صحبت كند، چون ما كسي را به عنوان سخنگو انتخاب نكردهايم و در دفتر هيأت امناء به كسي اين مسووليت را ندادهايم»، به تبيين مراحل صدور حكم رياست دانشگاه آزاد اسلامي براساس اساسنامه مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي پرداخت.
وي گفت: مراحل صدور حكم در اساسنامه كاملا مشخص است؛ مرحله اول كه در اين مرحله، طبق مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي مسئوليت آن به بنده محول شد ، رئيس دانشگاه از طرف هيأت امناء انتخاب شود كه با راي پنج نفر، اكثريت اعضاي هيأت امناء، آن نفر انتخاب شد.
وي مرحله دوم را معرفي فرد انتخابي به شوراي عالي انقلاب فرهنگي بيان و اظهار كرد: از آنجايي كه اين ماموريت و مسئوليت از طرف شوراي عالي انقلاب فرهنگي به بنده محول شده بود، فرد منتخب را به شوراي عالي انقلاب فرهنگي پيشنهاد دادم. مرحله سوم بعد از اين پيشنهاد اين است كه شورا در ارتباط با اين فرد، بحث و صحبت كرده و سوابق وي را بررسي و تاييد ميكند. اينطور نيست كه فقط يك نفر بدون بررسي انتخاب شود. آن روز كه رئيس دانشگاه آزاد تأييد و مصوب شد كلي بحث شد، موافقان و مخالفان در شوراي عالي نظراتشان را اعلام كردند و سوابق اجرايي، علمي و توانايي كاري فرد پيشنهادي مطرح شد و نهايتاً رئيس جديد دانشگاه آزاد با 24 رأي و اكثريت قاطع انتخاب و تصويب شد.
وزيرعلوم مرحله بعد از تاييد و تصويب شوراي انقلاب فرهنگي را ابلاغ مصوبه از سوي رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي بيان كرد و افزود: اين مرحله هم انجام شده و بعد از اين، ديگر مرحله صدور حكم توسط رئيس هيأت امناء است.
به گفته وزير علوم، در اساسنامه دانشگاه آزاد بعد از اين دو مرحله اصلي يعني انتخاب رئيس پيشنهادي در هيأت امناء با نظر اكثريت و مرحله دوم تاييد شواري عالي انقلاب فرهنگي كه با 24 راي تاييد و تصويب شد، مرحله سوم "صدور حكم" است، ديگر هيچ چيز و شرطي بعد از اين مرحله در اساسنامه وجود ندارد، يعني اينكه مثلا رئيس هيأت امناء يا يكي از اعضاي هيأت امناء نظراتي داشته باشد و بخواهد شرط بگذارد سليقهايست.
وي خاطرنشان كرد: بعد از صدور حكم كاملا منطقي است كه رئيس جديد هر دانشگاهي بيايد از هيأت امناء بخواهد كه سياستهايشان را ابتدا تبيين نموده و سپس آن را تدوين و به او ابلاغ كنند. البته اعضاي 9 نفره هيأت امناء جديد بايد سياستهاي آموزشي، پژوهشي، فرهنگي، دانشجويي و… را در چندين جلسه و پس از بحث و تبادل نظر و رسيدن به يك نقطه مشترك تدوين نمايند و سپس به رئيس جديد ابلاغ كرده تا او بتواند براساس اين سياستهاي جديد ظرف مدتي مثلاً دو سه ماهه برنامه چهار سالهاي را براي اجراييشدن سياستهاي مصوب هيأت امناء جديد ارائه نمايد و اين برنامه در هيأت امناء مطرح و از آن دفاع شود و نهايتاً هر چه تصويب شد اجرا گردد كه اينها پس از صدور حكم انشاءا… عملي خواهد شد.
ارايه برنامه پيششرط صدور حكم نيستوزير علوم ادامه داد: وقتي اين سياستهاي كلان مدون شد، از رئيس جديد كه كار خود را شروع كرده و حكم وي نيز صادر شده است، ميتوان انتظار داشت كه براساس اين سياستها برنامه اجرايي چهارساله خود را كه سال به سال بايد برش بخورد، تهيه و ارايه كند. رئيس جديد وقتي كه سياستهاي هيأت امناء جديد را بداند و منابع و مصارف را هم شناخت كافي پيدا كند ميتواند برنامه اجرايي خود را تهيه و به هيأت امناء ارايه كند. در هيأت امناء هم برنامه چكشكاري و بررسي ميشود و نهايتا برنامه تصويب و اجرايي ميشود تا آن زمان هم دانشگاه آزاد كارش را انجام ميدهد.
وي با تاكيد بر اينكه ارايه برنامه، پيششرط صدور حكم نيست، افزود: در اساسنامه دانشگاه آزاد چنين چيزي وجود ندارد. مضافاً اينكه ارايه برنامه به هيأت امناء بايد بعد از صدور حكم انجام شود و انجام آن قبل از صدور حكم، سليقهاي است. خصوصاً اينكه اين موضوع در جلسه دوم هيأت امناء توسط تعدادي مطرح و از طرف اكثريت با ادله محكم رد شد. به هر حال تصميمات هيأت امناء بايد جمعي باشد و چنين چيزي در هيأت امناء تصويب نشده است و اقليت هم قاعدتاً نبايد و نميتواند رأي خود را بر اكثريت اعضاي هيأت امناء تحميل نمايد و شرط و شروط بگذارد.
دانشجو در اين باره به درخواست برخي از اعضاي هيأت امناء در زمان انتخاب رئيس اشاره و اظهار كرد: يك زماني ميگفتند كه همه كانديداها بايد به جلسه بيايند و برنامههايشان را ارايه كنند، ما ميگفتيم كه اين كار معني ندارد، چون برنامهاي تئوري صوري و فارغ از سياستهاي هيأت امناء است، الان هم ميگويند رئيسي كه انتخاب شده بيايد برنامههايش را ارايه كند تا برايش حكم صادر كنيم. كجاي اين حرف مبناي حقوقي دارد كجاي اساسنامه چنين چيزي را گفته كه فرد بايد بيايد برنامههايش را ارايه كند تا رئيس هيأت امناء برايش حكم صادر كند، چنين چيزي وجود ندارد. اگرچه آقاي فرهاد دانشجو برنامههاي كلان مورد نظرش براي اجرا در دانشگاه آزاد را پيش از جلسه هيأت امناء به رئيس هيأت امنا و در جلسه به اعضاي هيأت امنا ارايه كرده است.
به گفته وزيرعلوم، هيأت انتخابي شوراي عالي انقلاب فرهنگي ميروند كه متقاعد كنند كه حكم صادر شود نه اينكه شرطي براي صدور حكم اضافه شود و يا فرمول و شرطي جديد ارائه شود، چون شوراي عالي انقلاب فرهنگي عليالقاعده شرطي را براي صدور حكم قبول نميكند چرا چون در اساسنامه پيشبيني نشده و چون مبناي حقوقي ندارد.
وزير علوم به روند صدور حكم در ساير دانشگاه ها اشاره كرد و افزود: در ساير دانشگاهها همچون تربيت مدرس و شاهد .... ، اسامي روسا با توجه به سوابق علمي و اجرايي از طرف وزير علوم پيشنهاد و در شوراي عالي انقلاب فرهنگي بررسي و سپس تصويب ميشود. زماني كه تصويب شد فرد مذكور ديگر رئيس است، حكم رئيس دانشگاه را بايد وزير و در بعضي از اينها رئيس جمهور صادر كند و وقتي حكم صادر شد هيأت امناء تشكيل ميشود و سياستهاي خودش (سياستهاي هيأت امناء) را به رئيس جديد ابلاغ ميكند تا او برنامه چهار ساله را بر مبناي آن به تصويب هيأت امناء برساند. يعني ارايه برنامه بعد از صدور حكم است نه پيششرطي براي صدور حكم.
دانشجو تصريح كرد: اگر بخواهيم پيششرطي را به صدور حكم اضافه كنيم، 10 شرط ديگر هم ميتوانند بگذارند، مثلاً بگويد آقاي رئيس جديد بيايد ما چهار شرط ميگوئيم اگر قبول كرد برايش حكم ميزنيم. مثلاً اگر رئيس واحد علوم و تحقيقات را نگه داشت حكم ميزنيم چون رئيس واحد علوم تحقيقات براي اينها خيلي مهم است، حالا آمديم گفتند شما بايد رئيس واحد علوم تحقيقات را نگه داريد يا نه مثلا اين 10 تا را عوض نكنيد يا هيأت امناء استاني را عوض نكنيد، اگر قرار است شرط و شروط اينجوري گذاشته شود ديگر سنگ روي سنگ بند نميشود. هر شرطي و هر سياستي ميبايست در هيأت امناء مطرح شود و اگر در هيأت امناء تصويب شد به رئيس جديد ابلاغ شود و او هم موظف است رعايت نمايد. اما اينها بعد از صدور حكم است.
وزير علوم با اشاره به سخنان رئيس هيأت امناي دانشگاه آزاد با رئيس نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاهها مبني بر اينكه " پس از اين جلسه با آقاي دانشجو صحبت خواهم كرد و بعد از آن تصميم ميگيرم"، تصريح كرد: صحبت كردن اشكالي ندارد صحبت كنيد، ولي نه تعيين شرط و شروط براي صدور حكم. بايد گفت اين امر نه در اساسنامه پيشبيني شده و نه به لحاظ حقوقي و قانوني قابل قبول است. سياستها را هيأت امناء و مصوبات هيأت امناء مشخص ميكند و نه يك نفر از اعضاء هيأت امناء بر مبناي سليقة شخصي خودش. حالا فرقي نميكند اين عضو هيأت امناء وزير علوم باشد يا رئيس هيأت امناء يا هر كدام از اعضاء هيأت امناء كه احترام به همگي آنها بر اينجانب فرض است.
تمام مسير اساسنامه را رفتيم كه حاشيهاي درست نشود اما ....دانشجو با تاكيد بر اينكه ما خيلي كم به حاشيهها پرداختيم و در متن حركت كرديم، گفت: اين يك نگاه منطقي است كه اقليت راي اكثريت را بپذيرند، به هرحال در تصميم جمعي راي اكثريت بايد نافذ باشد و اقليت بايد به اين موضوع تن دهد، هر كسي ميتواند نظر شخصي خود را بگويد و در يك فضاي منطقي مطالبه داشته باشد. اما در چهار سال آينده تصميم جمعي در هيأت امناء ملاك عمل خواهد بود و مطالبات هم ميبايست از طريق تصميمات جمعي باشد.
به گفته وزيرعلوم، رئيس جديد دانشگاه آزاد هم كه ميآيد قاعده كار اين است كه بايد بيايد در هيأت امناء و در چارچوب سياستهاي هيأت امناء كه در كلان تصويب ميشود حركت كند، حالا اينكه چرا به تأخير مياندازند نميدانم. يكي از اين آقايان صحبت كرده بود چرا اين قدر با عجله ؟ اولا 29 - 30 سال كه عجله نيست، دوم اينكه حدود 3-4 ماه از مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي سپري ميشود و سوم اينكه بعد از جلسه اول 21 روز زمان داده شده بود پس عجلهاي نبود، يعني ما تمام اين مسير را رفتيم كه هيچ حاشيهاي درست نشود اما بعد از آن هم و بعد از اينكه آقايان محمديان و مخبر رفتند خدمت آيتا… هاشمي و گفتند خب حكم را بزنيد، اين بار مجددا مصاحبه كردند كه اين مصوبه در تاريخ بيستو هفتم ديماه بوده، حكم هشتم بهمن امضاء شده و دهم رسيده دست آيتا… هاشمي، خيلي خب حالا دهم رسيده به دست آيتا… هاشمي، الان مدتي گذشته و هنوز از صدور حكم خبري نيست و آقايان بحثهاي حاشيهاي مثل ضربالاجل را پيش ميكشند.
جاسبي ديگر رييس نيست و رايي در هيأت امناء ندارددانشجو تاكيد كرد: شوراي عالي انقلاب فرهنگي با يك نگاه كاملا منطقي و نگاهي كه به نظام دارد، ضربالاجلي در نظر نگرفت، در صورتي كه ميتوانست آن را بگذارد اما هيچ صحبت و مطلبي و ضربالاجلي را مطرح نكرد، خواست احترامها حفظ شود، اين نگاه حفظ شود چون اين هيأت امناء قرار است چهار سال با هم كار كنند اگر قرار است چهار سال با هم كار كنند اينطوري نميشود كه يك نفر بگويند و بقيه تبعيت كنند. در اين هيأت امناء حداقل 6 نفر استاد تمام هستند و سه نفر ديگر روحاني عاليقدر و عالم، چطوري ميشود انتظار داشت كه يك نفر بگويد و پافشاري كند و بقيه اعضاء هم فقط تبعيت كنند!!
عضو هيأت امناي دانشگاه آزاد با اشاره به تركيب اين هيأت، ادامه داد: هيأت امناء الان ديگر 9 نفره است چون بعضيها ميگويند هنوز آقاي جاسبي ميتواند در هيأت امناء شركت كند و تا زمان صدور حكم رئيس جديد، رئيس قبلي حكم دارد و ميتواند همچنان به عنوان عضو هيأت امناء شركت كند و راي هم دارد كه اين حرفها ديگر بعد از ابلاغ مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي درخصوص انتخاب رئيس جديد درست و حقوقي نيست.
وي با رد برخي شنيدهها مبني بر حضور جاسبي در جلسات هيأت امناء گفت: در اينجا بايد تاكيد كرد كه آقاي جاسبي ديگر عضو هيأت امناء نيست چون بعد از اينكه حكم رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي به عنوان مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي ابلاغ شد ديگر ايشان رئيس نيست و در هيأت امنا هم نميتواند شركت كند.
دانشجو با بيان اينكه چرايي به تاخير انداختن صدور حكم را نميدانم و بايد از خودشان سوال كنيد، افزود: ولي از همان جلسه و مرحله اول معلوم بود كه اين امر دارد به تاخير ميافتد. در همان جلسه هيأت امناي اوليه هم يكي از عزيزان ما كه بعداً هم رأي به رئيس هيأت امنايي آيتا… هاشمي داد و رايش را مشروط كرد، مخصوصاً خطاب به رئيس هيأت امناء عنوان كرد كه ما ظن اين را داريم شايد برخي ميخواهند اين رأي را به تأخير بيندازند. الان هم ميبينيم اين ظن درست بوده است و مرتب آن را با تاخير روبرو ميكنند، حالا چرايي آن بايد از خودشان سوال كنيد.
وي با بيان اينكه تمام مراحل انتخاب رئيس جديد دانشگاه آزاد را با سعه صدر و احترامات كامل به پيش برديم، ابراز اميدواري كرد هر چه زودتر اين مهم انجام شود و اين موضوع به حاشيه كشيده نشود چرا كه هزينه آن را دانشگاهيان دانشگاه آزاد ميدهند.
وزير علوم بيان داشت: من واقعا دلم نميخواهد اينطور شود، مردم منتظرند چراكه تغيير در دانشگاه آزاد خواسته مردم و دانشگاهيان است و نبايد در برابر آن ايستاد، من اميدوارم ديگر به تاخير نيفتد.
وي بار ديگر تاكيد كرد: چه اين حكم صادر شود و چه نشود، ايراد و نقيصه موجود در اساسنامه دانشگاه آزاد بايد برطرف شود چون اين نقيصه بعدها هم به همين صورت حاشيهسازي خواهد كرد و شوراي عالي انقلاب فرهنگي بايد از حاشيهسازيهاي آينده جلوگيري كند.
ايستادن در مقابل خواسته مردم، دانشگاهيان، دانشجويان و كارمندان دانشگاه آزاد در شان اين مجموعه نيستوزير علوم با تاكيد بر اينكه به نظر نميرسد شوراي عالي انقلاب فرهنگي بخواهد شرط و شروطي براي صدور حكم از طرف اقليت هيأت امناء دانشگاه آزاد قبول كند، گفت: به عنوان مسئول آموزش عالي كشور، تمام دانشگاههاي كشور چه آزاد، چه دولتي و چه غيرانتفاعي را اعضاي يك خانواده ميدانم و اميدوارم آيتا… هاشمي هر چه سريعتر به اين جمعبندي برسند كه بدون پيششرط و بر اساس قانون و مراحلي كه در اساسنامه پيشبيني شده حكم رئيس را امضاء كنند ، چرا كه رئيس جديد دانشگاه در حال حاضر هم با ابلاغ مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي مبني بر تصويب و انتخاب ايشان به عنوان رئيس دانشگاه آزاد اسلامي، ماهيتاً رئيس اين دانشگاه است، اما از نظر شكلي نياز به صدور حكم از طرف مرجع پيشبيني شده در اساسنامه دارد تا بتواند كار خود را شروع كند.
كامران دانشجو در خاتمه گفتوگوي خود با ايسنا با تاكيد بر اينكه مردم، دانشجويان و دانشگاهيان تحمل ادامه اين قضيه را ندارند، خاطرنشان كرد: مردم، دانشگاهيان و دانشجويان بيشتر از اين نميپذيرند كه اين مساله ادامه پيدا كند، ضمن اينكه ايستادن در مقابل خواسته مردم، دانشگاهيان، دانشجويان و كارمندان دانشگاه آزاد در شان اين مجموعه نيست لذا اميدوارم اين كار سريعتر انجام شود و اميدوارم آيتا… هاشمي متقاعد شود بدون هيچگونه پيششرطي حكم آقاي فرهاد دانشجو را براساس ضوابط تعيينشده در اساسنامه اين دانشگاه صادر كنند.