وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی اعلام كرد كه بیستمين نمایشگاه بینالملی قرآن كریم روز یكشنبه، 25 تیرماه و با حضوررياست جمهوري در مصلای بزرگ امام خمینی افتتاح خواهد شد.
به گزارش خبرنگار ايلنا، سیدمحمد حسینی؛ وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، روز چهارشنبه (21تيرماه) در نشست رسانهای بیستمین نمایشگاه بینالمللی قرآن كریم گفت: تلاش داریم در زمان یكماه برگزاری نمایشگاه قرآن علاوه بر حاكم شدن گفتمان قرآنی در جامعه فضایی معنوی نیز در كشور ایجاد شود. اين كار باعث ميشود مردم با این كتاب آسمانی در ماه پربركت رمضان انس بیشتری بگيرند.
وي اضافه كرد: اين نمايشگاه محورهاي زيادي دارد. بحث آموزش، پژوهش، ترويج و نشستهاي تخصصي از عمده اين محورهاست. همچنين در بحث علوم انساني نشستها و گفتگوهايي داريم.
حسيني به نياز تغيير در علوم انساني اشاره كرد و گفت: علوم انساني نياز به تغيير دارد و بايد تحولي در آن انجام شود. بايد از اسلام، قرآن و معارف قرآني كمك بگيريم تا بتوانيم كتابهاي درسي علوم انساني را بر اساس آن تدوين كنيم.
وزير ارشاد گفت: اگر امروز دشمنان و بیگانگان در صدد ترویج و القای دیدهها، اعتقادات و باورهای خود به مسلمانان هستند، ما نیز باید درمقابله با آنها با تمسك به قرآن، این كتاب آسمانی از منابع عمیق این كتاب برای ادامه زندگی استفاده كنیم، چرا كه قرآن راه و رسم زندگی را به ما میآموزد.
حسيني گفت: در نمایشگاه قرآن تلاش شده كه مطالبات مقام معظم رهبری در بخش قرائت، حفظ و دیگر حوزه های قرآنی با استفاده از تمام ظرفیت ها و ارایه داشتهها، محقق شود. مقام معظم رهبري خواستار بيش از 10 ميليون حافظ قرآن است.
رییس شورای فرهنگ عمومی كشور به بحث روز عفاف و حجاب اشاره كرد و توضیح داد: اگر مردم به آموزههای قرآنی پایبند باشند، تاكید بر بحث حجاب و عفاف كمتر احساس میشود و از طرفی ناهنجاریهای جامعه نیز از بین ميرود یا حداقل كاهش مییابد.
وي افزود: در قرآن به پاكدامنی، عفاف و حجاب بسیار تاكید شده؛ بنابراین توجه به قرآن، اهتمام به كار زیربنایی و اساسی در زندگی انسانها خواهد بود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به بخشها و برنامههای مختلف نمایشگاه امسال اشاره كرد و گفت: رونمایی از كتب قرآنی، تجلیل از خادمان، برگزاری كرسیهای نظریهبرداری، برگزاری نشستهای آموزشی و پژوهشی، تبلیغ و ترویج منابع قرآنی از برنامهها این رویداد فرهنگی است.
وي ادامه داد: در طول برگزاری نمایشگاه قرآن، برنامههای متنوع و مختلفی گنجانده شده و مردم میتوانند علاوه بر بازدید از این رویداد معنوی، در برنامههای مخلتف حضور پيدا كنند.
حسینی از بیداری اسلامی، عترت و ولایت، نهج البلاغه، بحث غدیر، صحیفه سجادیه، بحث مهدویت، شعار سال تولید ملی و جشنواره آیات به عنوان بخشهای موضوعی نمایشگاه قرآن یاد كرد.
وزیر ارشاد از راهاندازی معاونت قرآن و عترت در وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی خبر داد و گفت: بنا بر قانون هر وزارتخانه نبايد بيشتر از 5 معاونت داشته باشد و فقط در شرايط خاص ميشود اين قضيه را درهيات دولت مطرح كرد. خوشبختانه با توجه به اهتمام دولت به موضوع قرآن، طرح ايجاد معاونت جديد هم به تصويب رسيده و به زودي شروع به كار ميكند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.