افزايش ۳۵ درصدی پرونده های روابط اينترنتی

کد خبر: ۳۱۱۸۹۷
|
۱۷ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۴ 06 April 2013
|
5031 بازدید
يک مقام انتظامي با ابراز نگراني از افزايش ۳۵درصدي پرونده هاي روابط اينترنتي به خانواده ها توصيه کرد: فرزندان خود را بيشتر کنترل کنند.

به گزارش خراسان، رئيس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات خراسان رضوي با بيان اين مطلب گفت: بررسي هاي آماري پرونده هاي جرايم اينترنتي که روابط خارج از عرف دختران و پسران جوان در آن ها نقش اصلي را داشته است نشان مي دهد که اين گونه جرايم متاسفانه رو به افزايش است و خانواده ها بايد نظارت بيشتري درباره فرزندان خود اعمال کنند.

سرهنگ سيدمحسن عرفاني افزود: چند روز قبل پسرجواني به پليس فتا مراجعه کرد و با تسليم شکوائيه اي گفت: فرد يا افراد ناشناسي رمز ايميل مرا به دست آورده و صفحه فيس بوکم را نيز هک کرده اند. در همين حال اقدام به هتک حرمت مي کنند. رئيس پليس فتاي خراسان رضوي ادامه داد: در پي دريافت اين شکايت، کارآگاهان به بررسي ماجرا پرداختند و به اطلاعاتي دست يافتند که نشان مي داد شاکي پرونده قبلا با دختر جواني از طريق اينترنت در ارتباط بوده است بنابراين با استفاده از روش هاي پليسي، اين دختر شناسايي و دستگير شد.

وي افزود: تحقيقات کارآگاهان مشخص کرد که دختر و پسر جوان از مدتي قبل و از طريق اينترنت با يکديگر در ارتباط بوده اند اما پس از مدتي دچار اختلاف شده اند و دختر جوان، که دانشجو نيز است براي انتقام از وي اقدام به ارتکاب جرم کرده است.سرهنگ عرفاني به پرونده ديگري در همين رابطه اشاره کرد و گفت: همچنين چند روز قبل پس از آن که عکس هاي خصوصي دختر دانشجويي در فضاي مجازي منتشر شده بود، اين دختر به پليس فتا مراجعه کرد و خواستار پي گيري موضوع شد اين درحالي بود که عکس هاي خصوصي منتشرشده وضعيت بسيار زننده اي داشت.

اين مقام ارشد انتظامي خاطرنشان کرد: با توجه به هتک حرمت واقع شده و اهميت موضوع، کارآگاهان پليس فتا با ردزني هاي پليسي در فضاي مجازي موفق شدند پسر جواني را که اقدام به انتشار عکس هاي خصوصي اين دختر کرده بود شناسايي کنند اما وي در مکان ديگري مخفي شده بود که پس از مدتي فعاليت هاي اطلاعاتي اين جوان دستگير و به پليس فتا هدايت شد.

سرهنگ عرفاني با اشاره به اعترافات متهم افزود: وقتي از اين جوان بازجويي شد گفت: چند سال قبل با اين دختر از طريق اينترنت آشنا شدم و روابط ماهر روز بيشتر شد ما به يکديگر علاقه داشتيم اما به خاطر اين که خانواده ها موافق ازدواجمان نبودند و امکان ازدواج  نيز برايم فراهم نبود با او قطع رابطه کردم و پس از آن نيز عکس هايي را که از وي داشتم در فضاي اينترنت منتشر کردم.

اين مقام انتظامي تصريح کرد: متهم با تشکيل پرونده، در اختيار دستگاه قضايي قرار گرفت تا به جرايم وي رسيدگي شود اين درحالي بود که پسر مذکور چندين ميليون تومان نيز از اين دختر دريافت کرده بود.سرهنگ سيد محسن عرفاني با اشاره به اين که بررسي هاي آماري بيانگر افزايش ۳۵درصدي اين گونه پرونده هاست اضافه کرد: دختران جوان بيشتر بايد هوشيار باشند تا در دام افراد خلافکار نيفتند چرا که در بسياري از موارد وقتي عکس و فيلم آنها در اختيار خلافکاراني که با سوء نيت درصدد دوستي هاي خياباني هستند، قرار مي گيرد آنان با توسل به هر شيوه متقلبانه اي درصدد کلاهبرداري و يا سوء استفاده برمي آيند.

وي گفت: وقتي دختر يا پسر جواني از طريق فضاي مجازي با يکديگر ارتباط برقرار مي کنند نمي دانند که در آن سو چه کسي با آن ها تماس برقرار مي کند زيرا در بسياري از پرونده ها افرادي با هويت هاي جعلي خود را معرفي کرده اند و يا سن و سال خود را کمتر و يا بيشتر از آنچه هستند نشان داده اند. سرهنگ عرفاني با بيان اين که اين گونه ارتباطات حتي اگر به ازدواج هم برسد عاقبت خوشي ندارد افزود: پرونده هاي زيادي در پليس فتا تشکيل شده است که دختر و پسري در پي ارتباط اينترنتي با يکديگر ازدواج کرده اند اما پس از گذشت مدت کوتاهي از زندگي مشترک تازه متوجه شده اند که فريب خورده اند.

وي با تاکيد بر اين که دختران جوان به هيچ وجه عکس هاي شخصي خود را براي ديگران ارسال نکنند خاطرنشان کرد: همين موارد به ظاهر کم اهميت گاهي موجب هتک حيثيت هاي خانوادگي گسترده مي شود و خانواده ها را با مشکل بزرگي مواجه مي کند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟