یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه احتمال بروز مسمومیتهای غذایی در فصل تابستان بیشتر میشود، گفت: مصرف برخی مواد غذایی چون پیاز میتواند از بروز مسمومیتهای غذایی که خیلی جدی نباشد، جلوگیریکند.
دکتر کورش جعفریان در گفتوگو با جام جم با اشاره به این باور که در فصل گرم مصرف برخی مواد غذایی چون ماست، شربت آبلیمو، عسل و همچنین پیاز همراه غذا می تواند ابتلا به مسمومیت های غذایی را کاهش دهد، اظهار کرد: در فصول گرم سال شرایط برای رشد باکتری ها و ویروس ها بیشتر می شود و به همین دلیل احتمال بروز مسمومیت های غذایی نیز افزایش می یابد، اما مساله این است که شدت آلودگی با عوامل مسمومیت زا از طریق مواد غذایی در افراد و شرایط مختلف متفاوت است و بحث پیشگیری از بروز مسمومیت از طریق مصرف برخی مواد غذایی چون آبلیمو، پیاز یا ماست نیز زمانی از نظر علمی قابل اعتماد است که صحبت از مسمومیت غذایی خفیف باشد.
وی تاکید کرد: مهم ترین عامل در کنترل و پیشگیری از مسمومیت های غذایی به نگهداری صحیح مواد غذایی است، در فصول گرم و اطمینان داشتن از سلامت مواد غذایی و شست وشوی کامل میوه و سبزیجات باز می گردد، بویژه اهمیت رعایت این موارد درباره گروه های آسیب پذیر یعنی کودکان، افراد مسن و زنان باردار بسیار بیشتر است.