اعتراض اروپا به افزایش روابط تجاری آمریکا به ایران

اتحادیه اروپا از این که آمریکایی‌ها در کنار تحریم ایران، خود اقدام به افزایش روابط تجاری با این کشور کرده ناراضی است و به این مسئله اعتراض کرده است.
کد خبر: ۴۰۵۴۳۹
|
۱۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۰ 04 June 2014
|
10224 بازدید
|
۱
اتحادیه اروپا از این که آمریکایی‌ها در کنار تحریم ایران، خود اقدام به افزایش روابط تجاری با این کشور کرده ناراضی است و به این مسئله اعتراض کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ به نقل از «بلومبرگ»،‌ مقامات اتحادیه اروپا اعتراض خود را به آمریکایی‌ها به خاطر افزایش روابط تجاری این کشور با ایران اعلام کرده اند.

بر اساس این گزارش، یک رسانه آمریکایی نیز به تازگی به نگرانی کشورهای اروپایی نسبت به شدت یافتن روابط تجاری واشنگتن با تهران پرداخته است؛ چرا که این شرکت‌ها به‌خاطر تحریم‌های اعمال شده آمریکا علیه ایران متضرر شده‌اند.

در گزارش این رسانه آلمانی آمده: «درحالی‌که تجارت اروپا با ایران به یک بیستم کاهش یافته، داد و ستد آمریکا با این کشور رشدی بالغ بر 35 درصد را از سال 2011 به این سو نشان می‌دهد. این رقم برای کشورهای عضو اتحادیه اروپا برابر با کاهش 77 % است.

براساس این گزارش، برخی مقام‌های اروپایی در اعترض خود به آمریکایی‌ها،‌ چنین وضعی را «ناعادلانه» خوانده اند. درحالی که آمریکا درحال صادرات مواد غذایی، وسایل پزشکی و دارو به ایران است میزان آن نیز رفته رفته درحال ازدیاد است اما، همزمان شرکت‌های اروپایی درحال قربانی شدن و جریمه شدن در این باره هستند.

بلومبرگ در ادامه می‌نویسد، «ماریتج شاک» عضو هلندی اتحادیه اروپا در این باره گفته اتحادیه اروپا باید نگرانی خود را  بابت اقدام‌های آمریکا در معالات تجاری با ایران بیان کند. تحریم‌های آمریکا تاثیر بدی را بر تجارت اروپا گذاشته است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۴
بس که بدبختن این اروپاییا..امریکا بهشون بگه بمیر میمیرن.قدیما زرنگتر بودن.ادعاشون مارو کشته..
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟