افزایش تدابیر امنیتی برای حفاظت از بغداد

مقامات عراقی طرحی امنیتی را تدوین کرده اند که برای مقابله به هرگونه حمله احتمالی به پایتخت، نیروهای امنیتی زیادی در این شهر مستقر شده اند.
کد خبر: ۴۰۷۹۰۳
|
۲۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۵ 13 June 2014
|
6315 بازدید
مقامات عراقی طرحی امنیتی را تدوین کرده اند که برای مقابله به هرگونه حمله احتمالی به پایتخت، نیروهای امنیتی زیادی در این شهر مستقر شده اند.

به گزارش العالم، سعد معن سخنگوی وزارت کشورعراق اظهار داشت: ما یک طرح جدید برای محافظت از بغداد تدوین کرده ایم. امروز وضعیت استثنائی است و هرگونه سهل انگاری ممکن است به دشمن این اجازه را بدهد که برای حمله به بغداد تلاش کند، لذا باید آمادگی برای مقابله با آن وجود داشته باشد.

وی در گفت وگو با خبرگزاری فرانسه افزود: این طرح شامل افزایش استقرار نیروها و فعال سازی اقدامات اطلاعاتی و افزایش استفاده از فناوری ها نظیر استفاده از بالون و دوربین ها و تجهیزات دیگر، در کنار هماهنگی با فرماندهان عملیاتی در استان های دیگر و بالابردن روحیه معنوی جنگجویان است.

سعد معن درباره امکان آوردن نیرو از سایر مناطق عراق به بغداد گفت: نیروهای موجود در بغداد کافی است، اما مردم تمایل دارند که برای آمادگی جهت مقابله با هرگونه حمله احتمالی، داوطلب شوند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت