رئيس سابق اداره اطلاعات و امنيت عمومي ترکيه بازداشت شد

هرانت دینک سردبیر روزنامه «آگوس» ترکیه در سال 2007 به وسیله یک نوجوان به نام «اوگون ساماست» با تحریک شخصی به نام «یاسین خیال» به ادعای اینکه این روزنامه نگار ارمنی خائن به وطن است، با شلیک گلوله به قتل رسید.
کد خبر: ۵۰۴۴۱۲
|
۰۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۰ 29 May 2015
|
1973 بازدید
دادگاهی در ترکیه «علی فواد یلماز» مدیر سابق اداره اطلاعات و امنیت عمومی این کشور را در رابطه با ترور«هرانت دینک» روزنامه نگار ارمنی که در سال 2007 به قتل رسید، بازداشت کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از خبرگزاری آناتولی، «گوگ آلپ کوکتشو» دادستان عمومی بخش مبارزه با تروریسم و جنایات سازمان یافته در دادسرای عمومی استانبول روز گذشته گفت: «با توجه به گفته های متهم این مظنون برای دومین بار بازداشت و به دادسرای استانبول ارجاع داده شد که در آنجا تصمیم به بازداشت وی گرفته شد».

قرار بازداشت«علی فؤاد یلماز» به دنبال متهم شدن وی به تاسیس سازمانی برای ارتکاب جرایم و کمک در برنامه ریزی قتل صادر شد.

هرانت دینک سردبیر روزنامه «آگوس» ترکیه در سال 2007 به وسیله یک نوجوان به نام «اوگون ساماست» با تحریک شخصی به نام «یاسین خیال» به ادعای اینکه این روزنامه نگار ارمنی خائن به وطن است، با شلیک گلوله به قتل رسید.

«اوگون ساماست» قاتل این روزنامه نگار ارمنی در مقابل دادگاه حاضر شد اما به دلیل اینکه هنگام ارتکاب جنایت به سن قانونی نرسیده بود دادگاه وی را به بیست و دو سال زندان محکوم کرد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت