رئیس کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به گردش سالانه ۴ میلیارد دلاری بازار پوشاک کشور گفت: سرانه مصرف پوشاک در ایران به کشورهای بزرگ دنیا نزدیک است به طوری که سرانه مصرف پوشاک در حالی ۱۴۷ دلار است که این رقم در آمریکا ۱۵۳ دلار است.
به گزارش تسنیم، محمد مهدی زاهدی امروز در نشست خبری اتحادیه صنف پوشاک استان تهران اظهار کرد: سالانه حدود 4 میلیارد تومان گردش مالی در بخش پوشاک کشور وجود دارد که در صورت کاهش واردات قانونی و غیرقانونی این محصول میتوانیم از این فرصت برای اشتغالزایی در کشور با توجه به کم هزینه بودن ایجاد شغل در صنف پوشاک بهرهگیری کنیم.
وی افزود: سرانه مصرف پوشاک در ایران به کشورهای بزرگ دنیا نزدیک است به طوری که سرانه مصرف پوشاک در حالی 147 دلار است که این رقم در ایالات متحده آمریکا 153 دلار است.
رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی افزود: واردات پوشاک در کشور به صورت رسمی و قاچاق بسیار زیاد است به طوری که حداقل 3 میلیارد دلار این محصول به صورت رسمی یا غیررسمی به کشور میآید که اکثرا به شکل قاچاق است.
زاهدی با اشاره به اینکه صنعت پوشاک میتواند در اقشار مختلف نفوذ فرهنگی و تاثیرگذاری ایجاد کند گفت: دو سال قبل عدهای از دختران که در مباحث مد کار میکردند در خیابانهای تهران رژه میرفتند و مدلهای مختلف خلاف فرهنگ ایرانی را ترویج میکردند.
وی افزود: این افراد در گفتوگو با نهادی گفتند که به آنها پول داده شده است تا این مدها را در خیابانها ترویج کنند.
رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بیگانگان فهمیدهاند که یکی از مکانهایی که میتوانند در فرهنگ غنی ما رخنه کند پوشاک است بنابر این باید قدردان صنف پوشاک کشور بود که میتوانند جلوی واردات بیرویه و قاچاق را بگیرند.
زاهدی افزود: با افزایش تعرفه و جلوگیری از ورود کالای قاچاق به کشور میتوان صنایع داخلی در بخش پوشاک را حمایت کرد تا در تولیدات خود بیفزایند.
نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: لازم است بستهای در صنعت پوشاک کشور ایجاد کنیم تا تمامی نیازهای ما در صنف پوشاک از ابتدا تا انتها در داخل تامین شود به طوری که اکنون تولید پنبه در کشور کاهش یافته و تعدادی از کارخانههای پنبهپاک کنی تعطیل شده و یا در آستانه تعطیلی قرار دارند از طرفی تولید پارچه از پنبه داخلی در کشورمان کاهش داشته است. و نیازمند کمک برای احیا هستند.
وی با تاکید بر اینکه صنعت نساجی و پوشاک کشور نیازمند دانشبنیان شدن است گفت: باید از دانش فنی روز دنیا استفاده کرده و در کنار آن به فرهنگ ایرانی - اسلامی نیز توجه داشت و بتوان بازاریابی و بازاررسانی لازم در صنف پوشاک را انجام دهیم تا زمینه توسعه در کشور فراهم شود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.