سکه نقدی و آتی هم مسیر شدند/ طلا و تنش ژئوپلیتیک در روابط آمریکا و کره شمالی

در معاملات آتی سکه در روز گذشته ، هر ۵ سررسید روند مثبتی را همسو با بازار نقدی طی کردند ، به طوری که قرارداد سکه آتی سررسید شهریورماه سال ۹۶ با ۰.۲۱ درصد رشد به رقم یک میلیون و ۲۴۴ هزارتومان مورد معامله قرار گرفت. قرارداد سکه آتی سررسید آبان ماه نیز رشد ۰.۳۲ درصدی را تجربه کرد و با رقم یک میلیون و ۲۸۱ هزار تومان داد و ستد شد.
کد خبر: ۷۲۱۱۹۵
|
۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۶ 13 August 2017
|
4447 بازدید
حجم معاملات آتی سکه روز گذشته در بورس کالای ایران به ۸ هزار و ۵۱ قرارداد و ارزش معاملات نیز به یک هزار و ۱۱۱ میلیارد ریال رسید.

به گزارش تابناک اقتصادی، در بازار نقدی طلا، روز شنبه، سکه تمام بهار آزادی به کانال یک میلیون و ۲۳۰ هزار تومان نزدیک شد، ولی دلار به نوسانات محدود در آستانه ۳ هزار و ۸۱۰ تومان ادامه داد.

رشد بهای اونس در بازارهای جهانی و نزدیک شدن آن به مرز هزار و ۳۰۰ دلار از دلایل افزایش قیمت سکه در بازار نقدی بود. طلای جهانی روز جمعه به بهای هزار و ۲۸۹ دلار رسید. رشد اونس، قیمت سایر سکه‌ها و ارزش طلا در بازار داخلی را بالا برد.

به نقل از بورس کالای ایران، در همین حال در معاملات آتی سکه در روز گذشته ، هر ۵ سررسید روند مثبتی را همسو با بازار نقدی طی کردند ، به طوری که قرارداد سکه آتی سررسید شهریورماه سال ۹۶ با ۰.۲۱ درصد رشد به رقم یک میلیون و ۲۴۴ هزارتومان مورد معامله قرار گرفت.

قرارداد سکه آتی سررسید آبان ماه نیز رشد  ۰.۳۲ درصدی را تجربه کرد و با رقم یک میلیون و ۲۸۱ هزار تومان داد و ستد شد.

در همین حال قراداد آتی سکه سررسید دی ماه نیز با رقم یک میلیون و ۳۱۹ هزار تومان خریداری شد که نسبت به آخرین روز هفته گذشته ۰.۳۸ درصد افزایش داشت.

از سوی دیگر قرارداد سکه آتی تحویل اسفند ماه نیز با ۰.۵۱ درصد افزایش قیمت با رقم یک میلیون و ۳۵۶ هزارتومان مورد معامله قرار گرفت.همچنین قرارداد سکه آتی تحویل اردیبهشت ماه سال ۹۷ با ۰.۵ درصد افزایش با رقم یک میلیون و ۳۹۳ هزارتومان داد و ستد شد.

طلا در روزهای آینده گروگان منازعات آمریکا و کره شمالی خواهد بود

تازه ترین تحلیل کارشناسان اقتصادی نشان می دهد که تنش ژئوپلیتیک در روابط آمریکا و کره شمالی مهمترین عامل تاثیرگذار بر قیمت جهانی طلا در روزهای آینده خواهد بود.

اکثر کارشناسان اقتصادی پیش بینی کرده اند که قیمت طلا برای شکستن سطح مقاومتی 1300 دلاری آماده شده است و هر گونه تشدید تنش در روابط آمریکا و کره شمالی می تواند زمینه لازم برای افزایش چشمگیر قیمت طلا را فراهم کند.

بر اساس این گزارش ادوارد میر تحلیلگر ارشد اقتصادی موسسه اف سی استون تاکید کرد: به نظر من همه چیز در شرایط کنونی به اوضاع ژئوپلیتیک بستگی خواهد داشت. آمارهای اقتصادی در شرایط فعلی تاثیر چندانی نمی تواند بر نوسانات در بازارهای بین المللی داشته باشد. اوضاع در بازارهای جهانی بیشتر بستگی به تحولات شبه جزیره کره دارد.

وی در ادامه تصریح کرد: اگر اوضاع کره شمالی آرام شود، قیمت طلا نیز با کاهش روبرو خواهد شد. ولی اگر کره شمالی اقدام به شلیک موشک دیگری کند، قیمت طلا به شدت افزایش خواهد یافت.

جوناتان باتلر تحلیلگر ارشد موسسه میتسوبیشی نیز گفت: به نظر من آمارهای اقتصادی مهمی طی روزهای آینده منتشر نخواهد شد و این تنش های سیاسی خواهد بود که عامل اصلی تعیین قیمت طلا در روزهای آتی است.

جورج گرو تحلیلگر ارشد موسسه آر بی سی کاپیتال نیز اظهار داشت: طلا در شرایط فعلی تحت تاثیر تقاضای مکان امن سرمایه گذاری قرار دارد و موانع طبیعی را فراموش کرده است.

جفری نیکولس مدیر موسسه آمریکن متالز نیز تاکید کرد: در بلندمدت قیمت طلا کاملا صعودی خواهد بود ولی در کوتاه مدت قیمت طلا بستگی زیادی به تنش در روابط آمریکا و کره شمالی خواهد داشت.

برخی تحلیلگران نیز معتقدند که قیمت جهانی طلا در روزهای آینده تغییر چندانی نخواهد داشت و تنش بین آمریکا و کره شمالی بیشتر از این تشدید نخواهد شد. برخی منابع سیاسی نیز اعلام کردند که سوئد قصد دارد بین آمریکا و کره شمالی میانجیگری کند. سوئد نخستین کشوری است که در سال 1974 میلادی با کره شمالی روابط سیاسی برقرار کرده است.

به اعتقاد تحلیلگران ارشد اقتصادی قیمت جهانی طلا در روزهای آینده بین سطح حمایتی 1250 دلاری و سطح مقاومتی 1300 دلاری در نوسان خواهد بود.

برخی پیش بینی ها نیز نشان می دهد که قیمت طلا در سه ماه جاری به طور میانگین به 1268 دلار خواهد رسید. /سایت طلا


اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟