انعقاد ۳۵ هزار قرارداد آتی سکه/ رشد طلا تحت تاثیر بحران کره شمالی

روز گذشته بهای سکه در ۵ سررسید آتی روندی مثبت را تجربه کرد. به این ترتیب سکه در قرارداد تحویل آبان ماه رشد ۱.۵۳ درصدی را تجربه کرد و با رقم یک میلیون و ۳۱۰ هزار تومان داد و ستد شد. همچنین قیمت طلا در بازارهای جهانی در آغاز مبادلات امروز دوشنبه بار دیگر تحت تاثیر بحران کره شمالی قرار گرفته و با افزایش نسبی روبرو شده است.
کد خبر: ۷۳۷۰۲۴
|
۱۷ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۰ 09 October 2017
|
2941 بازدید
حجم و ارزش معاملات آتی سکه روز گذشته در بورس کالای ایران به ۳۵ هزار و ۳۳۳ قرارداد و ارزش معاملات نیز به ۵ هزار و ۱۳۶ میلیارد ریال رسید.

به گزارش تابناک اقتصادی، روز گذشته در بازار نقدی طلا، سکه در ادامه روند افزایشی شروع هفته، با روند صعودی قابل ملاحظه‌ای همراه شد و سکه تمام طرح جدید با ۲۷ هزار تومان افزایش با قیمت یک میلیون و ۲۸۲ هزار تومان فروخته شد.

به این ترتیب بازار سکه با تحولات زیادی همراه و علاوه بر سکه تمام که با جهش چشمگیری مواجه شد، سایر اقلام سکه نیز افزایش قیمت پیدا کرد. نیم سکه ۶۵۶ هزار تومان، ربع سکه ۳۸۱ هزار تومان و سکه گرمی ۲۵۱ هزار تومان عرضه شد.

در بازار طلا هم هر گرم طلای ۱۸ عیار در آستانه ۱۲۳ هزار تومان قرار گرفت و هر مثقال طلا به بیش ۵۳۲ هزار تومان رسید. همچنین هر اونس طلا در بازار جهانی بدون تغییر ۱۲۷۷ دلار و ۱۰ سنت داد و ستد شد.

در همین حال روز گذشته بهای سکه در ۵ سررسید آتی روندی مثبت را تجربه کرد. به این ترتیب سکه در قرارداد تحویل آبان ماه رشد ۱.۵۳ درصدی را تجربه کرد و با رقم یک میلیون و ۳۱۰ هزار تومان داد و ستد شد. در همین حال قراداد آتی سکه سررسید دی ماه نیز با رقم یک میلیون و ۳۴۷ هزار تومان دادوستد شد که ۰.۸۹ درصد رشد داشت.

از سوی دیگر سکه تحویل اسفند ماه با رقم یک میلیون و ۳۷۷ هزارتومان مورد معامله قرار گرفت که ۱.۰۹ درصد رشد داشت. همچنین قرارداد آتی سکه تحویل اردیبهشت ماه سال ۹۷ با ۰.۸۱ درصد رشد با رقم یک میلیون و ۴۲۱ هزارتومان داد و ستد شد.

در آخر سکه در سررسید تیر ماه سال ۹۷ با ۱.۲۳ درصد رشد با رقم یک میلیون و ۴۶۷ هزارتومان داد و ستد شد. /بورس کالای ایران


رشد طلا تحت تاثیر بحران کره شمالی

قیمت طلا در بازارهای جهانی در آغاز مبادلات امروز دوشنبه بار دیگر تحت تاثیر بحران کره شمالی قرار گرفته و با افزایش نسبی روبرو شده است. به نقل از رویترز، تشدید نگرانی های بین المللی نسبت به اوضاع شبه جزیره کره و برنامه های موشکی و هسته ای کره شمالی موجب شده است تا تقاضای مکان امن سرمایه گذاری برای طلا با افزایش روبرو شود.

بر اساس این گزارش نگرانی های مربوط به بحران کره شمالی بار دیگر موجب کاهش ارزش دلار آمریکا شده است. قیمت هر اونس طلا نیز با 0.3 درصد افزایش به بیش از 1282 دلار رسیده است. قیمت طلا روز جمعه برای لحظاتی به پایین ترین سطح خود از اوایل اوت رسیده بود.

گمانه زنی ها نشان می دهد که کره شمالی در آستانه سالگرد تاسیس حزب کارگران قصد دارد یک فروند موشک دوربرد دیگر را شلیک کند. در پی انتشار این خبر ارزش دلار در برابر ارزهای معتبر بین المللی با کاهش روبرو شده است.

شاخص سهام در بازارهای آسیایی نیز امروز دوشنبه با افزایش روبرو شده است. در حالی که تنش های سیاسی موجب نگرانی سرمایه گذاران بین المللی شده ولی آمارهای اقتصادی که در کشورهای بزرگ و صنعتی منتشر شده نشانگر بهبود وضعیت اقتصاد کلان است.

رهبر کره شمالی در سخنانی در کمیته مرکزی حزب کارگران کره شمالی درباره اوضاع پیچیده بین المللی صحبت کرد و گفت: تسلیحات اتمی کره شمالی یک بازدارنده قوی است که صلح و امنیت در شبه جزیره کره و شمال شرق آسیا را تضمین می کند.

طی هفته های اخیر کره شمالی دو فروند موشک بر فراز ژاپن شلیک کرده و ششمین آزمایش هسته ای خود را انجام داده است. کره شمالی به سرعت در حال دستیابی به هدف خود برای توسعه و تولید موشک دوربردی است که خاک آمریکا را هدف قرار دهد.

آنتون موروزف عضو کمیته امور بین الملل پارلمان روسیه که به تازگی از سفر به پیونگ یانگ بازگشته است، روز جمعه در سخنانی تاکید کرد: کره شمالی در حال آماده شدن برای آزمایش یک موشک دور برد است که احتمالا می تواند تا سواحل غربی آمریکا برسد.

دونالد ترامپ نیز تهدید کرده است که آمریکا می تواند کره شمالی را به طور کامل نابود کند.

آمارهای وزارت کار آمریکا نشان می دهد که اقتصاد این کشور طی ماه سپتامبر با کاهش 33 هزار فرصت شغلی روبرو شده است. این مساله در 7 سال اخیر بی سابقه بوده است. /سایت طلا

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
فرنام صنعت پاکسا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟