تغییرات برگزاری آزمون‌ها در سال جدید

کد خبر: ۷۸۵۵۸۲
|
۰۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۱ 27 March 2018
|
2285 بازدید

معاون آموزشی وزیر علوم گفت: امیدواریم در سال جدید بتوانیم به تدریج بر اساس آن چیزی که در قانون تعریف شده سهم دانشگاه‌ها را در تشخیص و انتخاب داوطلبان مستعد بیشتر کنیم و سیاست تفویض اختیار به دانشگاه‌ها بیشتر شود.

به گزارش فارس، مجتبی شریعتی‌نیاسر معاون آموزشی وزیر علوم گفت: برای پذیرش سال 97 آزمون دکتری همچون سال قبل 50 درصد نمره پذیرش نهایی این افراد از طریق آزمون انجام شد و بقیه در اختیار دانشگاه‌هاست که از طریق ارزیابی عملکرد و مصاحبه صورت می‌گیرد ولی امیدواریم که به تدریج بر اساس آن چیزی که در قانون تعریف شده سهم دانشگاه‌ها را در تشخیص و انتخاب داوطلبان مستعد بیشتر شود و سیاست تفویض اختیار به دانشگاه‌ها کماکان دنبال شود.
شریعتی نیاسر افزود: سیاست تفویض اختیار به دانشگاه‌ها، میدان عمل را برای رؤسای مراکز دانشگاهی فراهم خواهد کرد که متناسب با شرایط اقلیمی، منطقه‌ای و دانشگاهی بتوانند برخی از تبصره‌ها و بندهایی را که به امور جاری و تحصیلی دانشجویان مربوط می‌شود خودشان تصمیم گیری کنند.

معاون آموزشی وزارت علوم گفت: یکی از اثرات مهم این تفویض اختیار این است که سطح مسئولیت پذیری رؤسای دانشگاه‌ها بالا می‌رود.

وی گفت: امیدواریم با اجرای این طرح مسئولان دانشگاه‌ها بتوانند به خوبی پاسخگوی نیاز دانشجویان باشند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت