بازداشت پسر رئیس پلیس یونیون سیتی کالیفرنیا

کد خبر: ۸۲۳۹۱۵
|
۱۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۰ 10 August 2018
|
4373 بازدید

در پی حمله به فردی در مرکز کالیفرنیا آمریکا، پسر رئیس پلیس یونیون سیتی بازداشت شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی‌ای پی تی ان، در پی حمله به یک مرد ۷۰ ساله در مرکز کالیفرنیا آمریکا، پسر رئیس پلیس یونیون سیتی دستگیر شد.

تیرون مک آلیستر هجده ساله و یک پسر شانزده ساله دیگر روز چهارشنبه به اتهام تلاش برای سرقت و اذیت و آزار یک مرد سالخورده و حمله به او با استفاده از سلاحی مهلک دستگیر شدند.

داریل مک آلیسر رئیس پلیس یونیون سیتی می‌گوید تیرون پسرش است.

مک آلیستر گفت: او و همسرش به تلاش برای دستگیری تیرون کمک کرده اند. این حمله روز دوشنبه در مانتکا در شصت و چهار کیلومتری یونیون سیتی رخ داد.

پلیس اعلام کرد «صاحب سینگ» که نمی‌تواند انگلیسی صحبت کند در حالی هدف حمله قرار گرفت که در حال قدم زدن در یک پارک بود. تصاویر ویدئویی نشان می‌دهد که دو مرد شروع به لگد زدن به او کردند و او را به زمین انداختند و آب دهان به روی او انداختند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
با توجه به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره با ایران، با انجام این مذاکرات در شرایط فعلی موافقید؟