مهم ترین سرمایه هر سازمانی نیروی سرمایه انسانی است. تمامی مدیران ارشد سازمان ها در جهت افزایش بهره وری بیشتر و کاهش هزینه های سازمان تلاش می کنند. از سوی دیگر اغلب کارمندان و کارگران حداقل 5 روز در هفته و در هر روز 8 ساعت در محل کار هستند و یک یا دو وعده غذایی اصلی خود را در محل کار صرف می کنند. از جمله موارد بسیار تاثیر گذار در افزایش بهره وری سازمان که اغلب مورد توجه قرار نمی گیرد، غذا و تغذیه ای است که کارمندان از آن در محل کار بهره مند می شوند. سوالی که مطرح می شود این است که تغذیه سالم در محیط شرکت و بهره مندی کارمندان از غذای شرکتی باکیفیت چه تاثیری می تواند بر افزایش بازدهی در یک سازمان داشته باشد؟
در اغلب مواقع غذایی که در سازمان در اختیار کارمندان قرار می گیرد، غذایی چرب و بدون تنوع مناسب است و نمی تواند مواد مغذی برای بدن را تامین نماید. غذاهایی که در کترینگ های مخصوص غذای شرکتی عرضه می شوند به دلیل پخت در مقادیر زیاد و در نظر گرفتن سلیقه عموم معمولا دارای روغن و مواد افزودنی زیادی هستند . بنابراین بعد از مدتی به نظر مصرفکننده تکراری و بیکیفیت میرسند. نتیجه تغذیه نادرست در محیط کار، کاهش رضایت و بهرهوری کارکنان و افزایش ریسک به خطر افتادن سلامتی و ابتلا به بیماریهایی نظیر فشارخون، چاقی، کلسترول بالا، دیابت، مشکلات کلیوی و کبدی میباشد.
موضوعی که باید به آن توجه ویژه داشت این است که فرایند هضم تمامی غذاها مشابه با یکدیگر نیست و بدن واکنش متفاوتی نسبت به غذاها دارد. بعضی از غذاها همانند ماکارونی ، نان و نوشابه فورا گلوکز آزاد می کنند و باعث می شوند تا به سرعت بدن انرژی مورد نظر خود را جذب کند اما غذاهای چرب ( مثل خورشت های چرب، چیزبرگر، پیتزا و...) فرایند هضم سخت تری دارند و بدن برای هضم این نوع غذا اکسیژن بیشتری باید مصرف کند. به همین دلیل است که اغلب پس از خوردن غذاهای چرب احساس خستگی و سنگینی به ما دست می دهد. غذای ارزان و ناسالم و فست فودها اغلب موجب می شود تا کارمندان بعد از خوردن غذا، انرژی لازم برای عملکرد و تصمیم گیری صحیح را نداشته باشند و این کار موجب کاهش راندمان کاری سازمان می شود.
در کلان شهرها مثل تهران و مشهد، کارکنان ساعت های زیادی را برای رسیدن به محل کار در رفت و آمد هستند و به همین علت اغلب مجبور به حذف وعده صبحانه می شوند و آن را با خوراکی هایی مثل کیک بیسکوییت که بیشتر حاوی مواد قندی است جبران میکنند. مصرف میوه ، سبزیجات و مواد مغذی آنها در طول روز بسیار کم بوده و در وعده ناهار نیز بسیاری کارمندان غذاهای پرکالری چرب مصرف میکنند. وعدههای ناهار سنگین و پرکالری علاوه بر اثرات نامطلوب بلندمدتی که بر سلامت کارکنان دارد، باعث ایجاد احساس خوابآلودگی و کم انرژی بودن بعد از ناهار میشود.
از طرفی یکی دیگر از دغدغههای مدیران صرف زمان زیاد برای وعده ناهار است، چرا که در شرکتهایی که سرویس غذای شرکتی ندارند، کارمندان به ناچار زمان زیادی را صرف انتخاب و سفارش غذا از رستورانهای اطراف میکنند و این موضوع باعث هرج و مرج و ورود و خروج پیکهای متعدد رستورانها شده و تمرکز و آرامش محیط کار را خدشهدار میکند.
اما استفاده از سرویس یکپارچه تهیه غذای پرسنلی مامانپز، چه برای شرکتهایی با سرویس ناهار پرسنلی و چه شرکتهایی که سرویس ناهار ندارند، علاوه بر کمک به افزایش نظم شرکت، امکان استفاده از غذای سالم، با کیفیت، متنوع و سفارشیسازی شده با سلیقه شرکت را فراهم میکند.
معرفی سرویس غذای شرکتی مامانپز
مامانپز اولین و بزرگترین وب سایت ارائه غذاهای خانگی و میان وعده های سالم است. در این سرویس هماکنون بیش از 400 کدبانوی هنرمند و 100 رستوران برتر حضور فعال دارند و امکان سفارش انواع غذاها در سراسر تهران را برای شرکت ها فراهم نمودهاند. هر خانم خانهدار غذا را به میزان سفارش دریافت شده، با مرغوبترین مواد اولیه و دقت پخت غذای خانگی تهیه میکند. لذا غذاهای هر خانم خانهدار دقیقا مطابق با سلیقه و سفارش همان شرکت از لحاظ میزان چربی، نمک، و روغن مورد استفاده و سایر معیارهای مورد نظر شرکت پخته میشود و شرکت ها این فرصت را دارند تا غذای مورد نظر خود را مطابق با میل خود انتخاب و سفارش دهند .
سرویس غذای شرکتی مامانپز با به کارگیری فرآیندهای کنترل کیفیت غذا به صورت دورهای، غذاهای شرکتی را در چندین سطح مختلف کنترل می کند تا کیفیت غذای تحویل شده به مشتریان را تضمین نماید. مادرانی که به عنوان همکار در وب سایت مامانپز فعالیت دارند، دارای کارت بهداشت از مراکز بهداشت شهر تهران میباشند. با ارزیابی مستمر و دریافت بازخور از مشتریان و ارزیابی کیفی و کمی غذاها قبل و پس از تحویل به مشتری باعث شده تا سرویس غذای پرسنلی مامانپز دارای بالاترین سطح کیفیت شهر تهران باشد.
اپلیکیشن مامانپز، راه حلی پیشرفته برای سفارش غذای شرکتی
با اپلیکشن شرکتی مامانپز، به راحتی می توانید سفارشات غذای شرکتی خود را مدیریت کنید.
مدیر شرکت می تواند با ایجاد یک حساب شرکتی، تمامی افراد شرکت را به این اپلیکیشن دعوت کرده و کارمندان از منوی غذای شرکتی ایجاد شده توسط مدیر، غذای مورد نظر خود را انتخاب نمایند.
ویژگی های منحصر به فرد اپلیکیشن شرکتی مامانپز:
با استفاده از سرویس غذای شرکتی مامانپز ، علاوه بر غذای باکیفیت، طعم غذای خانگی را در محل شرکت نیز تجربه خواهید کرد. مشتریان شرکتی که برای اولین بار مایل به استفاده از سرویس غذای پرسنلی مامانپز هستند، می توانند از تخفیفات ویژهای نظیر 50% تخفیف ویژه یک ماه یا دریافت 1 ماه عصرانه رایگان برای پرسنل خود بهرهمند شوند.
مشاهده سرویس غذای شرکتی مامانپز
شماره تماس با امور مشتریان:
۰۲۱۶۶۱۵۷۹۴۲