انفجار بمب در یک جشنواره محلی در فیلیپین

کد خبر: ۸۲۹۱۵۷
|
۰۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۰ 29 August 2018
|
2836 بازدید

انفجار یک بمب دست ساز در حین برگزاری یک جشنواره محلی خیابانی در جنوب فیلیپین، دست کم یک کشته و بیش از ۳۰ زخمی برجای گذاشت.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، پلیس و ارتش فیلیپین اعلام کردند که انفجار یک بمب دست ساز در حین برگزاری یک جشنواره محلی خیابانی در جنوب فیلیپین، دست کم یک کشته و ۳۵ زخمی برجای گذاشت.

این بمب دست ساز در زیر یک موتورسیکلت جاسازی شده بود.

این انفجار در مقابل یک رستوران واقع در یک بزرگراه در شهر ایسولان در استان «سلطان کودارات» اتفاق افتاد.

پلیس فیلیپین اعلام کرد که تحقیقات اولیه در خصوص این حادثه در دست انجام است و هنوز هیچ فرد مظنونی وجود ندارد و هیچ گروهی هم مسئولیت این بمب گذاری را برعهده نگرفته است.

گفتنی است که ماه میلادی گذشته نیز انفجار یک بمب جاسازی شده در داخل یک خودروی ون در مقابل ایست بازرسی ارتش فیلیپین ۱۱ کشته برجای گذاشت که چهارتن از قربانیان غیرنظامی بودند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟