مصرف فولیک اسید در هفته دوم بارداری

کد خبر: ۸۵۴۰۰۴
|
۰۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۹ 22 November 2018
|
75489 بازدید
|
۳

محققان تاکید میکنند اگر خانمی درصدد باردار شدن باشد از پیش از بارداری تا بعد از اتمام دوران بارداری باید اسید فولیک مصرف کند. هفته دوم بارداری هفته تخمک‌گذاری و لقاح است و به همین دلیل بسیار هفته حساسی است. در هفته دوم بارداری باید بدانید که به هیچ عنوان مصرف اسید فولیک را فراموش نکنید.

چرا اسید فولیک مهم است؟

براساس مطالعات انجام شده مصرف اسید فولیک میتواند از بروز نقایص لوله عصبی در جنین پیشگیری کند. این اختلال 3 هزار بارداری در سال را در آمریکا تحت تاثیر قرار میدهد. نقص لوله عصبی در اوایل بارداری بروز میکند، حتی پیش از آنکه خانم متوجه بارداری خودش بشود. به همین دلیل گفته میشود در صورت قصد بارداری زنان باردار باید اسید فولیک مصرف کنند. در هفته دوم بارداری که زمان لقاح و تشکیل سلول تخم است نیز نباید مصرف اسید فولیک فراموش شود.

چه مقدار اسید فولیک در هفته دوم بارداری لازم است؟

برای کاهش خطر نقص لوله عصبی در جنین متخصصان پیشنهاد میکنند 400 میکروگرم در روز اسید فولیک مصرف شود. بهتر است یک ماه پیش از باردار شدن اقدام به مصرف این ویتامین کنید. و در طول بارداری نیز همچنان به خوردن آن ادامه دهید. در صورتی که خانمی قرص ویتامین مصرف کند احتمالا 800 تا هزار میکروگرم فولیک اسید در مولتی ویتامین وجود داشته باشد اما برای اطمینان از دریافت کافی اسید فولیک بهتر است برچسب مولتی ویتامینها بررسی شود.

مصرف بیش از اندازه اسید فولیک مضر است

متخصصان تاکید میکنند به هیچ عنوان بیشتر از هزار میکروگرم در روز اسید فولیک مصرف نشود مگر آنکه پزشک آن را تجویز کند. در صورتی که خانمی گیاهخوار باشد ممکن است دچار کمبود ویتامین B12 قرار داشته باشد و مصرف زیاد فولیک اسید تشخیص این کمبود را سخت میکند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۳۰
پژوهش ها ی جدید نشان می دهد مصرف زیاد اسید فولیک موجب اوتیسم در کودکان می شود.دقت کنید که همه نان ها الان حاوی آهن و اسید فولیک هستند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۳۰
محققان متوجه شدند که خطر به دنیا اوردن نوزاد مبتلا به اوتیسم در مادرانی که در زمان زایمان سطوح بسیار زیادی اسیدفولیک در خونشان وجود داشت، دو برابر زنانی بود که میزان اسید فولیک در بدن آنها عادی بود.
اما از آنجا که بسیاری از نان‌‌های کشور با اسیدفولیک غنی می‌‌شوند و نان، قوت غالب اکثر ایرانیان را تشکیل می‌‌دهد، باید نگران افزایش سطح سرمی این ویتامین در بدن افراد باشیم و تجویز مکمل‌‌های اسیدفولیک باید در صورت تشخیص احتمال کمبود آن در بدن زنان انجام شود اما امروزه شاهد تجویز اسیدفولیک از سوی پزشکان برای تمام زنان باردار و در سنین باروری هستیم!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۶
خیلی ازحرفهاوکمکهایتان ممنونم
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟