پیمانه اقتصادی؛

تاکید دوباره وزیر صنعت بر فروش خودرو با ۵ درصد زیر قیمت بازار/ بدهی هر فرد در جهان ۸۶ هزار دلار شد/ عبور حجم نقدینگی از یک‌هزار و ۶۹۳ هزار میلیارد تومان

این پیمانه تیتر‌هایی همچون یورو به ۹۵۰۰ تومان رسید، ریزش ۲۷۷۸ واحدی شاخص کل بورس در کانال ۱۶۱ هزار واحد، میتسوبیشی به‌دنبال همکاری با دایملر، مهلت ثبت‌نام کارت سوخت المثنی تمدید شد، ۴۵۵ هزار ریال امشب به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود، تغییرات یکساله؛ گوشت قرمز بیش از ۴۸ درصد گران شد و سرمایه گذاری ۲۰ میلیارد دلار قطر در آمریکا را در بر دارد.
کد خبر: ۸۶۱۲۲۹
|
۲۶ آذر ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۰ 17 December 2018
|
10810 بازدید
|
تاکید دوباره وزیر صنعت بر فروش خودرو با ۵ درصد زیر قیمت بازار/ بدهی هر فرد در جهان ۸۶ هزار دلار شد/ عبور حجم نقدینگی از یک‌هزار و ۶۹۳ هزار میلیارد تومانپیمانه اقتصادی، هر روز بسته‌ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم ایران و جهان، همچون تغییرات در بازار انرژی، بازار طلا، سکه، مسکن، نفت، خودرو و ... تا خبر‌ها و رویداد‌های جذاب اقتصادی را گردآوری می‌کند.
 
به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه تیتر‌هایی همچون یورو به ۹۵۰۰ تومان رسید، ریزش ۲۷۷۸ واحدی شاخص کل بورس در کانال ۱۶۱ هزار واحد، میتسوبیشی به‌دنبال همکاری با دایملر، مهلت ثبت‌نام کارت سوخت المثنی تمدید شد، ۴۵۵ هزار ریال امشب به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود، تغییرات یکساله؛ گوشت قرمز بیش از ۴۸ درصد گران شد و سرمایه گذاری ۲۰ میلیارد دلار قطر در آمریکا را در بر دارد.
 
یورو به ۹۵۰۰ تومان رسید

براساس اعلام بانک مرکزی، هر یورو روز یکشنبه در سامانه نیما به ۹۵۰۸ تومان رسید که نسبت به روز گذشته با کاهش ۱۶۳ تومانی روبه‌رو بوده است.  براساس این گزارش، مجموع معاملات در سامانه نیما از نیمه مرداد تاکنون از ۱۱ میلیارد یورو عبور کرده و دیروز به ۱۱ میلیارد و ۴۵۷ میلیون یورو رسید و این در حالی است که طی هفته‌های اخیر قیمت یورو در بازار ثانویه با افزایش همراه بود و در هفته جاری این رقم کاهشی شده است.  با اعلام بانک مرکزی، مجموع فروش ارز حاصل از صادرات در همین مدت یعنی از نیمه مرداد تاکنون به شش میلیارد و ۱۰۶ میلیون یورو و در مقابل مجموعه تأمین ارز برای واردات در مدت مذکور به پنج میلیارد و ۳۵۱ میلیون یورو رسیده است.  همچنین در این روز مجموع فروش ارز حاصل از صادرات ۵۱ میلیون یورو و مجموع تامین ارز از این سامانه برای واردات ۴۲ میلیون یورو بوده است.

ریزش ۲۷۷۸ واحدی شاخص کل بورس در کانال ۱۶۱ هزار واحد

شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات روز یکشنبه، با کاهش ۲۷۷۸ واحدی معادل ۱.۶۹ درصد به رقم ۱۶۱ هزار و ۷۰۷ واحد رسید. همچنین شاخص قیمت (وزنی-ارزشی)، با کاهش ۸۰۷ واحدی معادل ۱.۶۹ درصد به رقم ۴۷ هزار و ۷ واحد رسید. شاخص کل هم وزن نیز با افت ۳۱۸ واحدی معادل ۱.۱۵ درصد، عدد ۲۷ هزار و ۳۳۳ واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) نیز با کاهش ۲۲۴ واحدی معادل ۱.۱۵ درصد به رقم ۱۹ هزار و ۲۵۰ واحد رسید. همچنین شاخص سهام آزاد شناور نیز، ۳۰۳۶ واحد کاهش معادل ۱.۷۲ درصد را رقم زد و به سطح ۱۷۳ هزار و ۴۵۵ واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول با ۲۲۳۵ واحد کاهش معادل ۱.۸۴ درصد به رقم ۱۱۸ هزار و ۹۶۰ واحد رسید و شاخص بازار دوم نیز، با ۴۶۲۲ واحد کاهش معادل ۱.۴۱ درصد همراه بود و عدد ۳۲۲ هزار و ۹۶۱ واحد را به نمایش گذاشت.

تاکید دوباره وزیر صنعت بر فروش خودرو با ۵ درصد زیر قیمت بازار/ بدهی هر فرد در جهان ۸۶ هزار دلار شد/ عبور حجم نقدینگی از یک‌هزار و ۶۹۳ هزار میلیارد تومان


حبس بازه‌ای تسه‌ها در بازار اوراق مسکن

اوراق تسهیلات مسکن اسفند ۹۵ (تسه۹۵۱۲) طی معاملات دیروز با افت ۳/ ۰ درصدی به قیمت ۵۶ هزار و ۱۱۲ تومان معامله شد. دومین کاهش متوالی تسه‌ها همزمان با ریزش نرخ دلار رخ داد. شیب منفی بازار ارز و سکه به سایر بازار‌های موازی همچون بورس و اوراق سرایت کرده و نمی‌توان انتظار داشت بدون عامل بیرونی قوی شاهد تغییر خاصی در این روند باشیم. یکی از عواملی که در شرایط فعلی می‌تواند به بازار تسه‌ها کمک کند کاهش قیمت آپارتمان است. با اینکه رشد شاخص ارزی کشور منجر به جهش نجومیقیمت مسکن در نیمه اول سال‌جاری شد، اما عقبگرد بهای دلار هنوز در قیمت‌های بازار مسکن منعکس نشده است. همچنین اگر مقدار وام مسکن افزایش یابد، با تقویت سهم خرید این اوراق از قیمت کلی خانه، می‌توان به بازگشت تسه‌ها به مدار صعودی امیدوار بود.

تاکید دوباره وزیر صنعت بر فروش خودرو با ۵ درصد زیر قیمت بازار

رضا­ رحمانی دیروز در جلسه کمیسیون اصل ۹۰ که با موضوع بررسی مسائل مربوط به خودرو برگزار شد، اظهار داشت:­­ ­­برای تعیین قیمت خودرو بر اساس فرمولی که پیش بینی شده خودرو‌ها با ۵ درصد زیر قیمت بازار عرضه شود و هفته بعد دوباره ۵ درصد کاهش مجدد قیمت خواهیم داشت تا در نهایت به یک قیمت متعادل بین کارخانه و بازار برسیم. وی با بیان اینکه هم اکنون به دلیل کمبود نقدینگی با کاهش تولید یا تولید ناقص در خودروسازی‌ها مواجه هستیم گفت: دیروز ­جلسه‌ای با معاون اول رئیس‌جمهور درباره تامین نقدینگی قطعه‌سازان و خودروسازان داشتیم که در این باره تصمیم‌گیری شد و این تصمیم به افزایش تولید کمک خواهد کرد. رحمانی افزود:­­ در یکی دو هفته گذشته روند نزولی کاهش تولید متوقف شده و در روز‌های آینده افزایش تولید بیشتری خواهیم داشت. وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت:­ در عین حال، ­ بسته‌ای طراحی شده تا در بلند مدت مشکلات صنعت خودرو به طور اساسی برطرف شود. وی اضافه کرد:­­ تفاوت قیمتی که بین بازار با قیمت کارخانه ایجاد شده، سودش نه به جیب خودروساز و نه به جیب مردم می‌رود.  

میتسوبیشی به‌دنبال همکاری با دایملر

شرکت خودروسازی میتسوبیشی‌موتورز اعلام کرده است که بنا دارد به همراه دو شرکت نیسان‌موتور و رنو وارد همکاری گسترده‌ای با شرکت خودروسازی دایملر آلمان شود. به نقل از دنیای اقتصاد، این همکاری‌ها در زمینه فناوری‌های جدید خودرو و تولید خواهد بود. این نخستین همکاری دایملر و میتسوبیشی پس از گذشت ۱۳ سال خواهد بود. با وجود برکنار شدن کارلوس گوسن، رئیس پیشین میتسوبیشی که تلاش مضاعفی را برای همکاری مجدد با دایملر صرف کرد، اکنون میتسوبیشی همچنان بر این باور است که همکاری با خودروساز آلمانی می‌تواند برای آن سودآور باشد. به‌رغم آنکه هنوز جزئیاتی در مورد این همکاری منتشر نشده است میتسوبیشی تمایل دارد تا در زمینه فناوری خودرو‌های برقی و تولید برخی از قطعات خودرو نظیر موتور با دایملر همکاری داشته باشد. شرکت دایملر در سال ۲۰۰۰ و در زمانی که میتسوبیشی به‌دلیل رسوایی با زیان‌هایی مواجه شده بود ۳۵ درصد از سهام این خودروساز ژاپنی را خریداری کرد که البته پس از ۵ سال همه سهام خود را به‌فروش رساند.

بدهی هر فرد در جهان ۸۶ هزار دلار شد

وب سایت صندوق بین المللی نوشت: بدهی جهان با رسیدن به ۱۸۴ تریلیون دلار به بالاترین رکورد خود رسیده است. در همین حال میانگین بدهی هر فرد در جهان اکنون بیش از ۸۶ هزار دلار است که بیش از ۲ برابر و نیم متوسط درآمد سرآنه هر شخص محسوب می‌شود و به نسبت تولید ناخالص داخلی سال ۲۰۱۷ میلادی ۲۲۵ درصد است. سه کشور مقروض جهان به ترتیب ایالات متحده، چین و ژاپن هستند که بیش از نیمی از بدهی جهان را به خود اختصاص می‌دهند و بدهی آن‌ها بیشتر از سهم تولید آن‌ها در جهان است. این داده‌ها متشکل از بدهی ناخالص بخش خصوصی و دولتی در ۱۹۰ کشور جهان است که حاکی از میزان بی‌سابقه بدهی جهان دارد. میزان بدهی فعلی جهان به نسبت آنچه که صندوق بین المللی پول در ماه اکتبر برآورد کرده بود، ۲ تریلیون دلار بیشتر است. در ماه اکتبر سال جاری میلادی صندوق بین المللی پول میزان بدهی جهان را ۱۸۲ تریلیون دلار اعلام کرده بود و نسبت به میزان افزایش آن در اقتصاد‌های نوظهور و کشور‌های دارای درآمد پایین هشدار داده بود. بر همین اساس، کریستین لاگارد در اجلاس گروه جی ۲۰ در آرژانتین گفته بود که افزایش بدهی جهان یکی از چالش‌های رهبران جهان است؛ ضمن اینکه میزان بدهی جهان از زمان بحران مالی جهان در سال ۲۰۰۸ میلادی به بعد تا ۶۰ درصد افزایش پیدا کرده است. به نقل از ایبنا، بر پایه این گزارش، بدهی بالای دولت‌ها و شرکت‌ها در کشور‌های در حال توسعه باعث آسیب پذیری بیشتر آن‌ها در مقابل نرخ بهره بالا در ایالات متحده می‌شود و اقتصاد آن‌ها را بی ثبات می‌کند.

مهلت ثبت‌نام کارت سوخت المثنی تمدید شد

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که با توجه به درخواست‌های مکرر هموطنان، مهلت ثبت نام کارت سوخت المثنی برای آن دسته از مالکان خودرو و موتورسیکلت فاقد کارت که از مرحله نخست ثبت‌نام جا مانده‌اند، به مدت یک هفته تا شنبه یکم دی‌ماه تمدید شد.

۴۵۵ هزار ریال امشب به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود

اکبر ایزدی رئیس رئیس سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها گفت: نود و چهارمین مرحله پرداخت یارانه‌های نقدی به روال ماه‌های گذشته در ساعت ۲۴ روز دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۷ به ازای هر نفر (۴۵۵ هزار ریال) معادل ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان به حساب سرپرستان خانوار واریز و قابل برداشت می‌شود. /فارس


عبور حجم نقدینگی از یک‌هزار و ۶۹۳ هزار میلیارد تومان
 
بانک مرکزی با انتشار گزیده آمار‌های اقتصادی در مهرماه سال جاری، حجم نقدینگی را ۱۶ هزار و ۹۳۸.۴ هزار میلیارد ریال اعلام کرد که نسبت به اسفندماه سال گذشته ۱۰.۷ درصد و نسبت به مدت مشابه سال قبل (مهر ۹۷ نسبت به مهر ۹۶)، ۲۰.۷ درصد افزایش نشان می‌دهد. حجم پول در این دوره ۲۴۲۰.۱ هزار میلیارد ریال با ۴۷.۷ درصد افزایش نسبت به مهرماه سال قبل بوده و حجم شبه پول نیز با ۱۷.۲ درصد رشد، ۱۴۵۱۸.۳ هزار میلیارد ریال است. بر پایه این گزارش، میزان دارایی‌های خارجی سیستم بانکی در مهرماه امسال ۸۳۰۳.۲ هزار میلیارد ریال اعلام شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۲.۲ درصد افزایش یافته است. در عین حال، بدهی بخش دولتی در دوره مورد بررسی ۲۹۷۰.۱ هزار میلیارد ریال است که نسبت به مهرماه سال ۹۶ به میزان ۲۰.۹ درصد رشد یافته است. طبق اعلام بانک مرکزی، بدهی بخش غیردولتی ۱۱۷۶۳ هزار میلیارد ریال است که نشان دهنده ۱۸ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل بوده و نسبت به اسفندماه سال گذشته نیز ۷.۷ درصد رشد نشان می‌دهد.

تغییرات یکساله؛ گوشت قرمز بیش از ۴۸ درصد گران شد

در هفته منتهی به شانزدهم آذر ماه نرخ لبنیات ۴.۹ درصد، تخم مرغ ۴.۶ درصد، برنج ۰.۴ درصد، گوشت قرمز ۵.۳ درصد، گوشت مرغ ۰.۷ درصد و چای ۰.۲ درصد نسبت به هفته قبل افزایش و نرخ حبوب ۰.۵ درصد، میوه‌های تازه ۱.۶ درصد، سبزی‌های تازه ۰.۹ درصد و قند و شکر ۰.۱ درصد کاهش یافت. قیمت روغن نباتی نیز ثابت بود. همچنین متوسط قیمت خرده فروشی در هفته منتهی به شانزدهم آذر ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد که نرخ لبنیات ۶۶.۵ درصد، تخم مرغ ۶۱.۵ درصد، برنج ۲۳.۸ درصد، حبوب ۱۴.۴ درصد، میوه‌های تازه ۵۳.۸ درصد، سبزی‌های تازه ۳۷.۱ درصد،  گوشت قرمز ۴۸.۲ درصد، گوشت مرغ ۴۴.۱ درصد، چای ۲۳.۲ درصد، روغن نباتی ۴۳.۸ درصد و قند و شکر ۳۹.۸ درصد افزایش یافته است.
قطر ۲۰ میلیارد دلار در آمریکا سرمایه گذاری می‌کند

قطر ۲۰ میلیارد دلار در آمریکا سرمایه گذاری می‌کند
 
«سعد الکعبی» مدیر اجرایی شرکت «قطر پترولیوم» روز یکشنبه اعلام کرد که این شرکت قصد دارد طی سال‌های آینده ۲۰ میلیارد دلار در حوزه انرژی آمریکا سرمایه گذاری کند.  سعد الکعبی افزود: شرکت قطر پترولیوم تلاش می‌کند تا اسامی شرکای خارجی این شرکت در تولید گاز مایع طبیعی (ال ان جی) تا نیمه‌های سال آینده میلادی (۲۰۱۹) اعلام کند. وی تاکید کرد که این شرکت قصد دارد تا به صورت شخصی و بدون استقراض در آمریکا سرمایه گذاری کند. مدیر اجرایی شرکت قطر پترولیوم گفت: فرصت‌های سرمایه گذاری در حوزه نفت و گاز را در آمریکا مورد بررسی قرار می‌دهیم. الکعبی اضافه کرد که شرکت قطر پترولیوم ممکن است که پروژه گسترش سرمایه گذاری‌ها در آمریکا بدون مشارکت شرکت‌های بین المللی نفتی انجام شود.

روغن زیتون خام دیگر ارز ۴۲۰۰ تومانی نمی‌گیرد

وزارت صنعت، معدن و تجارت در نامه‌ای به سازمان‌های تابعه خود در سراسر کشور اعلام کرد که روغن زیتون خام از جدول گروه یک کالایی خارج شد و دیگر ارز ۴۲۰۰ تومانی به آن تعلق نمی‌گیرد.  وزارت صنعت این بخشنامه را بنا بر مصوبه شانزدهم مرداد ماه هیات وزیران صادر کرده که براساس آن ارز به نرخ دولتی فقط برای کالا‌های اساسی و اولویت دار اختصاص می‌یابد و سایر کالا‌ها باید ارز خود را از سامانه نیما و به نرخ آزاد تامین کنند. /ایرنا
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۸۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
آقای وزیر صنعت اگر به سیب زمینی هم با استفاده از رانت و به بهانه اشتغال درون کشور تعرفه گمرکی بزنند و همه تولیدات داخلی را هم به بهانه های مختلف، انبار کنند،حتما گران خواهد شد.
بعد آقای وزیر کشاورزی بیاید و بگوید قیمت آن 5% زیر قیمت بازار!!!!!!!
اگر راست میگویید تعرفه ورود ماشین به کشور را بردارید.
اگر راست میگویید تمام هزینه های تمام شده یک خودرو را بگذارید روی سایت.
مردم تا کی باید تاوان ندانم کاری را بدهند.
پاسخ ها
منادی
| Germany |
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
حرف حساب جواب نداره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
با کاهش عرضه و دلال بازی قیمت ها را بالا می برند بعد فرمول پنج درصد زیر قیمت بازار را اختراع می کنند
مسعود
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
بسیار عالی
دمت گرم، خووب گفتی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
احسنت . توی این مملکت هیچ کس به فکر مردم نیست . فقط شعار میدهند .
علیرضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
جالبه چند ده هزار نفر از خودرو سازی ها خودرو خریدن و چند صد میلیارد ریختن تو شکم این خودرو سازی ها بازم دارن مینالن. آقای وزیر اگر خودرو سازی ها صد درصد بالای قیمت بازار هم بفروشند براشون فرقی نمیکنه.اگر بودجه سالانه کشور رو هم بهشون بدید براشون فرقی نمیکنه چون استاد حیف و میل کردن پول هستن.چون مدیریتشون خلاصه ميشه به این که چشمشون همش دنبال خارج از ایرانه که براشون بشه سفر تفریحی آخ ببخشید کاری.چون مدیریت ندارن که اگه داشتن ما این همه مهندس داریم که الحق طراحی هاشون در زمینه خودرو حرف نداره ولی دوستان حاظر به تکون خوردن و استفاده از این مهندسان رو ندارن برای همینه که بیش از بیست ساله دارن پراید رو میزنن و چون طراحی جدیدی در مجموعشون رخ نمیده تولید پراید تقریبا همش براشون سوده ولی چون مدیریت ندارن از کمبود مینالن
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
مگر مردم ایرانچه گناهی کرده اند که روی خوش رفاه و توسعه را نبینند این اقا رییس کمیسیون صنایع مجلس بود ،افتضاح تولید خوردو در کشور حداقل ماحصل نظارت ایشون بوده حالا در مسند وزارت نشسته و دنبال تامین منافع دزدان تولید کننده خودرو است.
بخدا ما مردم ایران سرکاریم ،این شد استدلال که قیمت خورو بی کیفیت 5 درص زیر قیمت بازار، میشه امثال رحمانی رو به کشورهای اروپایی بفرستند تا مشکل اونا رو مثل ما حل کنه
محمد حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
احسن به شما ...نکات خوبی را اشاره کردی..
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
وی(وزیرصنعت) اضافه کرد:­­ تفاوت قیمتی که بین بازار با قیمت کارخانه ایجاد شده، سودش نه به جیب خودروساز و نه به جیب مردم می‌رود!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
به جیب عظیم خودرو میرود
مهدی م
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
راه کار مسخره تر از این نمیشه! ما بی سواد شما دکتر! آقای وزیر شما بگو اگر واقعا قرار باشه همچین فرمولی رعایت بشه و همه بدونن هفته بعد 5% قیمت کارخونه پایینتر میره برای چی بیان بخرن؟ بعد اگه نخرن قیمت بازار پایین که نمیاد هیچ بالاتر هم میره. پس هفته بعد خبری از کاهش 5% نخواهد بود و شما می مونی و یه باراز خرابتر از دیروز و دعا و نفرین مردم که پشت سرت است!!
saeed
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۷
مثل چین هر سال 10 درصد تعرفه کم بشه که خودرو سازها خودشونو وفق بدن با مردم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
متاسفم برای ملت چند نکته د ر صحبت های آقای رحمانی قابل تعمل است:
1- سود ایجاد شده در خودرو نه به جیب ملت و نه به جیب خودروساز می رود. البته تلاش نمایندگان مستضعفین در این است که سود آن به جیب خودروساز برود.
2- مشکل تولید نقدینگی است. حالا متاسفانه در مملکت ما که نماینده استکبار ستیزی و دفاع از مظلومین و محرومین است، اول پول می گیرند، بعد از مدت زیادی جنس را ساخته و تحویل می دهند آنهم البته چه جنسی با کلی ایراد و نمونه آن خودرو تاریخ مصرف گذشته جهانی و با قیمتی گزاف. حالا چطور مشکل نقدینگی است الله و اعلم.
3-بسته طراحی شده برای برطرف کردن مشکل خودرو چیست؟ آیا همان شعارهای تولید ملی است که چهل سال است به خورد ملت می رود ولی اساسا هیچ اتفاقی نمی افتد.
4- آقای آقای وزیر گزارش تحقیق و تفحص مجلس در خصوص خودرو را مطالعه کرده اند.
...........
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
به نظر من باید مردم پولشون را از خودروسازها پس بگیرند و یک کمپین دیگر برای نخردین خودرو راه بیاندازند تا خودروسازها بخودشون بیایند.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۰۹:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
موافقم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
اولین و اخرین و بهترین و ناگزیرترین راه همینه. امیدوارم روزی مردم ما هم عمل کنن بهش
ناشناس
| United States of America |
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
دوباره کمپین تشکیل بدیم تا مسئولین نالایق با تصویب وام های 25 درصدی کمپین رو از بین ببرن و مردمی که هیچگاه اینده نگر نبودن بروند و این خودروهای بیکیفیت رو بخرن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
بعد دولت بیاید وام خودرو بدهد؟؟؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
این کمپین ها واسه کشورهای سوسول هست و توی ایران با این نوع وزرای عوامفریب و خودروسازهای گرگ جواب نمیده،دمکراسی واقعی در فرانسه درجریان است ، منظورم اینه که چرا مردم منفعلانه کمپین بگیرند ، باید به صمت جاده مخصوص تظاهرات کنند و اون شرکت ها و محصولات احتکار شده رو به آتش بپسند و نابود کنند تا در تاریخ ثبت بشه و درس عبرتی بشه برای نظریه پروازهای انگلیس در مورد ایران که میخوان زندگی بر مردم ایران گران تموم بشه.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
بهترین کار این است که افرادی که پیش ثبت نام کردن انصراف بدن و پول هاشون و بخوان و کمپین نخریدن خودرو صفر
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
كاش وزيرمحترم صنعت نسبت به تحويل خودرو به مشترياني كه موعد ارسال دعوتنامه يا تحويل خودور آنها گذشته است نيز پيگيري داشته باشند . ايشان وزير صنعت حاكم برمردم هستند نه مدافع خودروسازي كه متعهد به مردم نيست !!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
تنها راهش نخریدن مردم است وبس . این که شد شیب ملایم...
reza
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
۱۶ هزار و ۹۳۸.۴ هزار میلیارد ریال یعنی چی؟
خب بنویسیسد یک ترلیون و 693 هزار میلیارد
یا
یک ترلیارد و 693 ترلیون
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
چماق را از روي سر دلار بردارين يك هفته اي دلار ميشه 50 هزار تومان پس ارامشي در كار نيست چرا كه هيچ كنترلي روي قيمت كالا ها نيست. مرغ شده كيليويي 14 هزار تومان!!!!!!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
شما دیگه کی هستید مطمعنا جیره بگیر هستید. چون همین آقایان برای تحریک مردم سخن از قیمت دلار و قیمت مرغ میزنند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۷
شما دلار خریدی دوست داری دلار گرون بشه

از اولم خودشون دلار رو بردن بالا که راحت به چپاولهاشون برسن
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
من میخوام ببینم کی قیمت بازار رو تعیین میکنه.
وقتی بین عرضه و تقاضا هیچ تعادلی نیست. و خودرو ساز عرضه خودرو به بازار رو کم کرده معلومه که این خودروسازه که قیمت بازار رو تعیین میکنه.
تولید خوردو رو بی خیال بشید برید به فکر خودکفایی در صنعت پوشک بچه!!!!!!!!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۰۹:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
کاملا درسته
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
پرچم انگلیست چی میگه؟
یا حق
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
تا الان میگفتند بدلیل تحریم کفار تولید کاهش یافته است ولی وقتی بوی پول به مشام خودرو ساز داخلی رسید یهوی سطح تولیدخودروساز افزایش میبابد. تا کی میخواهید با مردم بخت برگشته بازی کنید.تا کی بایستی مردم حق دلالی و بی لیاقتی مدیریتی شماها را بپردازند.جناب وزیر واقعا شما مردم را چی فرض کردیدمثل اینکه حق دلالی خوبی از خودروساز داخلی دریافت کردی
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟