یک عضو اتاق بازرگانی تهران خواستار معرفی شرکت تولیدکننده اسنک پف کرده با استفاده از ذرت دامی، شد.
به گزارش «تابناک»، اواخر آذر ماه امسال، سخنگوی سازمان غذا و دارو از تخلف دو برند معروف تولیدکننده اسنک پف کرده در استفاده از ذرت دامی در تولید محصولاتشان خبر داد و اوایل دی ماه نیز اعلام کرد که پرونده تخلف این دو برند به دستگاه قضایی ارجاع داده شده است.
پس از محرز شدن این موضوع بخشی از خط تولید کارخانهای که در البرز اقدام به این کار کرده بود، تعطیل شد تا تصمیمات بعدی در مورد آن اتخاذ شود، اما روز گذشته ستاد تسهیل و رفع تولید البرز با توجه به بیکار شدن هزار و ۲۵۰ کارگر در این کارخانه تصمیم گرفت با نظارت سازمانهای استاندارد و غذا و دارو و صنعت، معدن و تجارت، ضمن راهاندازی مجدد بخش تعطیل شده این کارخانه، زمینه اشتغال کارگران بیکار شده را فراهم کند.
در این باره علی شریعتی - عضو اتاق بازرگانی تهران - در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به لزوم اطلاعرسانی شفاف درباره اینگونه تخلفات در راستای جلوگیری از آسیب به سایر تولیدکنندگان، اظهار کرد: سال گذشته نیز انتشار اخباری مبنی بر استفاده از روغن پالم در لبنیات باعث حذف ماست از سفرههای مردم شد، در حالیکه این شرایط باعث آسیب به سایر تولیدکنندگان و کارگران میشود و نتیجه آن تنها ضربه به صنعت است.
وی با اشاره به اینکه طبق گفته سازمان غذا و دارو قرار بود تا پانزدهم دی ماه اسامی کارخانههای متخلف در تولید اسنک پف کرده حیوانی اعلام شود، گفت: اکنون ۱۰ روز از موعد مقرر گذشته اما این اسامی هنوز منتشر نشده؛ این درحالی است که اطلاع رسانی شفاف درباره نام، روند برخورد با کارخانههای متخلف و بازگشایی مجدد زیر نظر مسئولان ذیربط؛ میتواند از بروز مشکلات بعدی برای واحدهای تولیدی دیگر جلوگیری کند.
شریعتی همچنین خاطرنشان کرد که مسئولیت تخلف صورت گرفته در واحدهای تولیدی بر عهده کارفرما، مسئول فنی یا کسی است که امرکننده خرید ذرت دامی به جای ذرت انسانی به عنوان ماده اولیه تولید اسنک پف کرده، بوده است.
این عضو اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه این تخلف جنبه بهداشتی و جنبه اقتصادی دارد، اظهار کرد: تولید اسنک پف کرده با استفاده از ذرت دامی یکی از معلولهای سیاست غلط ارزی است، چرا که برای واردات نهادههای دامی ارز دولتی اختصاص داده شده و استفاده از آن بسیار ارزانتر تمام میشود.