بارش در ۴ شهر مازندران رکورد زد

کد خبر: ۸۸۶۷۴۱
|
۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۲ 19 March 2019
|
8950 بازدید
مدیرکل هواشناسی مازندران گفت: بارش‌هایی که طی روز گذشته در مدت ۲۴ ساعت در شهر‌های ساری، بندرامیرآباد، دشت‌ناز و کیاسر داشتیم در دوره آماری بی‌سابقه بوده است.

به گزارش «تابناک» سیدمحمدرضا رضوی امروز در گفتگو با فارس اظهار کرد: براساس آمار ایستگاه‌ها در حدود ۱۵ سال اخیر بارش‌هایی که طی روز گذشته در مدت ۲۴ ساعت در شهر‌های ساری، بندرامیرآباد، دشت‌ناز و کیاسر داشتیم در دوره آماری بی‌سابقه بوده است.

وی افزود: بیشترین میزان بارش از عصر یک‌شنبه تا ساعت ۱۸:۳۰ روز دوشنبه طی ۲۴ ساعت در بندر امیرآباد با ۱۳۷، دشت‌ناز با ۱۳۰، ساری با ۱۱۷ و کیاسر با ۱۱۱ میلی‌متر رکورد زد.

مدیرکل هواشناسی مازندران اضافه کرد: بیشترین میزان بارندگی در طول دوره آماری اسفند ماه در ساری مربوط به ۱۰ اسفند ماه سال ۹۴ با ۵۷.۴ میلی‌متر و در طول سال در هفتم تیر ماه سال ۹۲ به میزان ۸۵ میلی‌متر اتفاق افتاده است.

این مسؤول بیان کرد: بیشترین میزان بارندگی در طول دوره آماری اسفند ماه در دشت‌ناز مربوط به ۱۰ اسفند ماه سال ۹۴ با ۵۹ میلی‌متر و در طول سال در ۱۴ خرداد ماه سال ۹۳ به میزان ۱۱۳ میلی‌متر اتفاق افتاده است.

رضوی ادامه داد: بیشترین میزان بارندگی در طول دوره آماری اسفند ماه در بندرامیرآباد مربوط به ۱۵ اسفند ماه سال ۹۳ با ۴۰ میلی‌متر و در طول سال در ۲۹ مهر ماه سال ۹۲ به میزان ۱۳۴ میلی‌متر اتفاق افتاده است.

وی بیان کرد: همچنین بیشترین میزان بارندگی در طول دوره آماری اسفند ماه در کیاسر مربوط به اول اسفند ماه سال ۹۰ با ۴۵ میلی‌متر و در طول سال در ۱۴ بهمن ماه سال ۹۰ به میزان ۱۰۴ میلی‌متر اتفاق افتاده است.

مدیرکل هواشناسی مازندران تصریح کرد: می‌توان گفت: این میزان بارش در این فصل از سال با این حجم بی‌سابقه بوده است.

رضوی در پایان گفت: براساس تجزیه و تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، هرچند امروز از شدت بارندگی کاسته شد، اما بارش‌های معمولی به‌تناوب تا ظهر پنج‌شنبه در آسمان مازندران ادامه دارد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟