ارسال حواله در جهان به رکورد ۵۲۹ میلیارد دلار رسید

کد خبر: ۸۹۰۸۶۰
|
۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۶ 10 April 2019
|
2883 بازدید

بانک جهانی اعلام کرد: ارسال حواله از سوی کارگران خارجی به کشورهای خود در سال ۲۰۱۸ میلادی به رکورد ۵۲۹ میلیارد دلار رسید.

به گزارش ایبِنا به نقل از راشاتودی، بانک جهانی اعلام کرد: حجم پول های ارسال شده از سوی کارگران خارجی به کشورهای خود در سال گذشته میلادی به رکورد ۵۲۹ میلیارد دلار رسید و منبع اصلی فاینانس خارجی برای آن کشورها در سال ۲۰۱۹ میلادی محسوب می شود.

بانک جهانی در گزارش خود اعلام کرد این میزان ارسال حواله در مقایسه با سال ۲۰۱۷ میلادی که رقم ۴۸۳ میلیارد دلار بود، ۹.۶ درصد افزایش نشان می دهد. همچنین انتقال پول به کشورهای فقیر و در حال توسعه ۷۷ درصد از مجموع حواله ها را در سال ۲۰۱۸ میلادی تشکیل می دهد که به ۶۸۹ میلیارد دلار رسید؛ این رقم برای سال ۲۰۱۷ میلادی ۶۳۳ میلیارد دلار ثبت شده است.

هند با دریافت تقریبا ۷۹ میلیارد دلار حواله در سال گذشته میلادی عنوان بزرگترین کشور دریافت کننده پول را از طریق کارگران به خود اختصاص داد و همچنان جایگاه نخست را برای چندین سال متوالی از آن خود کرده است. کارگران خارجی هندی در سال ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ میلادی به ترتیب ۶۲.۷ میلیارد دلار و ۶۵.۳ میلیارد دلار پول به این کشور ارسال کردند.

میزان ارسال حواله در هند بیش از ۱۴ درصد افزایش نشان می دهد. در سال ۲۰۱۸ میلادی چین با رقم ۶۷ میلیارد دلار، مکزیک با ۳۶ میلیارد دلار، فیلیپین با ۳۴ میلیارد دلار و مصر با ۲۹ میلیارد دلار به ترتیب عنوان دوم تا پنجم را به خود به لحاظ دریافت حجم بالایی از حواله ها در جهان اختصاص دادند.

بانک جهانی اعلام کرد انتظار می رود میزان ارسال پول از سوی کارگران خارجی به کشورهای خود در سال جاری میلادی به ۵۵۰ میلیارد دلار برسد که منبع مهمی برای گردش مالی در کشورهای با درآمد پایین و متوسط محسوب می شود.

همچنین میزان ارسال حواله در جنوب آسیا با ۱۲ درصد افزایش به ۱۳۱ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۸ میلادی رسید که در مقایسه با سال قبل ۱۲ درصد رشد نشان می دهد. انتقال پول به شرق آسیا و منطقه اقیانوسیه با تقریبا ۷ درصد افزایش به ۱۴۳ میلیارد دلار رسید؛ همچنین این رقم برای اروپا و آسیا میانه با افزایش قابل توجه ۱۱ درصدی به ۵۹ میلیارد دلار رسید.

ارسال حواله به آمریکای لاتین و منطقه کارائیب با ۱۰ درصد رشد به ۸۸ میلیارد دلار رسید؛ در حالی که ارسال حواله در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا موسوم به مِنا با ۹ درصد رشد به ۶۲ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۸ میلادی رسید.

بانک جهانی اعلام کرد افزایش ارسال حواله مرتبط با اقتصاد و وضعیت اشتغالزایی قدرتمند در آمریکا و بهبود شرایط در کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و روسیه است. بر پایه این گزارش، بانک جهانی اعلام کرد به استثنا چین ارسال حواله به کشورهای با درآمد پایین و متوسط که رقم ۴۶۲ میلیارد دلار بود به طرز قابل توجهی بیشتر از سرمایه گذاری مستقیم خارجی ۳۴۴ میلیارد دلاری در آن کشورها در سال ۲۰۱۸ میلادی است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟