مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
داریک صفحه خبر
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

دومین‌ جلسه دادگاه رضوی و ۳۰ متهم بانک سرمایه

کد خبر: ۹۰۰۳۶۷
|
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۵ 20 May 2019
|
10189 بازدید

دومین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده اتهامات محمدهادی رضوی و ۳۰ متهم دیگر پرونده بانک سرمایه دقایقی پیش در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلال گران و مفسدان اقتصادی به ریاست قاضی مسعودی‌مقام آغاز شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، اولین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده اتهامات محمدهادی رضوی و ۳۰ متهم دیگر پرونده بانک سرمایه، سه شنبه ۲۴ اردیبهشت در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلال‌گران و مفسدان اقتصادی به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد که در این‌جلسه کیفرخواست متهم ردیف اول قرائت شد و متهم هادی رضوی به ارایه دفاعیات خود پرداخت.

نماینده دادستان در اولین جلسه رسیدگی به اتهامات سید هادی رضوی و ۳۰ متهم دیگر پرونده بانک سرمایه، گفت: متهم سید هادی رضوی از مجرای پرداخت رشوه به مدیران بانک سرمایه بدون تودیع وثیقه در حدود ۱۰۷ میلیارد تومان را در سال ۹۱ تا ۹۴ از شبکه بانکی خارج و صرف عیش و نوش، سفرهای خارجی، خودروهای لوکس و ملک کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟