رزمایش هوایی مشترک روسیه و مصر

کد خبر: ۹۳۳۳۳۶
|
۰۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۸ 29 October 2019
|
3037 بازدید
اولین رزمایش‌های مشترک پدافند هوایی دو کشور مصر و روسیه با استفاده از سامانه دفاعی "بوک-ام۲ای" و با عنوان عملیات "نیزه دوستی ۲۰۱۹" در مصر آغاز شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، در این تمرین‌های مشترک سامانه‌های موشکی ضد جنگنده "SAM Buk-M۲E" در شرایط بیابانی دشوار آزمایش می‌شوند.

ماکسیم ساویچ، فرمانده آتش‌بار موشک‌های پدافندهوایی حاضر در این رزمایش اظهار کرد: ارتش (روسیه) به استاندارد‌های عملکرد کادر فنی، راه‌اندازی تجهیزات، دستورالعمل و ورود داده‌ها، راه‌اندازی سامانه‌ها و به حالت آماده‌باش جنگی درآوردن آن‌ها را عمل کرد.

این رزمایش‌ها در تاریخ ۲۶ اکتبر آغاز شده و تا تاریخ هفتم نوامبر در مناطق مرکز آموزش‌های تاکتیکی یگان پدافند هوایی مصر ادامه خواهد داشت و در این تمرینات بیش از ۱۰۰ نیرو و افسر از وزارت دفاع روسیه شرکت دارند.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟