نتیجه پژوهش‌های محققان استرالیایی؛

تقویت سیستم ایمنی با مصرف عصاره برخی قارچ‌ها

کد خبر: ۹۳۹۷۸۰
|
۰۵ آذر ۱۳۹۸ - ۰۵:۴۵ 26 November 2019
|
4267 بازدید
محققان دریافتند عصاره بدست آمده از انواع قارچ‌های متفاوت می‌توانند برای سیستم ایمنی مفید باشند.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، مطالعات محققان دانشگاه گریفیث استرالیا نشان می‌دهد عصاره‌های بدست آمده از قارچ‌های Shiitake، Reishi و Maitake موجب تقویت واکنش ایمنی سلول‌های انسانی می‌شوند.

«جو تیرالونگو»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ما دریافتیم با ترکیب عصاره برخی قارچ‌ها به شیوه‌ای خاص می‌توان شاهد تاثیر هم افزایی آنان بر سیستم ایمنی بود.»

واکنش ایمنی ناشی از پلیمر‌های گلوکز موسوم به β-glucan‌ها است که منحصراً در قارچ‌های خوراکی و گیاهان قارچی یافت شده که موجب می‌شوند سیستم ایمنی انسان آن‌ها را همچون یک بیگانه تلقی کرده و از اینرو فعال‌تر شود.

عصاره قارچ، شکل پودری قارچ‌ها است. خوردن این قارچ‌ها دارای تاثیر مشابهی بر سیتم ایمنی است، اما از آنجائیکه عصاره آن غلیظ‌تر است، دوز تاثیر آن بیشتر است.

در حال حاضر قارچ‌های Shiitake، Reishi و Maitake در قالب دارو‌های گیاهی و طب سنتی استفاده می‌شوند.

محققان همچنان در حال بررسی ریشه علت این تاثیر هم افزایی قارچ‌ها در جهت دستیابی به بهترین نتایج برای سلامت هستند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟