فروش خودروهای الکتریکی در نروژ در سال ۲۰۱۹ میلادی با یک رشد و افزایش ۴۲.۴ درصدی روبرو شده است.
به گزارش ایسنا، با توجه به افزایش محبوبیت و استقبال از خودروهای برقی و الکتریکی بسیاری از شرکتهای خودرو سازی در جهان تصمیم گرفتهاند که به تولید و توسعه خودروهای پاک و دوستدار محیط زیست بپردازند و بدین ترتیب نظر و توجه خیلی عظیمی از مشتریان خود را در بازارهای جهانی جلب کنند. در این میان به نظر میرسد برخی از کشورها بیشتر از سایر مناطق جهان از خودروهای برقی استقبال کردهاند که از جمله آنها میتوان به کشورهای شمال اروپا و منطقه اسکاندیناوی همچون نروژ، سوئد، دانمارک و فنلاند اشاره کرد.
کارشناسان و تحلیلگران فعال در بازار خودرو پیشتر نیز با انتشار آمار و گزارش های مربوطه اعلام کرده بودند که هم اکنون نیمی از خودروهای خریداری شده در نروژ برقی، هیبریدی و پلاگین هیبریدی است.
بر اساس آمارهای جدیدی که در وب سایت investrecords منتشر شده است، فروش خودروهای الکتریکی در نروژ در سال ۲۰۱۹ میلادی ۴۲.۴ درصد رشد و افزایش پیدا کرده این در حالیست که این رقم در سال ۲۰۱۸ میلادی ۳۱.۲ درصد ثبت شده است.
تسلا مدل ۳ نیز محبوبترین و پرفروشترین خودروی الکتریکی در میان شهروندان و مشتریان نروژی بوده که توانسته سهم قابل توجهی در میان سایر رقبای قدرتمند خود کسب کند.
نروژ به عنوان یک کشور سرسبز و کم جمعیت در شمال قاره اروپا و منطقه اسکاندیناوی یکی از پیشگامان محافظت از محیط زیست و کاهش انتشار میزان آلایندهها به جو زمین است که در راستای این هدف اقدامات بسیاری برای کاهش استقبال از خودروهای آلاینده بنزینی و دیزلی و افزایش محبوبیت استفاده از خودروهای پاک برقی و الکتریکی انجام داده که در نهایت موجب شده خریداری و استفاده از وسایل نقلیه مذکور در این کشور با رشد قابل توجهی مواجه شود که در نوع خود در جهان بیسابقه و بینظیر بوده است.
مقامات و مسئولان این کشور بارها اعلام کردهاند که با هدف به صفر رساندن خریداری خودروهای بنزینی و دیزلی آلاینده و همچنین کاهش انتشار گازهای گلخانهای به جو زمین، قصد دارند به توسعه و ساخت زودهنگام زیرساختهای لازم برای استفاده بهینه و آسان از خودروهای برقی بپردازند که از جمله مهمترین آنها میتوان به راه اندازی ایستگاههای شارژ در فواصل کم در تمامی خیابانها و جادههای سراسر این کشور اشاره کرد.
پیشتر شهر اسلو پایتخت نروژ لقب پایتخت خودروهای الکتریکی در جهان را به نام خود ثبت کرده بود.