تاناکورافروش‌ها، نوفروش می‌شوند

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: با هماهنگی‌های صورت گرفته تلاش شده تا فروشندگان البسه دست دوم، تغییر ماهیت دهند و پوشاک تولید داخل را به فروش برسانند.
کد خبر: ۹۵۴۰۹۳
|
۰۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۴ 24 January 2020
|
10756 بازدید
|
۲

 

عبدالله هندیانی، درباره مبارزه با قاچاق پوشاک گفت: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در پایان سال ۹۷ و نیز در سال ۹۸، اقداماتی را در حوزه مقابله با برندهایی که به صورت قاچاق عرضه می‌شدند، در تهران و ۸ استان دیگر کشور انجام داد که طی بررسی‌های صورت گرفته از نمایشگاه پوشاک امسال، تمامی تولیدکنندگان اعلام می‌کردند که اقدامات ستاد، موجب شده تولید آنها به طور میانگین بیش از ۳۵ درصد رونق صورت گیرد.

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: در واقع برنامه‌ریزی ستاد در حوزه پیشگیری و مقابله‌ای، موجب شده تا ۶ هزار و ۵۰۰ متر مربع از پاساژهای معروف تهران که اقدام به فروش کالاهای غیرمجاز و قاچاق می‌کردند، بعد از این اقدامات به تولیدکنندگان داخلی روی بیاورند و این فضا را در اختیار تولیدکنندگان کشور قرار دهند. همچنین با توجه به ممنوعیت واردات پوشاک به صورت رسمی، برای تولیدکنندگان داخلی بستری فراهم شده تا از این فضا استفاده کنند.

وی ادامه داد: ستاد در سال جاری، به دنبال این است که طرح مقابله با قاچاق پوشاک را در ۸ استان و تهران ادامه دهد تا رونق تولید صورت گیرد؛ چراکه به نظر می‌رسد اگر با این فرآیند، جلو رویم در حوزه پوشاک با قاچاق مقابله موثری خواهیم داشت.

ساماندهی عرضه پوشاک در مناطق آزاد

هندیانی تصریح کرد: همچنین جلساتی را با مسئولان حوزه مناطق آزاد داشته‌ایم؛ زیرا با توجه به مجوزهایی که این مناطق دارند، باید طرح ساماندهی را اجرایی کنیم تا در حوزه ورود پوشاک، آن کالاهایی که در داخل می توانیم تولید و استفاده کنیم، دیگر از مسیر مناطق آزاد وارد کشور نشوند.

وی گفت: بر اساس عدد ۲.۶ میلیارد دلاری که برای قاچاق پوشاک در سال ۹۶ اعلام شده بود و نیز با اعلام آمادگی که خود تولیدکنندگان برای تولید کیفی کرده‌اند، می‌توانیم شاهد کاهش چشمگیر قاچاق پوشاک باشیم.

کنترل عرضه پوشاک با شناسه‌دار کردن کالاها

هندیانی در ادامه با بیان اینکه هنوز همان ۱۰۰ نقطه در تهران برای مقابله با قاچاق مدنظر است، اظهار داشت: امسال در حوزه پوشاک از تولیدکنندگان داخل درخواست شده تا در سال ۹۸ تولیدکنندگانی که رونق خوبی گرفتند، به سمت شناسه دار کردن کالاهای خود بروند و ما بتوانیم در کنار آن، از کد رهگیری استفاده کنیم؛ ضمن اینکه این امید را می‌دهیم که بتوانیم کنترل سطح عرضه را هم به شدت دنبال کنیم و در سال جدید، با داشتن شناسه های کالا و کد رهگیری بتوانیم در سطح عرضه در سایر مکان‌ها غیر از این ۱۰۰ نقطه نیز با قاچاق مقابله کنیم.

وی در مورد افزایش استان‌های درگیر با مقابله با قاچاق، گفت: این مساله بستگی به سهم استانها در حوزه قاچاق پوشاک دارد؛ اما هنوز همان ۸ استان مدنظر است‌.

تاناکورافروش‌ها تغییر ماهیت می‌دهند

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، همچنین از طرح جدیدی برای مقابله با قاچاق پوشاک خبر داد و افزود: البسه دست دومی که در برخی از استانها به فروش می رود، به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود، که بر این اساش ما به دنبال این هستیم که این فروشگاهها را به سمت نوفروشی، تغییر ماهیت دهیم.

وی ادامه داد: اتحادیه را فعال کردیم که بتواند به این موضوع ورود پیدا کرده و اگر مکان هایی هستند که بتوانند تغییر کاربری دهند و جواز بگیرند و با جواز اتحادیه بتوانند نوفروشی و کالاهای تولید داخل را عرضه کنند، این اقدام انجام شود.

هندیانی همچنین یادآور شد: کل پوشاک قاچاقی که جمع آوری شده، تحویل سازمان اموال تملیکی می شود و اگر قاچاق باشد، این سازمان حق فروش را ندارد تا مجدد در بازار ورود پیدا نکند. در واقع سازمان اموال تملیکی و سازمان هایی که پوشاک در اختیارشان قرار می‌گیرد، امکان عرضه مجدد ندارند و می توانند یا کالا را صادر کنند یا به کشورهای دیگر ارائه دهند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۴
پس شرکت های ترکی مثل السی واکیکی و کتون چطور فروشگاه دارن ؟ شما که میگید ورود پوشاک ممنوع هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۲ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۴
برای پوشاک دست دوم مردم دخالت نکنید
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟