آغاز رزمایش دریایی مشترک عربستان و آمریکا

منابع آگاه از آغاز رزمایش دریایی مشترک یگان‌های دریایی عربستان و آمریکا در پایگاه دریایی ملک عبدالعزیز خبر دادند.
کد خبر: ۹۶۱۵۲۰
|
۰۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۲ 24 February 2020
|
4856 بازدید

منابع آگاه از آغاز رزمایش دریایی مشترک یگان‌های دریایی عربستان و آمریکا در پایگاه دریایی ملک عبدالعزیز خبر دادند.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری رسمی عربستان (واس) اعلام کرد که رزمایش دریایی مشترک عربستان و آمریکا در پایگاه دریایی ملک عبدالعزیز آغاز شد.

در همین راستا، محمد بن حامد الغامدی، سرتیپ نیروی دریایی عربستان و مدیر این رزمایش در بیان اهداف آن گفت که رزمایش "مدافع دریا" با هدف تقویت امنیت دریایی، محافظت از آب‌های منطقه، تقویت همکاری‌های نظامی و تبادل تجربیات جنگی بین نیروی دریایی عربستان و نیروی دریایی ایالات متحده انجام می‌شود.

وی افزود: این رزمایش شامل تمرینات مختلف برای تقویت تدابیر امنیت دریایی در منطقه و یکپارچه‌سازی عملیات‌های یگان‌های دریایی است.

رزمایش مشترک عربستان و آمریکا قرار است که به مدت یک هفته برگزار شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت