در این بسته به بعضی از پرسشهای خوانندگان دربارهٔ ویروس کرونای جدید پاسخ داده ایم.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، افزایش تعداد مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا، که اغلب آنها را کارکنان مراکز بهداشتی و افراد مسن تشکیل میدهند، یک سؤال اساسی را در ذهنها ایجاد کرده است و آن هم این که ویروس جدید کرونا چگونه باعث بیماری شده و البته برخی را نیز به کام مرگ میکشد؟
چه تعداد از مبتلایان به کام مرگ میروند؟
براساس آمارهای اولیه، ویروس کرونا تنها در حدود ۲ درصد از مبتلایان منجر به مرگ میشود و هیچ کس دقیقاً نمیداند علت این موضوع چیست. براساس تجاربی که پیش از این در بیماریهای مشابهی مانند سندرم حاد تنفسی (سارس) به دست آمده، متخصصان فرض را بر این گذاشتهاند که آنچه باعث تفاوت عوارض ویروس شده و از یک احساس سرماخوردگی ساده تا عفونت کشنده را منجر میشود، بستگی به نوع تعامل بین ویروس و سیستم ایمنی فرد دارد.
این ویروس چقدر به ارگانهای مختلف بدن آسیب وارد میکند؟
در حالی که ویروس در تمامی موارد ابتلا، به سلولهای فرد میزبان حمله میکند و آنها را میکشد، جدی شدن بیماری به نحوه پاسخدهی سیستم ایمنی بدن وی بستگی دارد که این مسئله نیز به نوبه خود میتواند به سن، جنس، ژنتیک و شرایط جسمی فرد وابسته باشد. صدمات اولیه ناشی از ویروس میتواند واکنش بیش از حد سیستم ایمنی بدن را به همراه داشته باشد که خود منجر به آسیبهای بیشتر میشود.
علایم ویروس کرونا چیست؟
مانند سایر بیماری های تنفسی، عفونت با کرونا ویروس جدید میتواند علائم خفیفی از جمله؛ آبریزش بینی، گلو درد، سرفه و تب ایجاد کند. البته علایم در برخی از افراد شدیدتر است و می تواند منجر به ذاتالریه یا مشکلات تنفسی شود. به ندرت، این بیماری می تواند کشنده باشد. افراد مسن و افراد دارای شرایط پزشکی خاص قبلی مانند متبلایان به دیابت و بیماری های قلبی به نظر می رسد در معرض ابتلا به بیماری شدید با کرونا ویروس بوده و آسیب پذیرتر باشند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.