گفت و گوی روحانی با وزیر راه درباره معضل مسکن

رئیس جمهور در تماس تلفنی با وزیر راه و شهرسازی، بر تسریع در اجرای پروژه های تحول آفرین در حوزه حمل و نقل ریلی و جاده ای کشور تاکید کرد.
کد خبر: ۹۸۴۱۰۷
|
۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۸ 12 June 2020
|
11059 بازدید

 

به گزارش  تابناک به نقل از مهر، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان در گفتگو با محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی پس از استماع گزارش وی درباره اقدامات و برنامه‌های این وزارتخانه، از وی خواست تا طرح‌ها و دستورالعمل‌های لازم برای حل معضل و کنترل قیمت مسکن را برای بررسی، تصویب و تسریع در اجرا به جلسه روز یکشنبه ستاد اقتصادی دولت ارائه کند.

وی تاکید کرد: شایسته نیست که مردم در این شرایط دچار معضل مسکن و افزایش قیمت آن باشند و دولت مصمم است که با برنامه ریزی، این مشکل را به سرعت حل و فصل شود.

روحانی همچنین تسریع در اجرای طرح «اقدام ملی تأمین مسکن» در کشور را حائز اهمیت دانست و بر ضرورت همکاری با پیمانکاران و ارائه تسهیلات و زمین ارزان قیمت در این طرح در راستای کمک به رونق بازار مسکن و جلوگیری از ایجاد تنگنا و فشار بر مردم در این بخش تاکید کرد.

رئیس جمهور با اشاره بر ضرورت تلاش برای تسریع در تکمیل و بهره برداری از طرح‌ها و پروژه‌هایی که در رفت و آمد مردم و افزایش حمل و نقل کالا و بار در کشور تحول ایجاد می‌کند، اظهار داشت: باید تلاش کنیم تا در سال جهش تولید همچون سال‌های گذشته شاهد تحول در توسعه حمل و نقل ریلی و جاده‌ای در کشور باشیم.

روحانی افزود: باید به گونه‌ای برنامه ریزی شود تا تخلیه بار در پایانه‌ها تسریع شده و با همکاری گمرک کالاهای اساسی با سرعت در اختیار مردم قرار بگیرد تا مردم نسبت به تأمین این کالاها دغدغه و نگرانی نداشته باشند.

رئیس جمهور همچنین از تمامی فعالان، دست اندرکاران و عوامل حوزه حمل و نقل باری و مسافربری شهری و برون شهری، ریلی و هوایی که علی رغم شرایط سخت شیوع کرونا همچنان به خدمت رسانی ادامه داده و در کنار مردم قرار دارند، تقدیر و تشکر کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟