موبایل قاپ‌ بازار مبل یافت آباد دستگیر شد

کد خبر: ۱۰۱۴۳۵۵
|
۲۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۸ 10 November 2020
|
5477 بازدید

با اعلام رئیس کلانتری ۱۴۹ امامزاده حسن (ع) دو سارق موبایل قاپ و یک مالخر در محدوده بازارچه امامزاده حسن (ع) دستگیر شدند.

به گزارش میزان، ایوب صالحی رئیس کلانتری ۱۴۹ امامزاده حسن (ع) درباره جزئیات این خبر اظهار داشت: با توجه به وقوع موبایل قاپی در محدوده بازارچه امامزاده حسن (ع) و بازار مبل یافت آباد عوامل تیم عملیاتی کلانتری ۱۴۹ امامزاده حسن (ع) با انجام گشت محسوس و نامحسوس به موقعیت‌هایی که سرقت‌ها انجام شده بودند، مراجعه کرده و سرنخ‌هایی از شیوه و شگرد سارقان به دست آوردند.

وی افزود: روز گذشته ماموران در حوزه استحفاظی کلانتری در حال گشت زنی بودند که متوجه شدند یک دستگاه موتورسیکلت مشکی تیزرو با دو راکب و پلاک مخدوش در حال پرسه زنی مداوم در خیابان هستند.

صالحی تصریح کرد: ماموران با زیر نظر گرفتن این موتورسیکلت متوجه شدند که آن‌ها قرار است از یک خانم سرقت کنند که در ادامه و زیر نظر گرفتن راکبان موتورسیکلت، موبایل قاپی از شهروند خانم انجام شد و پس از وقوع جرم، ماموران وارد عمل شدند و با مسدود کردن راه‌های خروجی منطقه این دو نفر را دستگیر و به کلانتری انتقال دادند.

وی افزود: متهمان پس از دستگیری در همان لحظات اول به ۳۵ فقره سرقت موبایل قاپی اعتراف و اعلام کردند اموال را به شخصی در یکی از مراکز تجاری پایتخت به فروش می‌رسانند.

رئیس کلانتری ۱۴۹ امامزاده حسن (ع) اظهار کرد: با هماهنگی مقام قضایی سارقان به محل اعزام شدند که در آن زمان شخص مالخر بین شهروندان تردد داشت و در انتظار سارقان بود، ماموران بلافاصله او را دستگیر کرده و به کلانتری انتقال دادند.

به گفته صالحی اکثر مالباخته‌ها خانم‌ها هستند که برای خرید به بازارچه آمده بودند و هر سه نفر با تشکیل پرونده به مقام قضایی معرفی شدند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟