به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، مرتضی ضامنی افزود: هر سال در بهمن یا اسفند ماه فرآیند افزایش قیمت کرایه تاکسی پیشنهاد می شود، شورای های اسلامی شهر مرجع تغییر نرخ کرایه تاکسیها است به این ترتیب که فرآیند تعیین نرخ کرایه تاکسی بر اساس قانون شهرداریها در اواخر سال بر اساس پیشنهاد واحدهای کارشناسی سازمان تاکسیرانی در قالب لایحه به شورای اسلامی هر شهر ارسال میشود و شورای شهر در ادامه پس از بررسی، تصویب و در نهایت تایید فرمانداری مربوطه کرایه قانونی هر شهر را اعلام میکند که در سال جاری نیز این فرآیند در جریان است.
وی ادامه داد: میانگین رقم پیشنهادی برای افزایش کرایه تاکسی در کشور بین ۲۰ تا ۲۵ درصد است که در برخی شهرها این پیشنهادها مورد بررسی قرار گرفته و در باقی شهرها نیز در دست بررسی است و نتیجه نهایی پس از طی مراحل قانونی و تصویب به شهرداری ها اعلام و در داخل تاکسی ها بصورت برچسب نصب خواهد شد.
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور در پاسخ به این سوال که افزایش نرخ کرایه تاکسی ها فقط یک بار در سال انجام می شود یا بیشتر، گفت: الزامی بر فقط یک بار افزایش در سال وجود ندارد، بلکه اگر فرآیند افزایش براساس قانون پیش بینی شده باشد و مراحل آن هم طی شود می تواند بیش از یک بار در سال هم باشد، اما در ابتدای هر سال با توجه به افزایش نرخ تورم شاهد افزایش نرخ کرایه تاکسی هم هستیم.
وی تاکید کرد: به عنوان مثال سال گذشته با توجه به شیوع ویروس کرونا و کاهش ترددهای شهری و همچنین کاهش تعداد مسافران در تاکسی ها و اینکه رانندگان تاکسی ها موظف شدند بیش از سه مسافر را جابجا نکنند در برخی شهرها دو بار کرایه تاکسی افزایش یافت.
ناوگان فعال تاکسیرانی با ۳۱۸ هزار خودرو تاکسی در سطح کشور مشغول ارائه خدمت است که از این تعداد در شهر تهران ۷۶ هزار خودرو تاکسی فعال هستند.
رانندگان تاکسی از مشاغل و اقشار آسیب پذیر هستند و در مدت زمانی که از شیوع کرونا می گذرد ۱۳۸۳ راننده تاکسی به کرونا مبتلا شده اند و ۱۵۲ نفر از آنها هم فوت کرده اند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.