هسته این میوه‌ها کشنده هستند!

مطابق با داده‌های سرویس اروپایی امنیت مواد غذایی، در روز می‌توان فقط نصف هسته زردآلو را مصرف کرد.
کد خبر: ۱۰۵۷۸۸۶
|
۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۱ 14 June 2021
|
15064 بازدید
|
۴

به گزارش تابناک به نقل از العربیه، هسته بعضی از میوه‌ها حاوی اسیدهیدروسیانیک است که موجب مسمومیت شدید می‌شود.

 محمد ایهاب فواد از بخش بیولوژی مرکز ملی تحقیقاتی مصر اعلام کرد که هسته بعضی از میوه‌ها حاوی اسیدهیدروسیانیک است که مسمومیت شدید را موجب خواهد شد.

به گفته او هسته‌های آلو، هلو، سیب و زردآلو و بادام تلخ خطرناک هستند. بیشترین مقدار اسیدهیدروسیانیک در بادام تلخ وجود دارد. ۱۰۰ گرم هسته زردآلو می‌تواند باعث مرگ شخص شود. تلخی مزه هسته گویای وجود اسید هیدروسیانیک و نشانه غلظت این سم است.

مقدار اسیدهیدروسیانیک بیشتر در هسته‌های آبدار که حاوی رطوبت زیاد است وجود دارد. دُز مهلک اسید هیدروسیانیک ۰،۲۴-۰،۹۷ میلی‌گرم در هر لیتر خون است.

مطابق با داده‌های سرویس اروپایی امنیت مواد غذایی، در روز می‌توان فقط نصف هسته زردآلو را مصرف کرد.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۵
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۴
بیشتر شبیه جک است مبنای علمی ندارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۴
حرف مفته.ما بچه بودیم یکی از تفریحاتمون خورد زرد آلو و پشت بندش هسته اش رو نوش جان می کردیم.یه نژاد زرد آلو فقط هسته تلخ داشت که اونم نمی خوردیم .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۴
هسته زرد آلو؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۴
دروغه.هسته زردآلو شیرین است و لذیذ است. زیاد خورده ایم طوری نشده
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟