بیشترین جست و جو‌های ایرانیان در گوگل در ۴۸ ساعت گذشته

ترند شدن شورای نگهبان به واسطه یک رقابت علمی/ واکسن فایزر؛ بحث داغ این روز‌های فضای مجازی در ایران/ پرسشی مکرر؛ چرا حقوق بازنشستگان و فرهنگیان واریز نشده است؟ / محمدرضا حکیمی؛ استاد بزرگی که پس از فوتش ترند شد

در بازه زمانی مورد اشاره، مفاهیم و عباراتی چون «رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان برگزار می‌شود»، «واکسن فایزر»، «چرا حقوق بازنشستگان و فرهنگیان واریز نشده است؟»، «محمدرضا حکیمی»، «ونزوئلا»، «تینا پاکروان» و... از مهم‌ترین موضوعاتی است که کاربران ایرانی در اینترنت به دنبال اطلاعاتی در مورد آن‌ها بودند.
کد خبر: ۱۰۷۱۹۶۶
|
۰۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۰ 25 August 2021
|
13871 بازدید
|
۷

ترند شدن شورای نگهبان به واسطه یک رقابت علمی/ واکسن فایزر؛ بحث داغ این روزهای فضای مجازی در ایران/ پرسش مکرر کاربران؛ چرا حقوق بازنشستگان و فرهنگیان واریز نشده است؟/ محمدرضا حکیمی؛ استاد بزرگی که پس از فوت ترند شد

روزانه عبارت و مفاهیم متعدد و صد البته متفاوتی از سوی کاربران فضای مجازی در شبکه‌های اجتماعی و موتور‌های جستجوگر جست و جو می‌شود؛ مفاهیمی که بعضاً با تحولات خبری ارتباط تنگاتنگی دارند و کاربران به دنبال اطلاعات بیشتری در مورد آن‌ها هستند. در بسته خبری پیش روی، به مهم‌ترین مفاهیم جست و جو و بیان دیگر، ترند‌های گوگل در ۴۸ ساعت گذشته اشاره شده است.

به گزارش «تابناک»؛ در بازه زمانی مورد اشاره، مفاهیم و عباراتی چون «رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان برگزار می‌شود»، «واکسن فایزر»، «چرا حقوق بازنشستگان و فرهنگیان واریز نشده است؟»، «محمدرضا حکیمی»، «ونزوئلا»، «تینا پاکروان» و... از مهم‌ترین موضوعاتی است که کاربران ایرانی در اینترنت به دنبال اطلاعاتی در مورد آن‌ها بودند.

رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان برگزار می‌شود

پژوهشکده شورای نگهبان در آینده نزدیک تصمیم دارد تا دومین دوره رقابت علمی شبیه سازی شورای نگهبان را با هدف آشنایی جامعه حقوقی با صلاحیت و کار ویژه های این شورا برگزار کند. این اتفاق و رسانه ای شدن آن حالا دوباره شورای نگهبان را و نیز ساز و کار انتخاب اعضا و کارویژه هایش را به یکی از ترندهای گوگل تبدیل کرده است.

توضیح بیشتر در مورد این اتفاق اینکه پژوهشکده شورای نگهبان بنا دارد با هدف آشنایی جامعه حقوقی با صلاحیت‌ها و کارویژه‌های شورای نگهبان دومین دوره رقابت علمی شبیه سازی شورای نگهبان را در موضوعات بررسی مصوبات، تفسیر قانون اساسی و نظارت بر انتخابات با حضور اساتید و دانشجویان رشته‌های حقوقی و گرایش‌های مرتبط برگزار کند.

این دوره پس از تجربه دوره نخست در سال ۹۸ و استقبال جامعه حقوقی کشور و در راستای فعالیت‌های نوآورانه پژوهشکده شورای نگهبان برنامه‌ریزی شده است.

در راستای تبیین هرچه بیشتر فرآیند برگزاری این رقابت علمی، علی فتاحی زفرقندی، قائم مقام پژوهشکده شورای نگهبان با اشاره به انگیزه و اهداف برگزاری رقابت علمی شبیه سازی شورای نگهبان گفت: یکی از اهداف شورای نگهبان آشنایی هرچه دقیق‌تر و بیشتر جامعه حقوقی کشور با وظایف و کارکردهای این نهاد است؛ بنابراین، قالب‌های آموزشی و ترویجی متنوعی برای رسیدن به فهم درست از این موضوع در دستور کار قرار گرفته که یکی از این قالب‌ها برگزاری رقابت های شبیه سازی است.

فتاحی اضافه کرد: در مورد شبیه سازی، آنچه در میان دانشجویان حقوق مرسوم است تشکیل یک دادگاه شبیه‌سازی شده و قرار گرفتن حقوقدانان به عنوان تصمیم‌گیران اصلی آن دادگاه در قالب وکیل، قاضی، یا کارشناس حقوقی است؛ اما شبیه‌سازی در نهادهای حاکمیتی کمتر این اتفاق افتاده است، لذا برای دومین بار دوره شبیه سازی شورای نگهبان برای اساتید و دانشجویان حقوق برگزار می‌شود تا دانشجویان با قرار گرفتن در جایگاه حقوقدانان شورا با انجام وظایف و نحوه عملکرد آن‌ها آشنایی بدون واسطه پیدا کنند؛ انگیزه اصلی برگزاری دوره آشنایی هر چه دقیق تر و بیشتر جامعه حقوقی، بی واسطه با شورای نگهبان است.

وی در خصوص سابقه برگزاری رقابت شبیه سازی شورای نگهبان ادامه داد: در سال ۱۳۹۸ نخستین دوره شبیه سازی شورای نگهبان با استقبال حدود ۵۰۰ تن از اساتید و دانشجویان و فارغ‌التحصیلان حقوقی در دو مرحله و در فروردین و اردیبهشت ماه برگزار و در پایان نیز از تیم‌های برگزیده با حضور اعضای شورای نگهبان تقدیر شد.

فتاحی زفرقندی در تشریح محورهای رقابت شبیه سازی شورای نگهبان گفت: شورای نگهبان دارای وظایف مختلفی است اما انطباق مصوبات مجلس شورای اسلامی با قانون اساسی، تفسیر قانون اساسی و نظارت بر انتخابات به عنوان اهم وظایف شورا در قانون اساسی در نظر گرفته شده که به عنوان محور و موضوع رقابت بین شرکت کنندگان نیز همین سه وظیفه شبیه‌سازی خواهد شد.

واکسن فایزر

واکسن کووید-۱۹ فایزر–بیواِن‌تِک با کد BNT162b2 که بیشتر به‌عنوان واکسن کووید-۱۹ فایزر شناخته می‌شود، یک واکسن برای  پیشگیری از بیماری کووید-۱۹ است.

                                                   مصونیت با کدام واکسن کرونا پایدارتر است؟

این واکسن توسط شرکت آلمانی بیوان‌تک توسعه و توسط شرکت آمریکایی فایزر با نام تجاری Comirnaty تولید و توزیع شده‌است.

 این واکسن همچنین با همکاری و مشارکت شرکت بیوان‌تک و شرکت چینی داروسازی فوسان، با نام واکسن کووید-۱۹ فوسان–بیوان‌تک نیز تولید می‌شود.

اخیراً خبری منتشر شده است، مبنی بر اینکه سازمان غذا و داروی آمریکا واکسن فایزر را کامل تأیید و همین موضوع این واکسن را به یکی از ترندهای گوگل در ایران و جهان تبدیل کرده است.

همچنین در همین باره اخیراً کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و داروی ایران مدعی شده است که خبر واردات 20 میلیون دوز واکسن فایزر به ایران یک خالی بندی است که این هم در ترند شدن این واکسن موثر بوده است.

بیشتر بخوانید

 چرا حقوق بازنشستگان و فرهنگیان واریز نشده است؟

با گذشت زمان واریز حقوق کارکنان دولت، خبر‌های دریافتی از برخی ارگان‌ها نشان می‌دهد که هنوز حقوق به حساب کارمندان و بازنشستگان برخی نهاد‌ها واریز نشده است.

دو روز پیش و در همین باره، مسئولان سازمان برنامه و بودجه به باشگاه خبرنگاران جوان گفتند که این اتفاق مسبوق به سابقه بوده و گاهی رخ می‌دهد، اما بطور کلی مشکلی بودجه ای برای واریز حقوق وجود نداشته و جای نگرانی نیست.

مسئولان این سازمان پیگیری دقیق تر را به خزانه داری کل‌ کشور ارجاع دادند، در عین حال مسئولان صندوق بازنشستگی می‌گویند ۷۰ درصد بودجه پرداخت حقوق را از سازمان برنامه و بودجه می‌گیرند؛ اما تعطیلات شش روزه کرونایی سبب تاخیر در پرداختی ها شده است.

                                                   آغاز پرداخت حقوق مرداد بازنشستگان

مسئولان این سازمان می گویند در تلاش هستند تا بتوانند هر چه سریعتر حقوق ها را پرداخت کنند.

در این میان مساله پرداخت حقوق فرهنگیان و حذف فوق العاده آنها به خاطر ابهام در محل تأمین بودجه نیز موضوعی بود که بسیار مورد توجه قرار گرفت.

در همین باره وزارت آموزش و پرورش با اعلام این که واریز حقوق مردادماه پرسنل آموزش و پرورش سراسرکشور به حساب همکاران محترم در حال انجام است، اطلاعیه را در خصوص ابهامات پیش آمده در پرداخت حقوق مردادماه فرهنگیان»، به جهت تنویر افکار عمومی، صادر کرد.

در بخشی از این اطلاعیه آمده بود: در مسیر اجرای این مجوز و تأمین بودجه مورد نیاز، ابهاماتی برای دستگاه‌های مسئول پیش آمد که با نظر رئیس جمهور محترم، در دستور بررسی فوری نهادهای مسئول، برای رفع ابهام و حل مشکل قرار گرفت. از آنجایی که علیرغم پیگیری‌های فراوان و تلاش مسئولان وزارت برای توضیح و تبیین موضوع، رفع کامل ابهامات تا زمان پرداخت حقوق مرداد ماه، میسر نشد، برای پیشگیری از تأخیر بیشتر، پرداخت حقوق بر اساس احکام ماه قبل صورت گرفت.

بیشتر بخوانید

 محمدرضا حکیمی

محمدرضا حکیمی، استاد بزرگ، حکیم، فیلسوف و یکی از اندیشمندان برجسته کشورمان بود که علی رغم جایگاه رفیع علمی کمتر در رسانه ها و افکار عمومی مورد توجه قرار می گرفت.

اعلام محل خاکسپاری زنده یاد محمدرضا حکیمی - تابناک | TABNAK

ایشان در تاریخ ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ از دنیا رفتند و پس از مرگ با موجی از توجهات عمومی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی رو به رو شدند. در همین راستا و در روزهای اخیر نام ایشان به یکی از ترندهای مهم گوگل تبدیل شد.

ونزوئلا

ونزوئلا با نام رسمی جمهوری بولیواری ونزوئلا کشوری در شمال آمریکای جنوبی و با جزیره‌هایی در دریای کارائیب است. ونزوئلا با ۲۸ میلیون جمعیت، پنجاهمین کشور پرجمعیت جهان و با ۹۱۶٬۴۴۵ کیلومترمربع وسعت، سی‌وسومین در میان کشورهای جهان است. پایتخت و بزرگترین شهر آن کاراکاس است.

اخیراً و به واسطه انتشار خبری ناظر بر سرگردانی محموله های نفتی ایران و ونزوئلا در آبهای سنگاپور دوباره این کشور مورد توجه کاربران اینترنتی در ایران قرار گرفت.

                                                   آمریکا تحریم‌های ونزوئلا را کاهش داد

ماجرای خبر مورد اشاره از این قرار است که بلومبرگ طی گزارشی مدعی شد به دلیل محدودیت‌های دولت چین برای خرید نفت توسط پالایشگاه‌های خصوصی، نفت بارگیری شده در کشتی‌ها از جمله محموله‌های تحریم شده ایران و ونزوئلا در بنادر اصلی آسیا سرگردان مانده اند.

در جزئیات این خبر فردی به نام آنوپ سینگ، سرپرست تحقیقات نفتکش ها در شرق سوئز در سنگاپور در موسسه خدمات کشتیرانی برائمر Braemar ACM در این باره به رسانه ها می گوید: این بشکه ها در جنوب شرقی آسیا سرگردان هستند.

وی افزوده است: اوضاع برای این محموله ها بد خواهد بود و به سختی مقصدی به غیر از چین پیدا خواهند کرد، مگر اینکه تحریم های آمریکا به شدت تغییر کند یا محدودیت های چین بر (پالایشگاه های) مستقل کاهش یابد.

بیشتر بخوانید

 تینا پاکروان

تینا پاکروان متولد ۲۸ فروردین ۱۳۵۶ در تهران و کارگردان، تهیه‌کننده و بازیگر سینمای اهل ایران است. او اخیراً به واسطه  نویسندگی و کارگردانی سریال خاتون به یکی از ترندهای گوگل تبدیل شده است. 

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Germany
|
۰۹:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۳
تابناک گوگل و اینترنت تو با بقیه مردم ایران فرق داره؟!!!!!!!!!!!!
آخه چیزایی می گی که کمترین اهمیتی برای مردم ایران نداره بعد به گوگل ربطش می دی
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۳
امثال استاد حکیمی رو تو جامعه نمیشناسن چون تلویزیون جای امثال رحیم پور ازغدی و پناهیان هست، حیف ازین چهره های شاخص مملکت که فقط دانشجوهاشون میشناسنشون
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۳
استاد حکیمی خودشون خواستن که در تلویزیون و رسانه ها نباشن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۳
ببین وقتی حقوق بازنشستگان ریخته نشه یه دلیل داره یه نفر بدون ضمانت چندین هزار میلیارد وام گرفته و متواری شده
عباس
|
Germany
|
۰۲:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۴
اولاً باید بدانیم که واکسن فایزر را شرکت بایونتک آلمان ساخته و به همین دلیل حروف اول آن بی ان و تی هستند و فایزر با سرمایه گذاری در این شرکت تولید آن را در آمریکا در دست گرفت و ما میتوانیم واکسن را بانام آلمانی آن از آلمان خریداری کنیم و بنده حتی با شرکت تماس گرفتم و گفتند که چون فقط به دولتها میفروشند شما باید حداقل یک نامه از وزارت بهداشت کشورتان داشته باشید تا بتوانید خرید کنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۴
ما واکسن فایزر میخواهیم پول مردم را هر آشغالی حق ندارید وارد کنید سینوفارم اسپوتنیک کوبرکت نمی خواهیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۴
" چرا حقوق بازنشستگان و فرهنگیان واریز نشده است؟" گفته بودم قیافه طرفدران رییسی نیز همچون طرفداران روحانی 4 سال بعد دیدن دارد. ماشالاه نذاشت 4 سال بشه
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟