آخرین تحولات خاورمیانه

اذعان گروسی بر نبودن هیچ مدرکی در مورد پنهانکاری ایران در غنی سازی/ تهدید اردوغان به اخراج سفیر آمریکا و ۹ کشور غربی دیگر/ اعلام آمادگی پوتین برای به رسمیت شناختن طالبان/ ادعای ضد ایرانی سناتور آمریکایی درباره حمله به «التنف»

اذعان گروسی بر نبودن هیچ مدرکی در مورد پنهانکاری ایران در غنی سازی، تهدید اردوغان به اخراج سفیر آمریکا و ۹ کشور غربی دیگر،اعلام آمادگی پوتین برای به رسمیت شناختن طالبان،ادعای ضد ایرانی سناتور آمریکایی درباره حمله به «التنف» و گفت‌وگوی برجامی وزیر خارجه سعودی با مقام اتحادیه اروپا از مهم ترین خبرها و رویدادهای مرتبط با خاورمیانه در 24 ساعت گذشته بوده اند.
کد خبر: ۱۰۸۳۴۷۸
|
۳۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۰ 22 October 2021
|
14431 بازدید
|

اذعان گروسی بر نبودن هیچ مدرکی در مورد پنهانکاری ایران در غنی سازی/ تهدید اردوغان به اخراج سفیر آمریکا و ۹ کشور غربی دیگر/ اعلام آمادگی پوتین برای به رسمیت شناختن طالبان/ ادعای ضد ایرانی سناتور آمریکایی درباره حمله به «التنف»

بین الملل تابناک/ تحولات خاورمیانه: اذعان گروسی بر نبودن هیچ مدرکی در مورد پنهانکاری ایران در غنی سازی، تهدید اردوغان به اخراج سفیر آمریکا و ۹ کشور غربی دیگر،اعلام آمادگی پوتین برای به رسمیت شناختن طالبان،ادعای ضد ایرانی سناتور آمریکایی درباره حمله به «التنف» و گفت‌وگوی برجامی وزیر خارجه سعودی با مقام اتحادیه اروپا از مهم ترین خبرها و رویدادهای مرتبط با خاورمیانه در 24 ساعت گذشته بوده اند.

اذعان گروسی بر نبودن هیچ مدرکی در مورد پنهانکاری ایران در غنی سازی

رافائل گروسی مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت که هیچ مدرک و اطلاعاتی درباره پنهانکاری ایران در غنی سازی اورانیوم وجود ندارد.

گروسی که هم اکنون در واشنگتن بسر می برد در مصاحبه با مرکز استیمسون در پاسخ به این سوال که آیا اطمینان دارد که ایران به صورت مخفیانه اورانیوم غنی‌سازی نمی‌کند، گفت: من هیچ اطلاعاتی ندارم که آنها این کار را انجام می دهند، بدون نشانه ای که آنها این کار را انجام می دهند، من مطمئن هستم که به همه مکان هایی که آنها در حال غنی سازی هستند، نظارت داریم.

مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در پاسخ به سوال مجری برنامه مبنی بر اینکه سطح اطمینانش درباره اطلاعاتی که از ایران دارد چه اندازه است، گفت: من به توانایی سیستم بازرسی خود برای دانستن آن‌که چه اتفاقی می افتد بسیار اطمینان دارم اگر به ما اجازه انجام چنین کاری داده شود.

اذعان گروسی بر نبودن هیچ مدرکی در مورد پنهانکاری ایران در غنی سازی/ تهدید اردوغان به اخراج سفیر آمریکا و ۹ کشور غربی دیگر/ اعلام آمادگی پوتین برای به رسمیت شناختن طالبان/ ادعای ضد ایرانی سناتور آمریکایی درباره حمله به «التنف»

گروسی پیش از این نیز با روزنامه واشنگتن پست گفت : ایالات متحده و ایران وارد یک دوره تعیین کننده برای از سرگیری مذاکرات برای بازگشت مجدد به توافق هسته ای ایران می شوند.

وی افزود: ایران از وی برای دیدار با رهبران سیاسی در روزهای آینده دعوت کرده است.

گروسی پیشتر گزارش داد: ایران از ۲۰ تا ۲۲ سپتامبر (۲۹ الی ۳۱ شهریور) به بازرسان آژانس اجازه سرویس تجهیزات نظارتی و جایگزینی کارت حافظه دوربین‌ها در تمام محل‌های ضروری در ایران به جز کارگاه تولید قطعات سانتریفیوژ در مجموعه تسای کرج را داده است.

آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای همچنین در پنج گزارش خود پایبندی ایران را به توافق هسته‌ای تأیید کرد.

تهدید اردوغان به اخراج سفیر آمریکا و ۹ کشور غربی دیگر

«رجب طیب اردوغان»، رئیس‌جمهوری ترکیه شامگاه پنجشنبه سفیر آمریکا و ۹ کشور غربی دیگر را تهدید به اخراج از آنکارا کرد.

به گزارش رسانه‌های ترکیه، اردوغان در این باره گفت: به وزارت امور خارجه‌مان گفتم که نمی‌توانیم به خودمان اجازه دهیم که میزبان آنها باشیم.

وی ادامه داد: آیا وظیفه شماست که به سوریه درس بدهید؟

وزارت امور خارجه ترکیه روز سه‌شنبه سفیران کشورهای ایالات متحده، فرانسه، آلمان، دانمارک، نروژ، هلند، سوئد، فنلاند، کانادا و نیوزلند را به دلیل اعتراض به بازداشت «عثمان کاوالا» احضار کرد.

اذعان گروسی بر نبودن هیچ مدرکی در مورد پنهانکاری ایران در غنی سازی/ تهدید اردوغان به اخراج سفیر آمریکا و ۹ کشور غربی دیگر/ اعلام آمادگی پوتین برای به رسمیت شناختن طالبان/ ادعای ضد ایرانی سناتور آمریکایی درباره حمله به «التنف»

روز دوشنبه، این ۱۰ کشور از مقامات ترکیه درخواست کردند تا کاوالا را آزاد کنند. این کشورها در بیانیه مشترک خود اعلام کردند که دستگیری وی روی احترام به دموکراسی سایه می اندازد.

مقامات ترکیه کاولا را به اتهام حمایت از «سازمان تروریستی فتح الله گولن» به مدت ۴ سال زندانی کردند و او را متهم کردند که در کودتای ترکیه در تاریخ ۱۵ تا ۱۶ ژوئیه ۲۰۱۶ دست داشته است.

عثمان کاوالا سال ۱۳۹۸ از اتهامات مربوط به اعتراضات ضد دولتی سال ۲۰۱۳ میلادی تبرئه شد، اما بلافاصه به اتهام دست داشتن در کودتای نافرجام ۲۰۱۶ و همکاری با کودتاگران ترکیه مجددا بازداشت شد.

اعلام آمادگی پوتین برای به رسمیت شناختن طالبان

رئیس جمهوری روسیه از درخواست اصلی طالبان درباره آزادسازی دارایی‌های آن در خارج از کشور حمایت و به کشورهای غربی تاکید کرد تا دارایی‌های مالی افغانستان را از حالت مسدودی در بیاورند.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه در نشستی در سوچی گفت: کشورهای غربی مسئولیت اصلی آنچه را که در افغانستان رخ می‌دهد، بر عهده دارند.

وی ادامه داد: مسئولیت اصلی بابت آنچه که در افغانستان اتفاق می‌افتد، بر گردن کشورهایی است که ۲۰ سال در افغانستان حضور داشتند و در این کشور می‌جنگیدند. نخستین چیزی که آنها باید انجام دهند، این است که دارایی‌های خارجی افغانستان را برای حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی این کشور، آزاد کنند.

رئیس جمهوری روسیه همچنین طالبان را بابت تلاش‌هایش در مقابله با تروریست‌های داعش در افغانستان ستود و به این نکته اشاره کرد که طالبان در مواجهه و مقابله با داعش تلفات نیز داده‌ است.

پوتین همچنین افزود: نقش پاکستان در سازش افغانستان اهمیت زیادی دارد و اسلام آباد یکی از بازیگران اصلی در منطقه محسوب می‌شود.

اذعان گروسی بر نبودن هیچ مدرکی در مورد پنهانکاری ایران در غنی سازی/ تهدید اردوغان به اخراج سفیر آمریکا و ۹ کشور غربی دیگر/ اعلام آمادگی پوتین برای به رسمیت شناختن طالبان/ ادعای ضد ایرانی سناتور آمریکایی درباره حمله به «التنف»

وی همچنین به خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان که تصمیم جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا محسوب می‌شود، نیز اشاره کرد و افزود: بایدن کار درست را انجام داد. به طور حتم می‌دانست که چه کار باید انجام دهد اما درباره جزئیات آنچه که اتفاق افتاد، شاید اطلاعاتی نداشت با این حال، راه درست را انتخاب کرد.

رئیس جمهوری روسیه همچنین ادامه داد: مسکو حامی افغانستان در حال توسعه و آرام، عاری از تهدید تروریستی و قاچاق مواد مخدر است و برای این منظور به افغانستان کمک می‌کند تا اقتصادش را بار دیگر احیا کند.

وی گفت: خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان می‌توانست به صورت متفاوت‌تری صورت گیرد اما زمان گذشته و آنچه که باید، اتفاق افتاده است. همچنین در مورد مسائل امنیتی نیز نیروهای اجرای قانون روسیه ارتباطات ضروری خود را با سازمان‌ها و نهادهای مرتبط افغانستان حفظ می‌کنند.

رئیس جمهوری روسیه در ادامه گفتگوهایش با شرکت کنندگان در نشست سوچی درباره به رسمیت شناخته شدن طالبان افغانستان افزود: به نظر من به انجام این کار نزدیک می‌شویم. موضع روسیه حرکت در این مسیر خاص خواهد بود اما، این تصمیم‌ها باید همانطور که در زمانی که طالبان به عنوان یک سازمان تروریستی در لیست سیاه قرار گرفت، اتخاذ شد، صورت گیرد. جو بایدن زمانی که نیروهای خود را از افغانستان خارج کرد، کار درستی انجام داد، اما اکنون ایالات متحده و اروپا نباید از مسئولیت تحولات فعلی و آینده در این کشور اجتناب کنند.

وی درباره نشست ژنو نیز گفت: نشست ژنو با جو بایدن به طور کلی مثمر ثمر بود و این تصور را ایجاد کرد که واشنگتن به دنبال ایجاد روابط و احیای آن گفتگوها در برخی زمینه‌های حیاتی است. قطعا می‌توان گفت که اگرچه طیفی از موضوعاتی که ما در مورد آنها توافق کردیم گسترده نبود ، اما هنوز در مسیر درستی قرار داریم چراکه در مورد مهمترین مسائل روز صحبت کردیم. دولت‌های آمریکا و روسیه در حال اجرای یکسری برنامه‌های پیش‌بینی شده و حرکت رو به جلو هستند. با این حال، ما شاهد یک پسرفت هستیم.

پوتین درباره قانون "عاملان خارجی" که برای خبرنگاران در روسیه به کار می‌رود نیز ادامه داد: قانون عوامل خارجی افراد را از داشتن عقیده و مشارکت در سیاست منع نمی‌کند اما پولی که از خارج از کشور می‌آید، باید به گونه‌ای مشخص شود تا جامعه روسیه بداند که این شخص خاص، نگرش خاصی به فرآیندهای سیاسی داخلی دارد و از خارج از کشور پول دریافت می‌کند. با این حال، عوامل خارجی زیادی در روسیه وجود ندارند.

رئیس جمهوری روسیه ضمن تبریک به سردبیر نووایا گازتا، دیمیتری موراتف که جایزه صلح نوبل را دریافت کرد، گفت: دلایل قرار دادن افراد در لیست عوامل خارجی یک بار دیگر مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت. من این را به شما قول می‌دهم.

پوتین درباره اوضاع اوکراین نیز گفت: افراد دارای دیدگاه‌های سیاسی افراطی، قدرت را در اوکراین به دست گرفته‌اند و آنها بدون توجه به نام رئیس دولت، بر کشور حکومت می‌کنند. حتی کسانی که با تکیه بر حمایت "اکثریت خاموش" به قدرت رسیدند، نتوانستند به وعده‌های انتخاباتی خود عمل کنند چرا که اقلیت ملی‌گرا، آنها را از آزادی تصمیم گیری‌های مورد انتظار مردم اوکراین محروم کرده است. این یک بن بست است. من در واقع نمی‌دانم چگونه باید آن را از بین برد. در آینده نزدیک در صحنه سیاسی اوکراین خواهیم دید که چه اتفاقی می‌افتد. ما تمام تلاش خود را برای ایجاد روابط بین دو کشور انجام خواهیم داد. با این حال، ناتو در حال حاضر در اوکراین فعال است و تهدیدی برای روسیه ایجاد می‌کند. اگر روزی موشک‌ها در نزدیکی خارکف مستقر شوند، چه اتفاقی می‌افتد؟

رئیس جمهوری روسیه درباره نشست اعضای شورای امنیت سازمان ملل و گسترش آن نیز ادامه داد: می‌توان بحث گسترش شورای امنیت سازمان ملل را مطرح کرد و تصمیمات مختلفی گرفت، اما این تصمیم روسیه نیست، باید بر اساس اجماع تصمیم گیری شود. ایده نشست روسای پنج عضو دائمی شورای امنیت سازمان ملل متحد کاملا مثبت بود. امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه بلافاصله از آن استقبال کرد اما برخی مسائل غیر مرتبط با روسیه از جمله پاندمی ویروس کرونا، مورد بحث است و من امیدوارم که این مساله روزی محقق شود.

وی درباره تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه نیز صحبت کرد و گفت: از اروپایی‌ها به خاطر تحریم‌ها در حوزه کشاورزی تشکر می‌کنم! آنها اقدامات تلافی جویانه‌ای علیه روسیه را آغاز کردند و باعث سرمایه گذاری در بخش کشاورزی شدند و باید بگویم که این مساله تاثیر مثبت داشت. باید اعتراف کنم که از بابت این تحریم‌ها نگران بودم اما الان اینطور نیست.

ادعای ضد ایرانی سناتور آمریکایی درباره حمله به «التنف»

«مارکو روبیو» نماینده جمهوری‌خواه ایالت فلوریدا در آمریکا با بیان ادعاهای اثبات‌نشده علیه ایران حمله روز چهارشنبه به پایگاه آمریکایی «التنف» را به تازه‌ترین موضوع برای نزاع‌های حزبی تبدیل کرد.

روبیو که از منتقدان سیاست خارجی «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا است در حساب کاربری‌اش در توییتر مدعی شده ایران در حمله به پایگاه «التنف»در سوریه نقش داشته است.

او نوشت: «ایران مستقیماً دیروز به نیروهای آمریکا در سوریه حمله کرد. برای نجات دادن امیدتان به توافق هسته‌ای با ایران این را لاپوشانی نکنید.»

اذعان گروسی بر نبودن هیچ مدرکی در مورد پنهانکاری ایران در غنی سازی/ تهدید اردوغان به اخراج سفیر آمریکا و ۹ کشور غربی دیگر/ اعلام آمادگی پوتین برای به رسمیت شناختن طالبان/ ادعای ضد ایرانی سناتور آمریکایی درباره حمله به «التنف»

پایگاه خبری-تحلیلی «نیوزمکس» در توضیح درباره توییت مارکو روبیو نوشته او هیچ اطلاعات اضافه‌ای برای مستند کردن ادعایش علیه ایران ارائه نکرده است.

شامگاه چهارشنبه بود که رسانه‌های عربی از شنیده شدن صدای انفجار در پایگاه التنف و وقوع حمله هوایی به محل استقرار نظامیان آمریکایی خبر دادند.

این گزارش در حالی منتشر شده است که پایگاه‌های آمریکا در میدان‌ نفتی «العمر» و میدان گازی کنیکوی استان دیرالزور در ماه‌های گذشته چند بار هدف حملات راکتی قرار گرفتند.

آمریکا در چند نقطه از منطقه «الجزیره» سوریه به‌ویژه در میدان‌های نفتی و گازی این کشور با هدف سرقت و قاچاق منابع پایگاه ایجاد کرده است.

واشنگتن با پشتیبانی شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) ماهانه منابع استخراج‌شده از میدان‌های مذکور را به پایگاه‌های خود در کشورهای مجاور قاچاق می‌کند.

«بیل اربن»، سخنگوی سازمان تروریستی «سنت‌کام» ساعاتی قبل‌تر حمله به این پایگاه را «عامدانه» خوانده اما تصریح کرده بود که هیچ فرد آمریکایی بر اثر آن کشته یا مجروح نشده‌.

اربن با وجود این گفت که آمریکا در حال بررسی احتمال زخمی شدن نیروهای شریکش در حمله مذکور است.

وی تصریح کرد: «بر اساس گزارش‌های اولیه در این حمله هم از هواگردهای بدون سرنشین و هم از آتش غیرمستقیم استفاده شده است.»

گفت‌وگوی برجامی وزیر خارجه سعودی با مقام اتحادیه اروپا

خبرگزاری رسمی عربستان سعودی اعلام کرد وزیر امور خارجه این کشور با «انریکه مورا»، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره برجام رایزنی کرده است.

مطابق گزارش خبرگزاری سعودی، «فیصل بن فرحان» با مورا درباره آخرین تحولات مربوط به گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران گفت‌وگو کرد. هدف فرحان، اطمینان خاطر از عدم عدول تهران از توافقات مربوط به برنامه هسته‌ای این کشور بود.

طبق روایت سعودی‌ها، فرحان و انریکه اهمیت تقویت همکاری‌ها جهت مقابله با اقدامات ایران در منطقه را مورد تأکید قرار دادند.

دولت «جو بایدن» مدعی است قصد دارد از طریق مذاکرات جاری در شهر وین، پایتخت اتریش زمینه‌های لازم برای بازگشت کشورش به توافق هسته‌ای برجام را فراهم کند.

اذعان گروسی بر نبودن هیچ مدرکی در مورد پنهانکاری ایران در غنی سازی/ تهدید اردوغان به اخراج سفیر آمریکا و ۹ کشور غربی دیگر/ اعلام آمادگی پوتین برای به رسمیت شناختن طالبان/ ادعای ضد ایرانی سناتور آمریکایی درباره حمله به «التنف»

تا کنون ۶ دور مذاکره در شهر وین میان آمریکا و سایر طرف‌های برجام غیر از ایران برای تسهیل بازگشت آمریکا به برجام انجام شده است. طرف‌ها می‌گویند پیشرفت‌های ملموسی در این مذاکرات حاصل شده اما پاره‌ای اختلافات کماکان باقی است.

یکی از زمینه‌های اختلاف در این مذاکرات اصرار آمریکا بر حفظ برخی از تحریم‌هایی است که دولت «دونالد ترامپ» بعد از خروج از برجام علیه ایران اعمال کرده است. مضاف بر این، دولت بایدن اعلام کرده هیچگونه ضمانتی نمی‌تواند درباره عدم خروج دوباره دولت‌های بعدی آمریکا از برجام بدهد.

مضاف بر این، مقام‌های دولت آمریکا پیش از این تصریح کرده‌اند که قصد دارند از ورود به برجام به عنوان «سکویی» جهت پرداختن به سایر اختلافات از جمله مسائل موشکی و منطقه‌ای استفاده کنند.

اخیراً مقام معظم رهبری در جلسه‌ای تأکید کردند آمریکایی‌ها خواستن گنجاندن بندی در توافق هسته‌ای برجام برای ملزم کردن ایران به گفت‌وگو بر سر مسائل موشکی و منطقه‌ای هستند.

جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده با توجه به اینکه آمریکا طرفی بوده که توافق را نقض کرده این واشنگتن است که باید با رفع تحریم‌ها به توافق بازگردد و لازم است اجرای تعهدات آمریکا مورد راستی‌آزمایی قرار گیرد. تهران البته تأکید کرده اصرار یا عجله‌ای برای بازگشت آمریکا به توافق ندارد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۱۵
انتشار یافته: ۱۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
کم کم به جهل اردوغان داریم مطمئن میشیم
تورکیه با اردوغان به جایی نمیرسه

با این توضیح که وضع ما بهتر از تورکیه نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
مرگ بر روسیه
ننگ بر پوتین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
پوتین...
ترامپ به این ادم می ارزه
لااقل قانون را به نفع خودش دستکاری نکرد تا مادام العمر رییس‌جمهور باشه،اما این آدم نه
بهترین جواب این آدم را احمدی‌نژاد داد بابت رفتارهای چندین وچند گانه ارباب پوتین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
کم کم رد پای پوتین در افغانستان دیده می شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
تکذیب نقش ایران در حمله به پایگاه التنف چیزی را به نفع ما تغییر نمی دهد و جامعه جهانی تهران را به فرار از مسئولیت عمل خویش متهم خواهد ساخت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
برای یک لحظه فرض کن کار ترکیه باشه و میخواد نفت سوریه رو خودش تصاحب کنه با فراری دادن آمریکا. آیا این احتمال دور از ذهن است. جالبه خود دولت آمریکا اینقدی که شما ایران رو مسئول میدونین ایران رو مسئول نمیدونه و رد پای ایران رو ویدا نکرده.
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
کشورهای غربی با وجود رقابت و مشکلاتی که باهم دارند همیشه پشتیبان هم هستند بر عکس کشورهای جهان سوم خاورمیانه که همیشه در فکر تخریب و دخالت در امور یکدیگر و جنگ با یکدیگر هستند و هیچ وقت هم عبرت نگرفته و نخواهند گرفت.
ناشناس
|
Japan
|
۱۳:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
گروسی کیه ماخومون ازاول قسم خوردیم که بمب مبب نسازیم البته بعداشاااااید تقیه کنیم!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
آمریکا چرا باید در سوریه پایگاه داشته باشه? مگه ایران در مکزیک پایگاه داره?
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
اگر سایت بی بی سی را نگاه کنید عکس این مطلب را گفته !


رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، روز پنج‌شنبه، در آستانه سفر به تهران، گفت که ایران کماکان از دسترسی بازرسان به مراکز اتمی خود جلوگیری می‌کند و از قدرت‌های جهانی خواست که اقدامات ایران را محکوم کنند.
حالا حرف کیو باور کنیم؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
کثیف تر از پوتین در جهان کسی وجود ندارد و مسلما عاقبت روسیه همان خواهد شد که بر سر شوروی سابق آمد
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیت دلار
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات