بسته ویدیویی «تابناک»

از شروع انقلاب رومانی تا اعدام چائوشسکو / حال و هوای ماکائو در دهه ۵۰ و ۶۰ / ابتکار آلمانی‌ها برای جمع آوری آب از ابر / پورشه ۹۱۱ نسخه سینگر ویکل دیزاین / طبیعت بکر ژاپن از نمای نزدیک

بسته ویدیویی «تابناک»؛ مجموعه‌ای از ویدیو‌ها پیرامون رویداد‌های سیاسی عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.
کد خبر: ۱۱۲۹۵۷۱
|
۲۱ تير ۱۴۰۱ - ۲۳:۳۰ 12 July 2022
|
17572 بازدید
|
۵

بسته ویدیویی «تابناک»؛ مجموعه‌ای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 


از شروع انقلاب رومانی تا اعدام چائوشسکو

انقلاب دسامبر رومانی که در دسامبر سال ۱۹۸۹ رخ داد و بخشی از انقلاب‌های ۱۹۸۹ محسوب می‌شود، شاید یکی از دراماتیک‌ترین انقلاب‌های قرن بیستم باشد. پس از چهل سال حکومت یک نظام کمونیستی با سیاست‌های اقتصاد ریاضتی، تصمیم به اخراج یک کشیش در شهر تیمیشوارا، جرقه شورش‌هایی بود که در چند روز باعث سقوط حکومت نیکولای چائوشسکو شد. پس از شورش‌های تیمیشوارا طبق روال همیشه، چائوشسکو تصمیم گرفت که با برگزاری تظاهرات در بخارست قدرت در خطر خود را تحکیم و حمایت مردم از دولت خود را نشان دهد. شمار بسیاری از کارگران با تهدید به اخراج به میدان کاخ که بعد‌ها میدان انقلاب نامیده شد، آورده شدند و مراسم زنده از تلویزیون ملی پخش شد. اما جمعیت حاضر که همه ناراضی از شرایط موجود بودند به جای تشویق‌های همیشگی شروع به اعتراض کرده و نظم مراسم به هم خورد و پخش این اعتراض گسترده از تلویزیون ملی برای چائوشسکو نتیجه معکوس داشت. مردم به خیابان‌ها ریختند و نظامیان نیز با حمایت از مردم به چائوشسکو پشت کردند. سازمان امنیتی رومانی، سکوریتاته توان کنترل شرایط را نداشت و چائوشسکو مجبور شد که با همسرش سوار بر هلیکوپتر فرار کند. اما نتوانست مدت زیادی پنهان شود و نهایتا دستگیر، محاکمه و اعدام شد. تصاویر این لحظه تاریخی و محاکمه و اعدام رئیس‌جمهور رومانی سوسیالیست را با زیرنویس فارسی در ویدیو تابناک ببینید. (هشدار: این ویدیو شامل تصاویری است که ممکن است برای همه مخاطبان مناسب نباشد.)

 


حال و هوای ماکائو در دهه ۵۰ و ۶۰

«ماکائو / Macau» شبه جزیره‌ای در دریای جنوبی چین است که در سال ۱۵۵۷ میلادی مستعمره پرتغال شد. در ۱۳ آوریل ۱۹۸۷ پرتغال و چین، مذاکرات را در مورد وضعیت ماکائو آغاز کردند و سرانجام در ۲۰ دسامبر ۱۹۹۹ پرتغال با بازپیوستن ماکائو به چین مشروط به تبدیل ماکائو به یک منطقه اداری، تجاری و بازرگانی و الزام چین مبنی بر اعطای خودمختاری اقتصادی و اجتماعی به ماکائو به مدت پنجاه سال موافقت کرد. فرهنگ ماکائو نیز آمیزه‌ای از فرهنگ چینی و پرتغالی است. حال و هوای ماکائو در دهه‌های ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ را در تابناک می بینید.

 


ابتکار آلمانی‌ها برای جمع آوری آب از ابر

در یک سال اخیر، تکنولوژی در برخی کشور‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد که با عنوان «صیاد ابر / CloudFisher» شناخته می‌شود. در این روش تور‌هایی در مسیر ابر‌ها قرار می‌گیرد و با جذب بخشی از رطوبت ابرها، آن‌ها را به لوله‌های در نظر گرفته شده در این شبکه و در نهایت به یک ظرف منتقل می‌کند. بنیاد آب آلمان این تور‌ها را ساخته و آن را در برخی نواحی مرتفع آفریقایی (مراکش) نصب کرده تا به این اشخاص در دسترسی به آب سالم کمک کند. بر اساس محاسبات با این روش ۱۶۰۰ گالن آب در روز قابل استحصال است. با این تکنولوژی در تابناک آشنا می‌شوید.

 

 

پورشه 911 نسخه سینگر ویکل دیزاین

این نسخه از «پورشه ۹۱۱ / The Porsche ۹۱۱» همان خودرو ۹۶۴ است که توسط کمپانی بازسازی‌های لاکچری، یعنی سینگر ویهکل «singer vehicle design» دیزاین بازسازی و تقویت شده است. این کمپانی توسط یک خواننده بریتانیایی به نام راب دیکنسون از سال ۲۰۰۹ فعالیت خود را آغاز کرده که در ویدیو بیشتر درباره آن توضیح داده می شود. در این ویدیو فردی که عاشق این نوع خودروست، درباره لذت‌های داشتن آن و شرایطش با اشتیاق صحبت می‌کند. طرفداران خودرو‌های اسپرت و خصوصاً پورشه این ویدیو را از دست ندهند.

 

طبیعت بکر ژاپن از نمای نزدیک

ژاپن طبیعت بکری دارد که بخشی از این بکر بودن، نتیجه دقت عمل مردم این کشور در حفظ محیط زیست است. پیش از این، تصاویری از نقاط جذاب و دیدنی ژاپن را در تابناک تماشا کرده‌اید و اکنون تصاویری تازه از طبیعت بکر این کشور را با کیفیت 4K می‌بینید.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۸
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۵
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۲
واقعا تفاوت فکر یک آلمانی ویک ایرانی برای حل یک مشکل آنها بدون ضرر رساندن به کسی یا طبیعت آب بدست می آورند. ولی ما البته بیشتر مواقع یک چیز را درست می کنیم ولی چند تا چیز را خراب. به عنوان مثال در محل کار من که یک مجتمع تجاری اداری واقع در چهاراه ولی عصر به نام ابریشم به علت قدیمی شدن چیلرهای ساختمان ومصرف زیاد آب. تصمیم گرفتند آن را حذف وهر واحد اسپیلت نصب کنند ولی به علت بی فکری مدیریت مجتمع بدون در نظر گرفتن مسائل حقوقی وحق مالکیت هر واحد وبدون اجازه این اسپیلت ها را به نوگیرهایی منتقل کردند که راه دسترسی آنها چند واحد اداری مستقل است که این امر باعث مزاحمت ونارضایتی وپایمال شدن حق مالکیت گردیده است. ولی اگر یک آلمانی می خواست این کار بکند همه اسپیلت ها را به پشت بام منتقل می کرد وهمه استفاده می کردند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۲
جالبه که چائوشسکو بعنوان یک رهبر مردمی درست قبل از اعدام به ایران سفر کرده بود و مورد استقبال قرار گرفته بود. ولی به محض اینکه در برگشت پایش به فرودگاه رسید دستگیر و به همراه همسرش اعدام شد.
احسان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۲
تابناک با این حجم از تبلیغ داری اعتبار خودتو میبری زیر سوال
واقعا تبلیغات کنار صفحه ای و اونایی که فایل بستن مخفی روش گذاشتی رو اعصابه
جوان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۲
سلام.یادآوری سرنوشت گذشتگان زمانی مفید هست که مایه عبرت و جلوگیری از تکرار اشتباهات آنان باشد.در مورد سرنوشت بد چائوشسکو که مصداق اوج بیخبری یک مسئول از مردم خودش بود و خودش را در قدرت و امنیت میدید و در خواب هم نمیدید که به آن راحتی سقوط کند،دو عامل برنامه های سازمان یافته سرویس های امنیتی بلوک غرب که برای هدایت نارضایتی ها ی مردم از یکطرف و نفوذ به سیستم حکومتی رومانی و هدایت سیستم به سمت به کار گرفتن افراد نالایق و چاپلوس در مسئولیتهای کلیدی وکه باعث افزایش بیخبری حاکم از مردم شد و عامل دیگراشتباهات حاکم از قبیل دست گشودن حاکم به ظلم برمردم بیگناه ونادیده گرفتن نصیحت ناصحان وکنار گذاشتن تکثر گرایی قابل ذکر است که باعث تفکیک جامعه به دولایه اقلیت خودی راحت طلب مرفه بی تاثیر از فشارهای مربوط به حفظ آرمانهای انقلاب و اکثریت ناخودی زحمتکش متحمل فشارهای مربوط به حفظ آرمانهای انقلاب گردید و نهایتا اشتباه نهایی حاکم در سرکوب خونین مردمی که گناهشان اعتراض به تبعیض و ظلم بود و مصداق این حدیث است که "حکومت با کفر میتواند ادامه یابد ولی با ظلم نمیتواند ادامه یابد" آخرین ضربه تبری بود که درخت حکومت را به زمین زد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۲
اين كجاي ژاپن بود كه پاندا داشت ؟
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟