روایت مخبر از نواقص به جا مانده از دولت روحانی

معاون اول رییس جمهور با ترسیم شرایط و اوضاع کشور در زمان آغاز به کار دولت سیزدهم، از مصرف تنخواهی که باید در طول سال هزینه می شد ظرف چند ماه توسط دولت دوازدهم و صرف و ۸ میلیارد دلار ارز ترجیحی که برای سال ۱۴۰۰ درنظر گرفته شده بود، ظرف همان ماه ها توسط دولت قبل به عنوان عواملی یاد کرد که شرایط بسیار سختی را پیش روی دولت قرار داد.
کد خبر: ۱۱۳۵۱۸۶
|
۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۴ 15 August 2022
|
9594 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، محمد مخبر در نشستی با حضور اعضای شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی که پیش از ظهر امروز (دوشنبه) برگزار شد، با تاکید بر اینکه برای حل چالش ها و مشکلات کشور باید به منابع، ایده ها، مدیریت و سرمایه های مردمی تکیه کنیم، بر اهمیت نقش بسیج در ایجاد حلقه میانی دولت و مردم و بستر سازی برای مشارکت همگانی تاکید کرد.

معاون اول رییس جمهور وجود بسیج در کشور را یکی از زمینه های تمایز ایران با سایر کشورها برشمرد و افزود: در روزهای نخست دفاع مقدس این بسیج مردمی بود که توانست شرایط را تغییر دهد و در سالهای پس از انقلاب اسلامی نیز با کمک بسیج و مردم، حل چالش ها و مشکلات کشور با هزینه های کمتر و با سرعت بیشتر انجام شده است.

وی با بیان اینکه متاسفانه به خوبی نتوانسته ایم از مشارکت و نقش مردم در حوزه اقتصاد آنطور که باید استفاده کنیم، خاطر نشان کرد: باید تلاش کنیم مردم را به صحنه اقتصاد کشور وارد کرده و با جلب اعتماد مردم و مشارکت جامعه، نقدینگی شناور موجود در کشور را به سمت سرمایه گذاری و تولید هدایت کنیم.

مخبر کم توجهی به جهاد تبیین را از نقاط ضعف موجود دانست و گفت: جریان های رسانه ای معاند از پشتیبانی و حمایت های مادی و معنوی نظام سلطه برخوردار هستند و لازم است جریان انقلابی نیز برای پاسخگویی به افکار عمومی جامعه،‌ در عرصه رسانه و فضای مجازی ، پررنگ تر و جدی تر گام بردارد.

معاون اول رییس جمهور در ادامه به ترسیم شرایط و اوضاع کشور در زمان آغاز به کار دولت سیزدهم پرداخت و گزارشی از اقدامات ویژه و ضربتی صورت گرفته برای جبران کاستی ها و رفع نواقص به جا مانده از دولت گذشته ارائه کرد.

وی افزود: در زمان آغاز به کار دولت سیزدهم، تورم حدود پنجاه درصد، فروش نفت و وصول درآمدها پایین و هزینه های جاری کشور به دو برابر افزایش پیدا کرده بود و تنخواهی که باید در طول سال هزینه می شد ظرف چند ماه توسط دولت دوازدهم مصرف و ۸ میلیارد دلار ارز ترجیحی که برای سال ۱۴۰۰ درنظر گرفته شده بود نیز ظرف همان ماه ها توسط دولت قبل هزینه شده بود که این مسائل شرایط بسیار سختی را پیش روی دولت سیزدهم قرار داده بود.

مخبر به اقدامات دولت سیزدهم برای تحقق وعده های رئیس جمهور در حوزه اشتغال و مسکن نیز اشاره و تصریح کرد: در حال حاضر زمین مورد نیاز برای ساخت یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد مسکونی تامین شده که این عدد تا پایان سال به ۳ میلیون واحد خواهد رسید و برنامه دولت برای احداث مسکن این است که با استفاده از ظرفیت و مشارکت خود مردم بتواند هدفگذاری انجام شده در تولید مسکن را تحقق بخشد.

معاون اول رییس جمهور همچنین به تشریح برنامه های دولت سیزدهم برای مدیریت منابع آب کشور پرداخت و گفت: دولت از ۴ روش انتقال آب از دریا،‌ آب شیرین کن ها، انرژی هسته ای و منابع آب ژرف به دنبال تامین آب مورد نیاز کشور است تا صنعت، کشاورزی و مردم در اقصی نقاط کشور بتوانند از آب مناسب برخوردار باشند.

اقدامات راهبردی دولت در زمینه خنثی سازی اثرات تحریم ها، احیای واحدهای تولیدی تعطیل شده، کنترل نقدینگی، ارز و تورم و گسترش تعاملات اقتصادی با کشورهای پیرامون نیز از دیگر محورهای سخنان معاون اول رئیس جمهور بود.

در این جلسه رییس بسیج دانشجویی کشور و جمعی از اعضای شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی نیز هر کدام در سخنانی ضمن قدردانی از اقدامات و تلاش های دولت در یک سال اخیر، به بیان سوالات، دغدغه ها و مطالبات خود پیرامون مسائل اقتصادی موجود پرداختند و بر آمادگی بسیج دانشجویی جهت کمک به دولت در بخش های مختلف تاکید کردند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟