به گزارش تابناک، در بخشنامهای که ماه گذشته، عباس نجار رئیس مرکز منابع انسانی و امور اداری به ادارات کل آموزش و پرورش استانها ابلاغ کرده آمده است:
پیرو بخشنامه ۲۴ اسفند ۹۸ و با عنایت به بند «الف» ماده ۱۰۳ قانون مدیریت خدمات کشوری که دستگاههای اجرایی میتوانند کارمند خود را با حداقل ۳۰ سال سابقه خدمت برای مشاغل غیرتخصصی و ۳۵ سال برای مشاغل تخصصی با تحصیلات کارشناسی ارشد و بالاتر با درخواست کارمند برای سنوات بعد از ۳۰ سال بازنشسته کنند، لذا مراتب ذیل جهت اقدام مقتضی ابلاغ میشود.
شرایط استمرار خدمت در آموزش و پرورش
۲-به استناد ماده ۷۸ قانون استخدام کشوری، میزان حقوق بازنشستگی عبارت است از؛ میانگین حقوق و مزایای مشمول کسور دو سال آخر خدمت مستخدم که به ازای هرسال خدمت مازاد بر ۳۰ سال نیز ۲.۵ درصد به حقوق بازنشستگی افزوده میشود.
لذا بهمنظور بهرهگیری از توانمندیها و تجارب همکاران و بهرهمندی کامل از مزایای اجرای طرح رتبه بندی معلمان در حقوق بازنشستگی، استمرار خدمت کارکنان صرفاً در واحدهای آموزشی و در پستهای آموزشی حسب تشخیص و موافقت در کمیته راهبری توسعه مدیریت استان و با در نظر گرفتن شاخصها و ضوابط متعددی از جمله نیاز و ضرورت استان، کارایی، عملکرد و توانایی فرد، عدم وجود مازاد نیرو در رشته شغلی موردنظر و ... بلامانع است.
مزایای رتبهبندی برای کدام گروه از بازنشستگان لحاظ میشود؟
۲- افرادی که از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ (اجرای قانون رتبهبندی) به بعد بهافتخار بازنشستگی نائل شدهاند، از مزایای رتبه بندی معلمان متناسب با رتبه اکتسابی برخوردار و احکام بازنشستگی آنان برابر مقررات اصلاح خواهد شد.
استمرار خدمت کارکنان مشاغل اداری امکانپذیر نیست
٣- به استناد بخشنامه ۲۵ آذر ۹۸ سازمان اداری و استخدامی کشور، استمرار خدمت کارمندان شاغل در مشاغل اداری، دارای مدرک تحصیلی کارشناسی و پایین تر در مشاغل تخصصی و غیرتخصصی با ۳۰ سال سابقه خدمت دولتی و با هر سنی و نیز دارندگان مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و بالاتر با ۳۰ سال سابقه خدمت دولتی در صورت تقاضای ذینفع و ۳۵ سال سابقه خدمت دولتی و با هر سنی کمافیالسابق امکانپذیر نیست، لذا از هرگونه مکاتبه در خصوص استمرار خدمت کارکنان مشاغل اداری (دارای پست مصوب سازمانی) خودداری کنید.
۴- لازم به یادآوری است از صدور ابلاغ بازنشستگی به تاریخ سی و یکم در ششماهه اول سال خودداری شود.