واحدی برای زیردریایی‌های حامل اژدرهای هسته‌ای روسیه

روسیه قصد دارد برای زیردریایی‌هایی که قابلیت حمل اژدرهای هسته‌ای «پوزیدون» را دارد، یک واحد ویژه ایجاد کند.
کد خبر: ۱۱۶۹۶۵۱
|
۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۵ 03 April 2023
|
6093 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، خبرگزاری تاس بامداد دوشنبه به نقل از یک منبع دفاعی که نامش را منتشر نکرد، اعلام کرد که این واحد ویژه بخشی از ناوگان پاسیفیک روسیه است و قرار است تا پایان سال ۲۰۲۴ یا نیمه اول ۲۰۲۵ ایجاد شود.

چهار سال پس از آنکه ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه گفته بود که کشورش نوع جدیدی از سلاح‌های هسته‌ای راهبردی تولید می‌کند، مسکو در ماه ژانویه اعلام کرد که اولین مجموعه اژدرهای پوزیدون را تولید کرده است.

روسیه همچنین چند روز پیش گفت که زیرساخت‌های ساحلی برای زیردریایی‌های حامل پوزیدون در شبه‌جزیره کامچاتکا احداث می‌شود. پایگاه زیردریایی‌های حامل موشک‌های هسته‌ای بالستیک در ناوگان پاسیفیک روسیه در کامچاتکا مستقر هستند.

هنوز اطلاعات زیادی درباره پوزیدون منتشر نشده است اما تحلیلگران نظامی معتقدند که این سلاح ترکیبی از اژدر و پهپاد است که می‌توان آن را از زیردریایی هسته‌ای شلیک کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟